Autor Subiect: Ce ne facem cu betivii?  (Citit de 7196 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Sony

Ce ne facem cu betivii?
« : 25.Mai.2009, 01:32:18 p.m. »
Saptamana trecuta pe la mine prin comuna au fost filtre peste filtre, ocazie cu care multi soferi au ramas fara permis pe motiv de alcool. Impotriva soferilor se mai poate face ceva, dar cu carutasii, biciclistii sau scuteristii beti cui ce ne facem?
Peripetii cu carutasi retardati am avut cu totii. Io azi am patit-o si cu biciclistu' beat. Pe la ora 11 a venit o tanti florareasa la mine la birou sa-mi spuna ca mi-a lovit un biciclist masina. Am iesit si io sa vad despre ce era vorba. Masina era parcata pe strada din fata politiei (nu sunt politist). Un biciclist beat cara o teava pe velociped si a incercat o manevra dubioasa de strecurare printre masina mea parcata si solenza politiei aflata in deplasare. Alcoolu' din dovleac i-a deplasat centrul de greutate in lateral si a scapat de contactu' cu asfaltu' multumita carutei mele. Dupa ce s-a ridicat, omu' a sarit rapid pe beciuclet ca sa dispara cat mai repede. Toata actiunea s-a desfasurat sub ochii comandantului circulatiei din comuna care a percutat rapid si l-a impiedicat pe individ sa se evapore.
Cand am venit io am descoperit o frumoasa zgarietura pe capota (pana la tabla) prelungita pe aripa stanga (tot pana la tabla) si culminand cu o impunsatura in aripa. Toate multumita tevii betivului. Ala, cand a vazut ca a aparut si proprietaru masinii, a inceput cu manevrele de vrajeala mi-a strans mana repetand "Respect! Respect" si a incercat sa se tireze iar. Desi eram coplesit de atata respect strig dupa el "Bah, stai asa! Unde dispari? Respect, respect, numai ca al dracu' respect e pe banii mei!". L-au luat doi politisti ca sa sufle in alcoolscop, numai ca asta protesta de parca era posedat. A incercat si manevra cu abandonarea velocipedului, da' n-a tinut. Am mers cu ei in politie pentru a vedea daca e intr-adevar baut ca sa stiu cum procedez. Ma gandeam ca daca e treaz, iau in calcul ca tot omu' mai greseste si o repar pe casco cu autor necunoscut, desi franciza ar fi de 100 epuroi. Cand a suflat omu', n-avea mult. Doar 1,34 la mie. Zic: "E clara treaba! Da-mi dovada sa repar masina pe banii astuia!" Comandantu' circulatiei m-a intrebat surprins: "Pai te judeci cu el?" Zic: "Aaa, nu io! Societatea de asigurari." Am inteles ca i-au mai ars si o amenda de 500 roni. N-aveau ce permis sa-i suspende.
I-am si zis politistului: "Bine ca nu eram in masina stationata! Ca acum ma trezeam ca urla asta ca am dat peste el."
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline coq

Re: Ce ne facem cu betivii?
« Răspuns #1 : 25.Mai.2009, 02:37:32 p.m. »
mda nasoala treaba...  X-(
...stiu cum este si eu am patit ceva asemanator tot saptamana trecuta, cand am venit de la munca inainte sa intru in curte imi arunc un ochi la masina... mi-a atras atentia faptul ca pe portiere stanga spate era o portiune unde lucea... (restul masinii fiind plin de noroi). Cand ma duc sa ma uit realizez ca era lovita pe o portiune de vreo 10cm si usor infundata. M-am uitat la masinile din jur... nimic, oricum lovitura era destul de sus pentru o masina normala, drept pentru care m-am apucat sa chestionez vecinii. Si asa am aflat ca ar fi avut loc o altercatie intre tuciurii beti manga cu o noapte inainte pe acolo si ca unul dintre vecini ar fi auzit la un momend dat o bufnitura. Prinde orbu' scoate-i ochii!
Chestia care m-a frapat este ca acel cineva care a lovit-o, s-a uitat totusi sa vada ce a produs stergand mizeria noroiul etc. cu mana...  :dknw:

Pai si tu cum o sa faci pana la urma pe casco?
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline Laurentiu

« Răspuns #2 : 25.Mai.2009, 02:53:44 p.m. »
Pai si tu cum o sa faci pana la urma pe casco?
Pai cum altefel ? Daca are bani de procese si timp de asteptare, o poate face si pe banii betivului. ;)
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #3 : 25.Mai.2009, 02:55:23 p.m. »
Ce bine e sa ai Casco in astfel de momente... :dream:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Sony

« Răspuns #4 : 25.Mai.2009, 04:35:06 p.m. »
O fac pe casco, iar casco se va judeca cu betivul pentru despagubiri. Viind cu autor cunoscut nu voi plati franciza.
Am descoperit mai tarziu ca sunt zgariate si farul si bara. Cred ca reparatia se va duce pe la 2000 ron.

Offline miocrl

« Răspuns #5 : 25.Mai.2009, 04:52:47 p.m. »
esti sigur ca Casco o repara si se judeca ei cu betivul?

sper sa nu iti spuna ca nu o repara si sa ramai tu sa te judeci cu el.

Offline deconectat

• Hero Member
  • Mesaje postate: 762
  • Gen: Bărbat
  • Membru cu logan
« Răspuns #6 : 25.Mai.2009, 05:00:24 p.m. »
O repara pe casco si se judeca ei cu betivul. Eu nu sunt insa convins ca in aceasta situatie nu se plateste franciza.
42 is not an anwser, it's an error code. the universe is saying 'Error 42: meaning to universe not found'
http://deconectat.wordpress.com/

Offline Sony

« Răspuns #7 : 25.Mai.2009, 05:13:11 p.m. »
Presupunand ca se plateste franciza, atunci o platesc. Am o alternativa mai ieftina?
Dar macar sa se judece cu ala incat sa transpire betivu' numai cand vede sticla!

Offline Laurentiu

« Răspuns #8 : 25.Mai.2009, 07:12:34 p.m. »
...casco se va judeca cu betivul pentru despagubiri. Viind cu autor cunoscut nu voi plati franciza.
Asta doar daca ai full casco cu toate ca ma indoiesc ca un asigurator sa deschida un proces asupra unui individ ce se afla in stare de ebrietate la comiterea faptei. Daca tipul ar fi fost in stare normala, DA dar asa ........
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Sony

« Răspuns #9 : 25.Mai.2009, 09:58:59 p.m. »
Indoieste-te! Dupa tine betivii trebuie lasati in pace. Cum sa raspunda ei pentru ceea ce fac?