Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Suzuki - discutii TEHNICE
»
Suzuki S-Cross
»
Diverse S-Cross
(Moderator:
yeti
) »
Zgarietura spoiler plastic fata
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini:
1
[
2
]
3
Mergi Jos
Autor
Subiect: Zgarietura spoiler plastic fata (Citit de 6471 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
...
Hero Member
Mesaje postate: 3993
Re: Zgarietura spoiler plastic fata
«
Răspuns #10 :
14.Feb.2017, 10:20:52 a.m. »
In video e o zgarietura semiprofunda, la mine arata asa acum, ca in poza. Multumesc celor implicati cu sfaturi si opinii, astept sa fac rost de kitul de retus (nu cred ca era nevoie sa dau seria caroseriei, doar nu o prepara special pentru mine, din moment ce am gasit produsul original si la alta firma. Si nici raspuns n-am primit inca de la Arinovis privind pretul...Cred ca ma agit prea tare pentru o zgarietura pe plastic, dar na, as fi preferat sa nu fie acolo.
memorat
gabineg
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 14820
Gen:
Suzuki SX4 GLX 4WD
Bucuresti
«
Răspuns #11 :
14.Feb.2017, 11:54:59 a.m. »
Pe aia o rezolvi cu atentie si rabdare cu kit-ul corector. Cat despre dealer, da-le mai bine telefon. Asa n-au cum sa se fofileze. Daca n-au pe stoc dureaza minim o saptamana pana vine din HU.
memorat
SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice
aavii
Sr. Member
Mesaje postate: 423
Gen:
Text personal da
Bucurresti
«
Răspuns #12 :
14.Feb.2017, 12:01:13 p.m. »
Mai bine incercati sa nu puneti suflet la asa ceva. Mie mi-a zgariat-o in ambele parti la spalatorie cu mushtiucul de la spalator. Are ditamai urmele dar daca te sui in masina nu iti mai pasa. Nu vrea sa mentionez miile de pietre care leviteaza prin aer si eu ma gasesc chiar pe directia lor!
memorat
Suzuki Vitara S grade
...
Hero Member
«
Răspuns #13 :
14.Feb.2017, 12:14:46 p.m. »
Citat din: gabineg din 14.Feb.2017, 11:54:59 a.m.
...Cat despre dealer, da-le mai bine telefon...
Am dat ieri pe la 16.30 telefon, apoi alt telefon la alta persoana, care m-a rugat sa-i trimit seria caroseriei prin SMS. I-am dat-o imediat, rugand frumos si multumind anticipat pt. raspuns. Acum 1 ora am trimis inca un SMS de reminder cu rugaminte de raspuns si pret, nimic. Sa fiu eu defect si cer prea multe? Pai eu in "afacerea" mea, cand primesc un mail raspund imediat sau notez si revin cu raspuns in 2-3 ore cel mult, indiferent care e ala. Dar de fapt de ce ma agit, din moment ce e vorba de reteaua Suzuki...la telefon au zis ca dureaza cam 4 zile sa vina, deci nu e pe stoc. In fine. Sa vad pana la finalul zilei ce rezolv, oricum pentru retusare e prea frig acum.
@aavii: incerc sa nu pun la suflet, dar speram sa o pastrez neatinsa macar 1 an
memorat
aleksanders
Hero Member
Mesaje postate: 3234
Gen:
new vitara
bucuresti
«
Răspuns #14 :
14.Feb.2017, 12:19:28 p.m. »
http://www.klar.ro/ro/p/magazine.html
suna la ei si vezi ce iti zic - stiu ca aveau intr-un timp si un aparat ce iti lua codul de culoare direct de pe masina... de preparat sigur au si cred ca poti prepara si cantitati mai mici.
pe bulevardul aerogarii mai este un laborator foarte bun, aproape de intersectia cu bulevardul ficusului.
memorat
vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new
2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea
...
Hero Member
«
Răspuns #15 :
14.Feb.2017, 12:24:37 p.m. »
Ii stiu pe cei de la Klar, am luat acum vreo 2 ani de la ei pt. Logan, pe baza codului, la pret mic. Aveau recipient gata mixat pe culoarea dorita, rosu dropia se numea in acte...Acum parca as vrea, totusi, sa fie culoare originala Suzuki, mai ales ca vreau ca vinovatul sa plateasca, ca sa fie mai atent pe viitor. Din ce am vazut langa masina mea, urmele cauciucurilor indica clar ca nu a alunecat masina lui, ci pur si simplu a virat prea repede si nu s-a incadrat corect. Pana mea, eu parchez mereu masina putin mai in fata, dar cu spatiu larg in fata si spate, ca sa nu mi-o atinga vecina din spate, care e incepatoare...
memorat
gigel
Full Member
Mesaje postate: 162
Gen:
Sector 4
«
Răspuns #16 :
07.Iun.2017, 12:22:33 p.m. »
Bună ziua
In vacanța care a trecut am pățit-o și eu.Oprit fiind,(tocmai se crease un mic ambuteiaj) mă dadusem jos din mașină și cineva care nu avea rabdare pleacă și văzând ca nu are cum să înainteze trage pe dreapta în fața mea si i-mi sterge bara față.Rezultatul :2 zgârieturi cu îndepărtarea vopselei și altele minore dar vizibile pe vopsea și pe protecția plastic a aripii.Nu au fost dislocate sau deformate alte elemente.Rca la Euroins
Incerc să atasez niște poze.Nu stiu dacă să mă complic cu reparație în service sau un kit corector.
Umbrele care se văd sunt reflexii ,ele nu există,vopseaua nu e afectată.
memorat
S Cross Start -Silky Silver Metallic
jupanul1
Hero Member
Mesaje postate: 1776
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #17 :
07.Iun.2017, 12:30:11 p.m. »
Îmi pare rău de întâmplarea din ”vacanță„. CASCO?
memorat
Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise
gigel
Full Member
Mesaje postate: 162
Gen:
Sector 4
«
Răspuns #18 :
07.Iun.2017, 12:39:09 p.m. »
Am casco la Allianz ,am și amiabila cu respectivul, care avea rca la Euroins.Ideea este dacă merită să o fac in service.Probabil bara dată jos ,dacă iese nuanța ,dacă se mai așează bara la fel,cât sta mașina prin service și mai stiu eu ce probleme pot apărea.
memorat
S Cross Start -Silky Silver Metallic
jupanul1
Hero Member
Mesaje postate: 1776
Gen:
Bucuresti
«
Răspuns #19 :
07.Iun.2017, 12:44:20 p.m. »
Ce de probleme existențiale ai și tu... CASCO și reparație la dealer! Dacă ceva nu
iasă
bine, ai garanție. Dacă vrei, pot să spun așa - îți garantez că va ieși ca un rahat cu kitul corector.
Ai copie după RCA-ul, permisul, buletinul și talonul vinovatului, da? Asta în plus față de constatarea amiabilă.
memorat
Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise
Tipărire
Pagini:
1
[
2
]
3
Mergi Sus
« precedentul
următorul »