Autor Subiect: Incalzire scaune - problema?  (Citit de 12319 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cmd77

Incalzire scaune - problema?
« : 19.Oct.2016, 10:20:48 p.m. »
Salut,
posesor de Vitara Passion din iulie, abia acum am dat drumul la incalzirea in scaune. Nu stiu la voi cum e, insa la mine , pe pozitia HI dupa vre-o 5 minute de functionare se opreste, sau cel putin pastreaza o temperatura mai mica ca si cum ar fi pe LO. Nu am testat inca la drum lung, insa asa, la fatzaiala prin oras, 20-30 min, merge cu temperatura HI cateva minute (estimez 5-8) dupa care o lasa mai moale ca si cum ar fi pe LO...

La voi cum e?
  • suz
Vitara Passion 2WD benzina Galactic Gray

Offline aleksanders

Re: Incalzire scaune - problema?
« Răspuns #1 : 19.Oct.2016, 10:32:08 p.m. »
e normal sa fie asa - toate sunt prevazute cu o siguranta la supraincalzire  :) - tu chiar rezisti 5 minute pe Hi  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2538
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #2 : 19.Oct.2016, 10:32:32 p.m. »
Ai facut testul si cu un termometru? Eu cred ca pe Hi sistemul nu ridica limita temperaturii ci mareste puterea daca nu ajunge la o temperatura setata. Eu folosesc Lo dar nu cred ca intentia lor a fost sa friga pe HI ci sa se incalzeasca mai repede.
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline wolfin

« Răspuns #3 : 20.Oct.2016, 09:20:02 a.m. »
E ok stai linistit. Acum doar nu vroiai sa le gatesti.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline cmd77

« Răspuns #4 : 20.Oct.2016, 09:23:18 a.m. »
Voi testa si la drum lung sa vad daca se "raceste" scaunul. Va tin la curent. Cand o sa am timp, voi compara si cu Passatul din dotarea familiei sa vedem diferentele
  • suz
Vitara Passion 2WD benzina Galactic Gray

Offline Laurentiu

« Răspuns #5 : 20.Oct.2016, 10:34:04 a.m. »
...nu vroiai sa le gatesti.
... ori sa cazi closca.  :)  >:D<
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Maria Iosif

« Răspuns #6 : 20.Oct.2016, 10:37:21 a.m. »
Oricum, Hi este sa se incalzeasca repede...dupa care dai pe low.Oricum, rezisti mai mult de doua minute pe HI? Eu una sunt friguroasa, am vrut in mod special scaun incalzit, dar pana ies din parcare il opresc.
  • Vitara Passion 1.6 Benzina

Offline Laurentiu

« Răspuns #7 : 20.Oct.2016, 11:11:24 a.m. »
Oricum, Hi este sa se incalzeasca repede...dar pana ies din parcare il opresc.
Incalzirea in scaune se foloseste pina cind se incalzeste in habitaclu. Dupa, mai are sens intrebuintarea ei?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline dAlex

« Răspuns #8 : 20.Oct.2016, 11:14:44 a.m. »
Nu stiu la voi, dar la mine dureaza cam un minut pana simt incalzirea din scaune. Timp in care oricum mi se incalzeste habitaclu. Voi vedea la iarna cu adevarat cat de mult imi foloseste.
  • Vitara Passion 4x2, 1.6 Benzina, MT

Offline ...

Re: Incalzire scaune? No problem
« Răspuns #9 : 20.Oct.2016, 12:00:58 p.m. »
Nu stiu la altii, dar eu cand ma sui in scaun se incalzeste instantaneu. Nu am functia aia, sunt doar prea gras. Colegii imi spun godin, ca eman caldura ca o soba...sau godac, ca am aceeasi greutate :)