Suzuki-Club.ro - My own "Way of Life"!
Bine ai venit,
Vizitator
. Te rugăm să
te autentifici
sau să
te înregistrezi
.
O Oră
O Zi
O Săptămână
O Lună
Pentru totdeauna
Logați-vă cu numele de utilizator, parola și durata sesiunii de logare
Pagina de Start
Forum
Ajutor
Căutare
Autentificare
Înregistrare
Suzuki Club ROMANIA
»
Discutii auto generale
»
Discutii despre service-uri si dealer-i
(Moderator:
gabineg
) »
Expocar Trade Constanta
« precedentul
următorul »
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
5
Mergi Jos
Autor
Subiect: Expocar Trade Constanta (Citit de 12161 ori)
0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
gabineg
Global Moderator
Hero Member
Mesaje postate: 14487
Gen:
Suzuki SX4 GLX 4WD
Bucuresti
Expocar Trade Constanta
«
:
04.Nov.2016, 09:20:26 p.m. »
Văzând ca avem primele impresii despre acest dealer/service Suzuki, am creat acest topic, invitând clienții sa-și scrie opiniile.
memorat
SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice
The following users thanked this post:
shpeedy
gabs
Newbie
Mesaje postate: 4
Gen:
CONSTANTA
Re: Expocar Trade Constanta
«
Răspuns #1 :
07.Feb.2017, 08:39:28 p.m. »
Buna seara,
Am indraznit si eu sa i-mi fac un cont pe acest forum in vederea achizitionarii unei Vitara 1.6...1.4, mai vedem ce si cum cu motorizarea. Numai ca inceputul este cumplit de dezamagitor. Am fugit de aia de la Dacia si am ajuns la Suzuki, crezind ca firma straina, seriosi si toate cele. Facut programare online...trecut 14 zile, nimic. Sunat la telefon si SURPRIZAAAA......La Constanta nu se poate face drive test pentru ca vremea de afara este urita..... si cel mai stupid raspuns primit de la o reprezentanta ( ii intrece pe aia de la Dacia - alte catastrofe ), este ca nu au masina cu cauciucuri de iarna, iar daca vreau sa cumpar o masina sa astept pina la primavara cind se usuca pe jos si iese soarele
Nu pot sa-i inteleg de unde atitudinea asta de vinzatori de obor, de varianta....oare ei se aud cind vorbesc, oare Suzuki Japan stie lucrul asta ???....
Toate cele bune
memorat
Vreau o Vitara
Manuel20
aleksanders
Hero Member
Mesaje postate: 3204
Gen:
new vitara
bucuresti
«
Răspuns #2 :
07.Feb.2017, 08:45:36 p.m. »
pentru asta exista libera circulatie
- avem cazuri concrete pe forum, stau la timisoara si au cumparat de la pitesti sau din moldova au mers la targu-mures - citeste paginile de dealeri si trimite e-mail pentru oferta, daca vrei drive test - sunt 2-3 persoane din ct care cred ca te vor ajuta sa iei o decizie -bafta
memorat
vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new
2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea
gabs
Newbie
Gen:
CONSTANTA
«
Răspuns #3 :
07.Feb.2017, 08:51:59 p.m. »
....ai dreptate @aleksanders, cred ca asta cam este singura solutie...multumesc
memorat
Vreau o Vitara
tra
Jr. Member
Mesaje postate: 94
Gen:
Constanta
«
Răspuns #4 :
08.Feb.2017, 07:05:06 a.m. »
Pentru mine soliția a fost dealerul de la Pitești...
Și eu am incercat de două ori să fac un drive test in Constanța și nu am reușit. Nici la partea de service nu sunt mai breji... cel mai bine e să nu treci pe la ei... sigur îți crește tensiunea! Cel mai rău este ca situația asta este valabilă pt toate mărcile comercializate de ei... asa stiu ei să își facă job-ul... au și pierdut câteva mărci pe care le reprezentau... Poate urmeaza și Suzuki!
memorat
Toyota Corolla / Vitara Passion allgrip 1,6 benzină
gabs
Newbie
Gen:
CONSTANTA
«
Răspuns #5 :
08.Feb.2017, 06:11:55 p.m. »
Pai in cazul asta ce faci daca se intimpla o nefacuta....inchiriezi platforma si mergi cu "cortul" prin tara sa vezi unde te primeste. Ca doar nu este o pereche de pantofi dusi la cizmar pe care ii ridici a doua zi. Cam ciudat este pusa problema de catre acest service..
memorat
Vreau o Vitara
tra
Jr. Member
Mesaje postate: 94
Gen:
Constanta
«
Răspuns #6 :
08.Feb.2017, 09:10:33 p.m. »
Din experiența avută cu actuala japoneză pot să îți spun că atâta timp cât faci reviziile la timp si ridici capota o data la 2-3 mii de km să mai verifici câte ceva pe acolo (niveluri la ulei, lichid de racire, lichid de frana) nu o să ai probleme. La Corolla in 8 ani nu am schimbat nimic inafara consumabilelor uzuale (ulei motor, lichid de frâna, placute frâne, bujii, filtre) și nu am nici o problemă....
Dacă reviziile se fac cum trebuie eventualele uzuri se descoperă inaintea apariției unei cedări.
In plus, în cazul meu o dată la 2-3 luni sunt in Pitești..
asa că pot oricând să trec pe la dealer să fac o verificare daca mi se pare ceva in neregulă.
memorat
Toyota Corolla / Vitara Passion allgrip 1,6 benzină
BAB
Newbie
Mesaje postate: 17
Gen:
Constanța
Dealer Constanta
«
Răspuns #7 :
28.Mai.2017, 10:35:03 p.m. »
Poate nu știți care este cel mai îngust dealer Suzuki din România... Acesta este Expocar Constanța. În îngustimea minții lor (or fi bidimensionali, ca nu știu ce extratereștri din Star Trek), au pus Ignisul de test, primit de la Suzuki România, în mijlocul hangarului comercial, Vivo, sau Maritimo, sau dracul știe cum s-o ma chema șandramaua aia. Cică așa se promovează noul model Suzuki. Pe ăsta, l-au ”expus” (l-au pus la păstrare), unul cărămiziu, e în show-room, iar al treilea, cel gri metalic, l-au lăsat în același loc, unde se vede în pozele pe le-am postat acum câteva săptămâni. Așadar, constănțenii să-și ia gândul de la drive test. Mai scria cineva pe forum că nu a reușit să facă un test cu un model Suzuki de la ăștia. Când am citit, am crezut că respectivul e cârcotaș, sau ghinionist. Acum am cam înțeles că omul a fost sincer. Concluzia e una: Ăștia de la Expocar, ori sunt încuiați rău de tot, ori le merge să vândă mașini după principiul conservei - întâi plătești și după aia vezi ce ai cumpărat...
memorat
Dacia
Manuel20
marius_tech
Newbie
Mesaje postate: 1
Bucuresti
«
Răspuns #8 :
25.Iun.2017, 10:29:29 a.m. »
Am incercat sa achizitionez un Suzuki Vitara, prin programul rabla. Nefiind din Cta. am incercat sa rezolv cat mai multe telefonic dar persoana de contact(cea care raspunde la numarul Vanzari de pe site-ul Suzuki) a fost surprinzator de necooperanta pt un vanzator auto. Pur si simplu parea ca nu vrea sa vanda masina, fiecare intrebare il deranja, sau nu a mai raspuns, desi urma sa vin sa achit o masina cash in 2 zile.
Am incheiat prin a o cumpara din Rm.Valcea, cu o data de livrare mai mare cu o luna, doar din cauza atitudinii celor de la ExpoCar.
memorat
Dacia Logan
adita80
Sr. Member
Mesaje postate: 301
Gen:
«
Răspuns #9 :
18.Aug.2017, 04:31:28 p.m. »
eu am ramas masca la expocar constanta cand mi-au zis ca nu pot sa îmi aducă masina pe care o vreau pe comanda , în rest ce pot spune
) mai multe detalii despre masina știam eu ca vânzătorul , asa ca am fugit la bucureti , dupa ce am vizitat Toate reprezentantele Suzuki m-am înțeles cu cei de la Rădăcini Auto pentru un Sx4 S-cross luxuri , masina va sosi dupa 20 Octombrie ....... iar la test drive la constanta nu aveau masina cu cutie automata ...... pe partea de servis ma aștept sa nu am probleme dupa o proasta experiența cu exclusiv constanta reprezentanta Seat ....
memorat
Sx4 S-cross Luxus 2017
Tipărire
Pagini: [
1
]
2
3
4
5
Mergi Sus
« precedentul