Autor Subiect: Ce ne facem cu betivii?  (Citit de 7204 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline coq

Re: Ce ne facem cu betivii?
« Răspuns #30 : 03.Aug.2009, 07:40:57 p.m. »
Dur... de fapt asa si trebuie... recunosc ca nu l-am vazut pana la final... nu sunt in "target"  :D
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline Cerby

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 392
  • Gen: Bărbat
  • Never drive faster than ur guardian angel can fly
« Răspuns #31 : 04.Aug.2009, 08:08:40 p.m. »
din pacate alcoolul si condusul se amesteca cel mai des la tineri...pe data de 13 iunie 2009 un prieten de al meu a murit in accident de masina pt ca soferul era beat si a lovit un stalp cu 165km/h...surpriza este ca a murit doar pasagerul...soferul a avut cateva zgarieturi...baiatul avea 21 de ani :( :(
« Ultima Modificare: 05.Aug.2009, 03:13:40 p.m. de Cerby »
Suzuki SX4 1.5 GS :)

Offline Daniel42

« Răspuns #32 : 07.Nov.2009, 02:57:50 p.m. »
Sincer parerea mea este ca,  daca au tendinta de a nu se putea abtine sa nu bea ceva , mai bine nu isi cumpara masina . Este mai bine si pentru ei si pentru altii pe care reusesc niste " nu stiu cum sa le spun " sa le scurteze viata . Defectiuni tehnice sau erori de apreciere le mai inteleg dar , sa circuli beat la volan eu nu accept si ar trebuii trozniti rau de tot de politie  , nu ca si acum .  :baston:
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Cerby

• Sr. Member
« Răspuns #33 : 07.Mar.2010, 04:07:56 a.m. »
betivii la volan sunt FOARTE multi...o intamplate destul de infricosatoare s-a intamplat azi noapte...am fost pana intr-un oras vecin sa il iau pe baiat de la un majorat...era cam 3:30 si drumul era perfect liber...fiind portiune dreapta si nicio masina am zis sa ajung mai repede acasa...aveam cam 160km/h cand vad 2 faruri in oglinda care ma blitau contunuu...ma depaseste un opel calibra...a trecut ca vantul pe langa mine... ii spun baiatului: copii beti la volan...nu vor ajunge departe...dupa cam 2 km vad aceiasi masina oprita si 4 oameni pe langa ea...cand ma apropii vad 4 copilandri plini de sange si masina plantata in gard...din cauza vitezei nu a mai putut sa vireze si s-a plantat aproape perpendicluar intr-un gard de ciment de ~40 cm grosime...m-am oprit sa ii ajut dar tot ei erau cei revoltati...pur si simplu au fugit...pe jos...

o lectie de viata pentru baiatul meu si pentru toti cei care conduc sub influenta alcoolului...

Offline Daniel42

« Răspuns #34 : 07.Mar.2010, 11:24:32 a.m. »
Nu au patit nimic dracii aia de copii ? Vad din fotografie ca au facut fata praf la Opel . Daca tu aveai 160km /h , ei cit trebuie sa fi avut ?  :baston:
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Cerby

• Sr. Member
« Răspuns #35 : 07.Mar.2010, 04:01:38 p.m. »
au avut destul... soferul avea alcoolemie de 2 la mie ...6 ore a stat in operatie...si uite asa te alegi cu zile petrecute prin spitale si si un dosar penal de toata frumusetea
« Ultima Modificare: 08.Mar.2010, 12:05:48 a.m. de Cerby »

Offline INTRUSU

« Răspuns #36 : 21.Sep.2010, 10:38:57 p.m. »
........bine ca nu-si ia nevasta mea permis ca face si f.f. urat cand bea - in fiecare seara...io nu beau ca am...hcv si sunt "nonresponder" si mai era sa dau si coltu acu 6 ani din cauza inimii....
putina lume isi inchipuie ce tortura inseamna o betiva "revolutionara" la casa omului..... #:-S

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #38 : 01.Oct.2025, 04:12:09 p.m. »
Nici vârsta (inaintată), nici sexul (frumos), nu îi împiedică pe unii concetățeni să se urce parfumați  :-j la volan!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ntire2000

« Răspuns #39 : 01.Oct.2025, 05:24:05 p.m. »
Băbuța poate a tras un schnaps înainte de mâncare ca să aibă digestie.  :-j
Imi amintesc cu drag de bătrâna la care am stat în chirie pe perioada facultății si care la cei 80 de ani băga câte un păhărel de ciuslă înainte de tradiționala mămăligă cu brânză și un pic de slăninuță.
La vârsta aia în mod sigur făcea o alcoolemie de 0,2 la mie din păhărelul ăla.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού