Autor Subiect: Zgarietura spoiler plastic fata  (Citit de 6471 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ...

Re: Zgarietura spoiler plastic fata
« Răspuns #10 : 14.Feb.2017, 10:20:52 a.m. »
In video e o zgarietura semiprofunda, la mine arata asa acum, ca in poza. Multumesc celor implicati cu sfaturi si opinii, astept sa fac rost de kitul de retus (nu cred ca era nevoie sa dau seria caroseriei, doar nu o prepara special pentru mine, din moment ce am gasit produsul original si la alta firma. Si nici raspuns n-am primit inca de la Arinovis privind pretul...Cred ca ma agit prea tare pentru o zgarietura pe plastic, dar na, as fi preferat sa nu fie acolo.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14820
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #11 : 14.Feb.2017, 11:54:59 a.m. »
Pe aia o rezolvi cu atentie si rabdare cu kit-ul corector. Cat despre dealer, da-le mai bine telefon. Asa n-au cum sa se fofileze. Daca n-au pe stoc dureaza minim o saptamana pana vine din HU.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline aavii

« Răspuns #12 : 14.Feb.2017, 12:01:13 p.m. »
Mai bine incercati sa nu puneti suflet la asa ceva. Mie mi-a zgariat-o in ambele parti la spalatorie cu mushtiucul de la spalator. Are ditamai urmele dar daca te sui in masina nu iti mai pasa. Nu vrea sa mentionez miile de pietre care leviteaza prin aer si eu ma gasesc chiar pe directia lor!
  • Suzuki Vitara S grade

Offline ...

« Răspuns #13 : 14.Feb.2017, 12:14:46 p.m. »
...Cat despre dealer, da-le mai bine telefon...
Am dat ieri pe la 16.30 telefon, apoi alt telefon la alta persoana, care m-a rugat sa-i trimit seria caroseriei prin SMS. I-am dat-o imediat, rugand frumos si multumind anticipat pt. raspuns. Acum 1 ora am trimis inca un SMS de reminder cu rugaminte de raspuns si pret, nimic. Sa fiu eu defect si cer prea multe? Pai eu in "afacerea" mea, cand primesc un mail raspund imediat sau notez si revin cu raspuns in 2-3 ore cel mult, indiferent care e ala. Dar de fapt de ce ma agit, din moment ce e vorba de reteaua Suzuki...la telefon au zis ca dureaza cam 4 zile sa vina, deci nu e pe stoc. In fine. Sa vad pana la finalul zilei ce rezolv, oricum pentru retusare e prea frig acum.
@aavii: incerc sa nu pun la suflet, dar speram sa o pastrez neatinsa macar 1 an

Offline aleksanders

« Răspuns #14 : 14.Feb.2017, 12:19:28 p.m. »
http://www.klar.ro/ro/p/magazine.html suna la ei si vezi ce iti zic - stiu ca aveau intr-un timp si un aparat ce iti lua codul de culoare direct de pe masina... de preparat sigur au si cred ca poti prepara si cantitati mai mici.

pe bulevardul aerogarii mai este un laborator foarte bun, aproape de intersectia cu bulevardul ficusului.
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline ...

« Răspuns #15 : 14.Feb.2017, 12:24:37 p.m. »
Ii stiu pe cei de la Klar, am luat acum vreo 2 ani de la ei pt. Logan, pe baza codului, la pret mic. Aveau recipient gata mixat pe culoarea dorita, rosu dropia se numea in acte...Acum parca as vrea, totusi, sa fie culoare originala Suzuki, mai ales ca vreau ca vinovatul sa plateasca, ca sa fie mai atent pe viitor. Din ce am vazut langa masina mea, urmele cauciucurilor indica clar ca nu a alunecat masina lui, ci pur si simplu a virat prea repede si nu s-a incadrat corect. Pana mea, eu parchez mereu masina putin mai in fata, dar cu spatiu larg in fata si spate, ca sa nu mi-o atinga vecina din spate, care e incepatoare...

Offline gigel

« Răspuns #16 : 07.Iun.2017, 12:22:33 p.m. »
Bună ziua
In vacanța care a trecut am pățit-o și eu.Oprit fiind,(tocmai se crease un mic ambuteiaj) mă dadusem jos din mașină și cineva care nu avea rabdare pleacă și văzând ca nu are cum să înainteze trage pe dreapta în fața mea si i-mi sterge bara față.Rezultatul :2 zgârieturi cu îndepărtarea vopselei și altele minore dar vizibile pe vopsea și pe protecția plastic a aripii.Nu au fost dislocate sau deformate alte elemente.Rca la Euroins
   Incerc să atasez niște poze.Nu stiu dacă să mă complic cu reparație în service sau un kit corector.
   Umbrele care se văd sunt reflexii ,ele nu există,vopseaua nu e afectată.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic

Offline jupanul1

« Răspuns #17 : 07.Iun.2017, 12:30:11 p.m. »
Îmi pare rău de întâmplarea din ”vacanță„. CASCO?
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline gigel

« Răspuns #18 : 07.Iun.2017, 12:39:09 p.m. »
Am casco la Allianz ,am și amiabila cu respectivul, care avea rca la Euroins.Ideea este dacă merită să o fac in service.Probabil bara dată jos ,dacă iese nuanța ,dacă se mai așează bara la fel,cât sta mașina prin service și mai stiu eu ce probleme pot apărea.
  • S Cross Start -Silky Silver Metallic

Offline jupanul1

« Răspuns #19 : 07.Iun.2017, 12:44:20 p.m. »
Ce de probleme existențiale ai și tu... CASCO și reparație la dealer! Dacă ceva nu iasă bine, ai garanție. Dacă vrei, pot să spun așa - îți garantez că va ieși ca un rahat cu kitul corector.

Ai copie după RCA-ul, permisul, buletinul și talonul vinovatului, da? Asta în plus față de constatarea amiabilă.
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise