Autor Subiect: Înfoliere faruri/capotă s-cross  (Citit de 15134 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Înfoliere faruri/capotă s-cross
« Răspuns #30 : 29.Mai.2017, 02:38:19 p.m. »
     Bre, in opinia mea esti rautacios ! Am citit de la primul post, am inteles ca se vrea folie peste privacy glass, dar este treaba lui (a fiecaruia) cate folii si pe ce si le pune, stiu(inca n-am uitat!) ca a mea a venit fara p.g.(nu era cazul sa subliniezi, dar bine ca ai facut-o cu majuscule, pt. ca eu port ochelari de "aproape"/citit), iar daca citesti mai atent ai sa vezi ca au mai comentat si alti colegi ca si mine. Nu cred ca sunt pe langa subiect, ca dovada postul(de ex.) lui @wolfin.
     Se mai intampla sa nu fiu atent dar acum tocmai am ...iesit din perioada aia ! :-))

L.P. Mi-ai facut mie o observatie, ti-ai luat o multumire !!! :good:
« Ultima Modificare: 29.Mai.2017, 04:11:39 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #31 : 29.Mai.2017, 02:39:47 p.m. »
 :-))
Păi na, nu e chiar același lucru. Să pui că nu ai deloc sau să pui peste.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline fulgerul

« Răspuns #32 : 29.Mai.2017, 02:42:36 p.m. »
Bun, incepe sa se anime topicul :)

Si pentru faruri, are cineva un feedback bun si o recomandare?

Cum a pus colegul mai sus, site / adresa / nume contact / nr de telefon - e perfect.  :inteligent:
  • Suzuki SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP Passion Grey

Offline Catalln

« Răspuns #33 : 29.Mai.2017, 02:58:05 p.m. »
Sincer vorbind, eu unul as fi infoliat-o toata.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline wolfin

« Răspuns #34 : 29.Mai.2017, 03:19:15 p.m. »
Oameni buni...folie e buna pentru a nu/a fii cool   ;)

Folia ..apropo..joi m am programat....e pt uv...anti uv. Cine nu a avut ...normal ca are observatii. Si cum geamurile....toate vin fara protectie...da....pun si peste privacy...care e un fas....

Eu o sa ma duc la folierar. Am fost cu clio tot la ei....folia impecabila din 2008.

On topic...pun si pe faruri....sa vad ce pret scot..si poate pun si acolo.....
Daca ar fi dupa mine as pune si pe parbiz......dar nu vreau sa exagerez.....poate o sa apara atermice...:) aftermarket....
« Ultima Modificare: 29.Mai.2017, 03:31:29 p.m. de wolfin »
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline toma

« Răspuns #35 : 29.Mai.2017, 03:31:03 p.m. »
Sa le luam pe rand:

1. @enicky : daca as fi luat o echipare fara privacy glass probabil as fi pus si eu folie pe geamurile din spate si luneta. Discutia era despre lipirea peste geamul deja intunecat a unei folii negre.

2. Cum eu nu am copil mic argumentul lui @Cosmin09 legat de confortul kinderului il accept fara rezerve. Daca se simte nevoie de mai multa protectie presupun ca se pot pune suplimentar parasolare.
Daca pui folie peste, sincer nu stiu unde se poate masura ca rezultatul este in parametrii legali. Daca cineva are o folie "omologata" RAR si o lipeste peste un geam deja intunecat rezultatul mai este in parametri?

3.
    [...] dar este treaba lui (a fiecaruia) cate folii si pe ce si le pune[...]

Cu acest argument insa nu sunt de acord. Cata vreme conduci pe drumurile publice atunci inseamna ca actiunile tale pot avea impact si asupra altora. E adevarat, fiecare e raspunzator pentru faptele lui, dar mie mi se pare normal sa nu incurajez astfel de lucruri.
Folia intunecata pe geamurile din fata si parbriz este periculoasa! Simplu!

Si inca un argument care imi scapase initial: Activitatea echipajelor de prim ajutor sau descarcerare va fi serios afectata in cazul unui accident pe timp de noapte in care este implicata o masina cu folie pe toate geamurile. Asta tine deci de siguranta proprie, nu doar de cea a celorlalti participanti la trafic.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

The following users thanked this post: SuViPa

Offline wolfin

« Răspuns #36 : 29.Mai.2017, 03:37:21 p.m. »
Pai nu spune nimeni sa pui 5% pe fata. 72% plus opacitatea geamului....75-78%.

Ai dreptate ref...la anumite aspecte...dar gandestete ca in caz de accident...sticla nu iti mai intra in ochi.
Vorbesc ..ca geamul din dreptul meu a fost spart...nu a cazut....nu mi a intrat nicaieri....dar putea fi perforat...la o adica........basca ca usile se blocau automat....in cartea ei scria ca ka drum lung sa le deblochezi.....

Apropo..pe spate poti pune cat vrei....daca ai oglinzi laterale....exceptie folie tip oglinda
« Ultima Modificare: 29.Mai.2017, 03:57:49 p.m. de wolfin »
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline enicky

« Răspuns #37 : 29.Mai.2017, 04:06:54 p.m. »
Sa le luam pe rand:
          1. Ok
          2. Ok
         2,5. Poti fi conform si la "folie peste p.g." ptr. ca sunt folii de densitati diferite si daca n-o pui pe cea mai inchisa, vanzatorul iti poate oferta mai multe modele, te poate consilia  si insumate(folia+p.g.) pot fi in perfecta legalitate. 
          3. Ok si eu vreau sa fim toti in legalitate, dar aci pe forum sunt unii colegi f. sensibili am observat, situatie in care ma abtin sa mai fac observatii pt. ca oricum nu vor fi acceptate.
           Ca o parere personala, cand cineva nu a avut pe masina gamuri foliate sau trapa, nu le apreciaza valoarea.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Meltdown

« Răspuns #38 : 29.Mai.2017, 04:08:27 p.m. »
Salut,

Din punctul meu de vedere se poate inchide/sterge acest topic daca vreti.

Pot sa pun si tabla pe spate daca este facut la un centru autorizat RAR.

Am fost acum la un centru de infoliere de pe Iuliu Maniu.

Maine voi pune folie pe faruri. 100 RON dar fara garantie pentru ca farul este foarte bombat. Posibil sa se exfolieze.

Legat de folia fumurie costa de la 450 la 650, in functie de protectia termica.

Saptamana viitoare voi pune si pe spate, dupa concediu.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

The following users thanked this post: enicky

Offline crsors

« Răspuns #39 : 03.Iun.2017, 10:56:07 p.m. »
Desi topicul era "Înfoliere faruri/capotă s-cross", observ ca s-a distantat destul de mult pe partea de geamuri.
As vrea sa revin la problema initiala.
Eu am avut montata folie de protectie pentru faruri la Detailing Auto Concept. Dupa doua zile au inceput sa se desprinda pe margini. Dupa o saptamana m-am dus la garantie. Mi-au spus ca sunt prea bombate si nu au ce face. Le-au dat jos si mi-au dat banii inapoi.
La firma erau angajati niste pusti care nu pareau a avea prea multa experienta. Unul a incercat sa o monteze la prima vizita si nu i-a iesit, al doilea a reusit cu chiu cu vai a doua zi. Materialul cu care lucrau era din cate imi aduc aminte ORAGUARD® 270  Stone Guard Film.
Cu ocazia colantarii unor masini de la firma, am dat peste niste baieti care mi s-au parut a fi chiar profesionisti: AutoAccesorii/Color Tuning at Strada Mestecăniș, Sector 5,Bucuresti. Sunt foarte aglomerati. Abia m-am programat cu 3 saptamani inainte. Am prins un loc pe 14 iunie, pentru colantare faruri si capota (care deja a luat doua pietricele si sare vopseaua pana la tabla). Daca imi place cum iese, urmeaza aripile fata si usile. La usi vreau sa pun bandouri de protectie, iar folia doar in partea de sub ele pt ca nu mai vreau sa demontez iar fetele de usi ca sa desfaca manerele si oglinzile (trebuia facuta inainte de insonorizare).
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Passion 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

The following users thanked this post: kellogs