Autor Subiect: Vefificare ABS ,unde?  (Citit de 1836 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ow3x3xpr3ss

Vefificare ABS ,unde?
« : 17.Aug.2017, 09:06:32 p.m. »
Buna ,

Ma poate indruma cineva unde as putea sa verific sistemul ABS la un jimny din 2004 ,sant foarte convins ca nu functioneaza ... in Ploiesti sau prin imprejurimi

Stima ,

Ovidiu
  • Jimny JLX 2001

Offline Laurentiu

Re: Vefificare ABS ,unde?
« Răspuns #1 : 18.Aug.2017, 05:16:07 p.m. »
Ma poate indruma cineva unde as putea sa verific sistemul ABS ...?
Il poti verifica singur daca functioneaza. Un drum liber, putina viteza si o frina brusca pusa (te sui cu piciorul pe ea), te poate edifica de functionarea ABS-ului. Daca rotile nu se blocheaza si vei auzi niste ''piriituri'', sistemul functioneaza.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ow3x3xpr3ss

« Răspuns #2 : 20.Aug.2017, 02:42:11 p.m. »
Exact asta e problema ,blocheaza rotile ......nici becul pt abs nu se aprinde cand pun contactul

Stima ,

Ovidiu
  • Jimny JLX 2001

Offline Laurentiu

« Răspuns #3 : 20.Aug.2017, 06:20:27 p.m. »
nici becul pt abs nu se aprinde cand pun contactul
In service poti gasi rezolvarea. In primul rind e indicat sa-i faci o diagnoza si apoi sa-i verifice circuitul hidraulic de frina insa, toate astea dupa o verificare a sigurantelor electrice.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline ow3x3xpr3ss

« Răspuns #4 : 20.Aug.2017, 07:12:17 p.m. »
Asa am cumpărat mașina, siguranță de 50  A din compartimentul motor pt abs era arsa, acum am schimbat-o s a și ars, am mers la electrician și a constatat ca modulul abs este în scurt.
Deci, am cumpărat modul abs identic serie, etc.... siguranța nu o mai arde, restul sigurantelor sânt ok, am reușit sa arises, frână e ca înainte foarte bună, dar tot  nu  funcționează abs-ul, din păcate....

Mersi,

Ovidiu
  • Jimny JLX 2001

Offline Laurentiu

« Răspuns #5 : 20.Aug.2017, 07:22:17 p.m. »
am cumpărat modul abs identic serie, etc.... siguranța nu o mai arde, restul sigurantelor sânt ok, am reușit sa arises, frână e ca înainte foarte bună, dar tot  nu  funcționează abs-ul, din păcate....
Ai verificat si senzorii de la roti? Poate ei nu transmit informatia la ''centru'' sau este un cablu (comun) intrerupt pe traseu.
  • Suzuki SX4

Offline ow3x3xpr3ss

« Răspuns #6 : 20.Aug.2017, 09:27:02 p.m. »
Pai înainte sa ajung acolo, nici măcar becul de la abs nu se aprinde când pun contactul.... cred ca e mai complicat, de aceea caut sa o duc la cineva priceput...

Mersi,

Ovidiu
  • Jimny JLX 2001