Autor Subiect: Înfoliere faruri/capotă s-cross  (Citit de 14496 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline crsors

Re: Înfoliere faruri/capotă s-cross
« Răspuns #40 : 03.Iun.2017, 11:07:17 p.m. »
Acum, daca tot s-a discutat si de folii la geamuri as avea si aici cateva observatii: la una din masini folii montate din 2010; pe fata 70% transparenta iar pe spate 30%.
Nu sunt adeptul celor aproape opace. Politia nu m-a oprit niciodata pt cele de pe fata, in schimb mai ma luam cu cei de la ITP si aveau dreptate pentru ca geamul din fabrica vine cu 73% transparenta (masurata de mine), deci indiferent ce pui pe fata, tot ilegal esti.
La Suzuki m-am tot gandit sa pun folii atermice cu grad de transparenta maxima dar indiferent ce pui nu este legal. Avand in vedere ca fac drumuri in afara tarii am preferat sa nu am probleme.
Am gasit in Dedeman niste perdelute negre, transparente, care sunt aproape pe dimensiunea geamurilor spate. Stau fara nici o ventuza. Nu este chiar ca cel original "http://www.suzuki.ro/autoturisme/accesorii/noul-s-cross/interior/page/10/", dar merge. Pustiul s-a declarat multumit referitor la deranjul soarelui.
« Ultima Modificare: 03.Iun.2017, 11:52:12 p.m. de crsors »
  • Suzuki SX4 S-Cross 2016 Passion 1.4 Boosterjet 4WD 6MT

Offline Meltdown

« Răspuns #41 : 04.Iun.2017, 08:45:01 a.m. »
@crsors
Pe față din câte știu poți să pui transparente, dar atermice.
Nu ar trebuie să ai probleme.

Pe spate, nici eu nu sunt adeptul a celor opace, dar poți să pui cât vrei, atâta timp cât ai autorizație.
Oricum geamurile nu vin cu transparență 100%,așa că tot peste ceva colorat se pune Folia.

Revenind la înfoliere faruri.
Am fost săptămâna asta la un centru de înfoliere de pe Iuliu Maniu de lângă autosoft.
Au încercat să îmi pună folie pe faruri dar au renunțat după primul far deoarece sunt prea bombate.

Aștept rezultatul la ale tale.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline crsors

« Răspuns #42 : 14.Iun.2017, 03:26:17 p.m. »
Azi am pus folie pe faruri si capota. De faruri sunt multumit, capota mai putin. Se vede o tenta galbuie fata de culoarea originala. Probabil, pe orice alta culoare nu s-ar fi observat, dar pe alb da. Cel putin nu mai sare vopseaua, sper.
I-am intrebat pe baieti si de folie atermica fara inchidere. Au, dar totusi un baiat de acolo mi-a strecurat o indoiala: montarea de folii pe fata nu se recomanda pentru ca, in caz de accident pot apare probleme la descarcerare.

Offline Meltdown

« Răspuns #43 : 14.Iun.2017, 03:43:15 p.m. »
@crsors

Pacat, m-ar fi interesat si pe mine atermice transparente 100% pe fata.
Deja simt soarele cum arde si suntem abia in Iunie.
La drum lung vara ma dau cu crema :))

Cat a costat pentru faruri ?

Poti sa pui niste poze ?
Tu ai masina alba. Pe capota rosie crezi ca s-ar vedea ceva ?

Mersi.

Legat de descarcerare, uite aici un clip cu geamuri cu folie, sparte greu de politie.

• 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #44 : 14.Iun.2017, 04:37:37 p.m. »
Salut crsors.
Ma intereseaza si pe mine pretul, inclusiv pt. capota. In afara de tenta galbuie la capota, esti multumit de rezultat? Se vad marginile foliei, sau le-au bagat pe dupa marginile farurilor si a capotei? Unde ai facut operatiunea?
Multumesc.
  • Suzuki S-Cross Premium 1.6 benzina Allgrip

Offline musicall

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 488
  • Gen: Bărbat
  • Dioxidul de carbon e principalul gaz cu efect high
« Răspuns #45 : 14.Iun.2017, 06:21:42 p.m. »
Cât a costat infolierea la faruri. Ai idee ce folie au aplicat? Poți pune poze?
  • SX4 S-CROSS 1.4Boosterjet AllGrip
1. Ma uit dupa Suzuki... 2. Astept un Suzuki... 3. Conduc (si) un Suzuki.

Offline crsors

« Răspuns #46 : 14.Iun.2017, 07:06:38 p.m. »
80lei farurile
250lei capota
folie ORACAL 970

The following users thanked this post: kellogs

Offline crsors

« Răspuns #47 : 14.Iun.2017, 07:16:47 p.m. »
Initial au lipit un snur adeziv pe margine, care contine o sfoara ce taie folia aplicata ulterior, probabil pentru a nu taia cu cuter-ul si a nu zgaria vopseaua.
Mi-au explicat ca nu se puteau duce cu folia peste margine deoarece este groasa si s-ar fi desprins in timp.
A ramas o bordura de cativa mm dupa cum se vede in poze.
@Meltdown, pe rosu posibil sa nu se vada diferenta, pentru ca este usor spre galben. Baietii au zis ca este si de la adeziv si e posibil sa  se mai estompeze dupa uscare. Acum, cand am facut pozele, nu am observat sa iasa in evidenta diferenta de culoare.
Farurile chiar au iesit super fata de ce am avut initial. O aplica altfel, la farurile bulbucate, fata de cele obisnuite.

The following users thanked this post: trl

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #48 : 14.Iun.2017, 08:39:36 p.m. »
montarea de folii pe fata nu se recomanda pentru ca, in caz de accident pot apare probleme la descarcerare.
Legat de descarcerare, uite aici un clip cu geamuri cu folie, sparte greu de politie.

Uite aici un film care arata cum se rezolva problema la descarcerare:

• Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline enicky

« Răspuns #49 : 14.Iun.2017, 09:27:25 p.m. »
Pacat, m-ar fi interesat si pe mine atermice transparente 100% pe fata.
              Si de ce "pacat" ???! Iti place sa te bronzezi doar pe lateral? :) Si in filmuletul prezentat numai descarcerare nu este ! Eu le am puse si pe fata de 2 ani si nu ma mai bronzez ca tractoristii.
   Ai putea sa te mai gandesti si la altceva decat la descarcerare : antiefractie. Nu-ti mai sparge geamul sa iti fure din masina ! :)

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip