Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
Propunere tricouri (de la colegii din Braila)
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
[
2
]
3
Mergi Jos
Autor
Subiect: Propunere tricouri (de la colegii din Braila) (Citit de 5691 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
..::Khaos::..
Hero Member
Mesaje postate: 5819
Gen:
..::SX4: love at first sight!::..
Re: Ce parere aveti despre ..... ?
«
Răspuns #10 :
07.Iun.2009, 11:57:20 p.m. »
Nu mai cita intreg mesajul imediat anterior. Merci!
memorat
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named
YOSHI
anyd
Hero Member
Mesaje postate: 732
Gen:
«
Răspuns #11 :
08.Iun.2009, 12:04:42 a.m. »
am modificat....
memorat
anyd
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #12 :
10.Iun.2009, 09:24:02 a.m. »
topicul era: Ce parere aveti despre... ? adica daca arata bine,... ce trebuie modificat sau nu,... cam asta trebuie spus,...
memorat
mxxa
Hero Member
Mesaje postate: 1459
Gen:
«
Răspuns #13 :
10.Iun.2009, 10:16:52 a.m. »
parerea mea nu dati cu pietre
tricourile negre / rosii arata bine doar ca imaginea/grafica fata mie mi se pare cam mare , prea tipataoare , daca e nitel mai mica e ok din punctul meu de vedere - felicitari voua ca ati facut asa ceva, acum nu stiu ce sa zic pot fi 4-5 nuante de culori, Suzuki sa scrie pe ele, ca sunt masini ca sunt mecanici,motociclisti nu conteaza prea mult atata timp cat impartasim aceeasi pasiune .Pe spate scrie tot ce trebuie sa fie
eu cand vad si o motocicleta ma bucur daca e Suzuki
«
Ultima Modificare: 10.Iun.2009, 10:19:25 a.m. de mxxa
»
memorat
anyd
Hero Member
Gen:
«
Răspuns #14 :
10.Iun.2009, 10:21:06 a.m. »
ok multumim mult de parerea ta,...
memorat
LeonardSZK
Hero Member
Mesaje postate: 639
Gen:
«
Răspuns #15 :
10.Iun.2009, 10:35:38 a.m. »
Si eu cred ca ar merge micsorat un pic partea cu "S". Eventual un S cu rosu (pe negru, pe fond rosu altceva, poate galben). Parca argintiul este cam tipator. Imi place cum e scris "Way of life". Oricum, nice...
memorat
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise
hugbear
Hero Member
Mesaje postate: 4833
Gen:
Galați
«
Răspuns #16 :
10.Iun.2009, 10:51:49 a.m. »
Ok, hai sa ne asezam putin sa avem timp sa judecam din toate punctele de vedere.
In primul rand, aici e un club despre
masini
Suzuki, si nu despre Suzuki Fashion, asa ca nu exista "tinuta obligatorie" (hell, n-am vazut pe nimeni sa tipe daca la intalniri se vine cu alte marci de masini, sau daca membrii nici macar nu au Suzuki, SI NICI NU E CAZUL! - suntem un club "open minded"). Asa ca pot sa vin si cu tricou "Nyki"
daca asa ma simt eu bine!
Pe de alta parte, cei care doresc sa-si declare apartenenta la club si in mod "grafic", cred ca ar trebui sa o faca in mod unitar, incercand sa observe si sa respecte cateva din elementele devenite de acum "traditionale" (gama coloristica, fonturi, dispunere etc).
Bine, acu' nu inseamna sa va rupeti tricourile de pe voi
, ci doar ca designul viitoarelor "piese" sa se muleze pe asentimentul general si pe linia existenta.
P.S. n-ar strica sa se mute postarile referitoare la acest subiect din "Intalniri" aici, iar titlul topicului sa fie modificat in asa fel incat sa reflecte subiectul despre care se discuta (de ex.: "Ce parere aveti despre tricourile noastre", sau ceva similar, ati prins ideea...)
memorat
Zuza a II
a
(SX4 GS 4WD "Gassy Beast")
„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon
..::Khaos::..
Hero Member
Mesaje postate: 5819
Gen:
..::SX4: love at first sight!::..
«
Răspuns #17 :
10.Iun.2009, 11:28:40 a.m. »
Eu nu as vrea sa-mi mai dau cu parerea pentru ca, dupa discutia de pe Intalniri, daca zic ca nu-mi plac o sa aud ca nu sunt obiectiva sau mai stiu eu ce...
Un singur lucru as mai adauga: nu e asa usor de implementat ceva la nivelul clubului. Cineva propune ceva, vine lumea isi da cu parerea, le place tuturor, dar sa vedem cine se baga sa cumpere. Ca multi zic, dar nu la fel de multi fac.
memorat
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named
YOSHI
miocrl
Hero Member
Mesaje postate: 5065
Gen:
Love is all around
Timisoara
«
Răspuns #18 :
10.Iun.2009, 11:40:04 a.m. »
ooo
cata polologie
avem 2 modele de tricouri noa asta e. la fel vom avea 7 de cani si 4 de parasolare. suntem la inceput cu ele si de aia s-a deschis topicul asta. de aici putem lua ideile si le continuam la "Propuneri si Sugestii"
tricourile au fost facute pe ultimii 150 de metrii si din cauza asta cred ca nu am apucat si noi restul sa propunem un model sau altul.
ii multumim lui cristyyy pt ele pentru ca au fost o surpriza. pana cand se epuizeaza modelele existente pe stoc o sa putem veni cu idei pentru un nou model.
hai sa vedem ce facem in continuare. daca admin + moderator sunt de acord incepem un topic de design pt branduirea noastra.
memorat
https://www.facebook.com/ComunitateaWaldorfTimisoara
jurnal de bord - SX4 1.5 GLX 2007
jurnal de bord - S-Cross 1.4 6MT Passion Mild Hybrid 48V 2020
lucianer
Hero Member
Mesaje postate: 8047
Gen:
Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
«
Răspuns #19 :
10.Iun.2009, 11:47:59 a.m. »
Eu sunt de parere ca intrun club trebuie sa existe o unitate , si ,desi e bine sa fie open mind, er trebui sa se respecte cateva reguli privind imaginea.Nu stiu a cui este vina ca, nu sa stiut de conceperea tricourilor(ma refer la moderatori , admini etc)si s sepcilor .Daca se stia , topicul acesta nu-si mai avea rostul acum.Poate la anul sau peste doi ani , cand se va gandi lumea la un üpgrade"de imagine.Nu cred ca da bine la o intalnire generala, sa zicem , vine poporul membru in tot felul de tinute "SCR".Cred ca se vad bine pozele in care apar toti membri in albastru si galben.
E bine ca la intalnirea nationala , toata lumea sa-si achizitioneze tricourile si sepcile , asa cum sa vrut si purtarea steguletelor si a stikerelor.
Apropo.Nu ma injurati , dar cati din noi au intrebat cat costa (sau daca , costa)un tricou?Ma gandesc ca SCR"", nu e sustinut de un magnat pe care sa nu-l intereseze banii.
Scuze , daca am deranjat pe cineva.Mi-am spus doar parerea.
memorat
Go Terios!!!:)
Tipărire
Pagini:
1
[
2
]
3
Mergi Sus
« precedentul
următorul »
Suzuki Club ROMANIA
»
Cafeneaua SCR - discutii diverse NON-AUTO
»
Paharul de ... vorba
(Moderatori:
miaunica
,
toma
) »
Propunere tricouri (de la colegii din Braila)
There was an error while thanking
Thanking...