Autor Subiect: Modul coborare/ridicare automata geamuri si plafon panoramic  (Citit de 3285 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline stephanutzb

Buna ziua.Scriu in sectiunea New Vitara deoarece doar pe acest model a fost testat,desi ''tipul'' respectiv a spus ca potriveste si pe Sx4 Scross dar inca nu a probat.

Voi atasa link-uri youtube,poate cineva stie de unde se pot achizitiona,deoarece eu nu am mai primit un raspuns de la individ,privind livrarea si costurile.O zi buna va doresc.

Sper sa mearga
  • Suzuki Sx4 S-Cross 1.4 Boosterjet Luxus Mineral Grey

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
Re: Modul coborare/ridicare automata geamuri si plafon panoramic
« Răspuns #1 : 07.Iul.2017, 01:49:12 p.m. »
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: SuViPa

Offline stephanutzb

« Răspuns #2 : 07.Iul.2017, 01:50:01 p.m. »
Of ,iti multumesc mult de tot! Scuze pentru neatentie!Sti cumva daca potrivesc si la SX4 Scross?

Offline Meltdown

« Răspuns #3 : 07.Iul.2017, 02:02:38 p.m. »
Se potrivesc zic eu, pentru ca este practic aceeasi masina.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline stephanutzb

« Răspuns #4 : 07.Iul.2017, 02:03:43 p.m. »
Din 2016 nu a mai raspuns nimeni pe topicul respectiv,oare exista informatii noi?A montat cineva?
Multumesc inca odata

Offline dacbuc

« Răspuns #5 : 24.Iul.2018, 05:10:00 p.m. »
Intrucat topicul a fost continuat inafara forumului 'New Vitara', am sa pun aici un link:
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=7320.70
  • Vitara Passion Mild-Hybrid AllGrip

Offline delta_hd

« Răspuns #6 : 30.Iul.2019, 10:47:05 p.m. »
Acest tip de modul de pe aliexpress este compatibil la mai multe marci asiatice, de exemplu eu am comandat pt Vitara si pe el scrie x-trail. Merge fara probleme. Eu am luat doar pt oglinzi cu 90lei, exista si separat pt ridicare geamuri tot 90lei, dar exista si modul mixt, amandoua in aceeasi cutie la 140lei.
  • Vitara S
Vitara II 1.4 LY 2018 benzina Boosterjet + GPL Prins de la Alternative fuel systems (vandut deja din fabrica de Suzuki Belgia), merge impecabil, recomand. Consum 8-9% pe bord, mers in general peste 140/h.

Offline delta_hd

« Răspuns #7 : 07.Feb.2025, 02:52:35 a.m. »
Se pot monta aceste module in serie cu sistemele masinii, vin deja cu mufe compatibile si instructiuni, sau se poate opta pentru dongle OBD care face aceste functii. Dongle-ul se programeaza (are optiuni, ce sa vezi) printr-o combinatie de frana si schimbator de viteze in diferite pozitii. am avut dar l-am dat ca instalatia gpl e pe can si nu putem sa le folosesc pe amandoua concomitent.
  • Vitara S
Vitara II 1.4 LY 2018 benzina Boosterjet + GPL Prins de la Alternative fuel systems (vandut deja din fabrica de Suzuki Belgia), merge impecabil, recomand. Consum 8-9% pe bord, mers in general peste 140/h.