Autor Subiect: Bare transversale fara bare longitudinale  (Citit de 4248 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ambmihai

Bare transversale fara bare longitudinale
« : 02.Apr.2017, 08:48:17 p.m. »
mai fratilor,eu nu am bare longitudinale la vitara mea si topic pentru bare transversale fara bare longitudinale nu am gasit.
se poate o sugestie ?
  • Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

Offline emil_greus

Re: Bare transversale fara bare longitudinale
« Răspuns #1 : 02.Apr.2017, 08:54:41 p.m. »
Încearcă ceva universal de la Thule. Sigur vei gasi ceva sa se potrivească direct pe plafonul mașinii fără bare longitudinale.

Pentru ceva de buget încearcă la orice magazin de piese auto. Verifica si încărcarea maxima admisibila.

Offline ariciul

« Răspuns #2 : 02.Apr.2017, 09:14:05 p.m. »
Acu depinde si pt ce iti trebuie, daca te gandesti doar la bicicleta exista si solutia cu carligul de remorcare, daca-ti trebuie coparseu atunci cauta bare transversale.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #3 : 02.Apr.2017, 09:34:46 p.m. »
Cele de la Suzuki au codul 78901-54P10 si costa 159 Euro, conform suzuki.ro

Offline enicky

« Răspuns #4 : 02.Apr.2017, 09:53:34 p.m. »
mai fratilor,eu nu am bare longitudinale la vitara mea si topic pentru bare transversale
             Si eu mi-as dori bare longitudinale cum are sx4 , dar nu stiu daca se gaseste ceva care sa se potriveasca, intru-cat distantele prevazute pe plafon de constructor sunt relativ mici.
     Bare transversale se pot pune cu usurinta.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ambmihai

« Răspuns #5 : 03.Apr.2017, 05:17:46 p.m. »
multumesc pentru sugestii si incurajari.
azi am fost la un roof rack aflat la 500m de casa(gasit pe google)pentru ca cica e dealer de whisperbar.Astia au ceva universal,dar surpriza...vanzatorul zice:du-te la suzuki sa-ti pui longitudinale ca toti producatorii fabrica numai de prins pe bare longitudinale.
apropo whisperbar cica ar costa 1400ron.
cred ca merg pe varianta suzuki-bare transversale.
am sunat si la service ,cica 133 euroi fara tva...si am intrebat si de oglinzi(pt.ca varianta vitara cool nu are oglinzi incalzite)-se rezolva,doar sticla la vreo 30 euroi fiecare

• Suzuki vitara allgrip cool 1.6 benzina
Cine controleaza media ,controleaza mintea..Jim Morrison

Offline aleksanders

« Răspuns #6 : 03.Apr.2017, 10:32:13 p.m. »
citeste in jurnalele colegilor cu vitare cool si vezi solutiile  - stiu ca au luat oglinzi de s-cross mult mai ieftine (aliexpres) - oglinzile sunt identice;
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline gigel

« Răspuns #7 : 04.Apr.2017, 08:40:04 a.m. »
Neata.
Nu mult mai ieftine.26,5 E/buc.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic

Offline aleksanders

« Răspuns #8 : 04.Apr.2017, 08:57:24 a.m. »
24 dolari si se pare ca se dau la bucata, nu cred ca merita efortul si timpul de asteptare - poate ne spune enicky cu cat le-a luat.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline gigel

« Răspuns #9 : 04.Apr.2017, 09:18:11 a.m. »
Corect $.Pretul standard a fost 26,5$ și a mai fost redus pentru scurt timp la 24$.De venit au venit repede, aprox. 10 zile dar dupa vreo alte 10 zile nu mă anunțaseră de la vamă așa că am sunat eu și mi-au spus că pot veni să le ridic.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic