Autor Subiect: Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112 CP 2017  (Citit de 2205 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Poppy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
  • Gen: Bărbat
    • Braila
Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112 CP 2017
« : 02.Aug.2017, 09:40:26 a.m. »
Salut !
Am masina din titlu de 3 saptamani si am o problema la ea careia dealerul de unde am cumparat-o nu-i da de capat. La mersul pe teren mai accidentat "flambeaza" usile fata cu precadere stanga, dar azi am auzit-o si pe cea din dreapta, mai exact in coltul de sus al usii, partea fara balamale, cea de la urechea stanga a soferului. Nu am nici un dubiu, de acolo vine zgomotul dar nu am gasit omul care sa regleze asa ceva incat sa nu mai aud fosnetul ala.
Ati intalnit asa ceva, aveti vreo recomandare ?
Multumesc !
« Ultima Modificare: 02.Aug.2017, 02:32:02 p.m. de Poppy »
  • Suzuki Swift 2017

Offline Poppy

• Newbie
  • *
    • Braila
Re: Suzuki Swift 1.0 Boosterjet 112 CP 2017
« Răspuns #1 : 02.Aug.2017, 02:31:28 p.m. »
Ce bine de voi, aveti inchiderea perfecta. Sunt singurul din tara cu problema asta, poate chiar din Europa. Chiar daca Suzuki e recunoscuta, un exemplu este Vitara, cu probleme la usi.  :good:
  • Suzuki Swift 2017

Offline fireburn

« Răspuns #2 : 02.Aug.2017, 03:21:11 p.m. »
"Asa face toate", colegu'.
Cauza este caroseria care este mai putin rigida (mai flexibila) decat la alte marci/modele.

Urca pe bordura doar cu o roata fata -> deschide una din usile fara si incearca sa o inchizi usor, ca sa vezi cum reactioneaza.
S-a mai discutat pe forum la alte modele.

Offline Poppy

• Newbie
  • *
    • Braila
« Răspuns #3 : 02.Aug.2017, 03:38:23 p.m. »
O sa-ti urmez sfatul.
Se pare ca este un fenomen "normal" de care eu nu am mai pomenit, am facut zeci de mii de km cu Mitsubishi Lancer, Seat Altea, Nissan Qashqai si Mazda 3, dar asa ceva nu am intalnit.
Exista rezolvare ? La cine m-as putea prezenta ? Da-mi te rog un link unde pot citi despre asta, Google-ul nu m-a ajutat nici in romana nici in engleza, ce-i drept am dat cautare dedicata pe Swift.
« Ultima Modificare: 03.Aug.2017, 11:13:05 a.m. de Poppy »
  • Suzuki Swift 2017