Autor Subiect: Traseu Chilia Veche  (Citit de 2382 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline saureign

« Ultima Modificare: 04.Oct.2016, 04:26:09 p.m. de shpeedy »
  • S-cross 1.4 6MT allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline Dan T

Re: Traseu Chilia Veche
« Răspuns #1 : 05.Oct.2016, 08:22:54 a.m. »
Nu. Din Ceatalchioi se coboară de pe digul pietruit și se merge pe câmp pana la podul de la 36. La ieșirea din Pardina tot înainte pe digul de pământ.
Traseul Dvs. este pe digul pietruit.
Fiind uscat am mers pe câmp. Drumul pietruit este mai lung dar accesibil pe orice vreme.
  • Vitara 1.6 Passion ALLGRIP

The following users thanked this post: saureign

Offline Dan T

« Răspuns #2 : 05.Oct.2016, 09:26:38 a.m. »
Nu. Din Ceatalchioi se coboară de pe digul pietruit și se merge pe câmp pana la podul de la 36. La ieșirea din Pardina tot înainte pe digul de pământ.
Traseul Dvs. este pe digul pietruit.
Fiind uscat am mers pe câmp. Drumul pietruit este mai lung dar accesibil pe orice vreme.

Sunt necesare cateva completari.
Drumul catre Chilia Veche incepe de la Tulcea nu de la Ceatalchioi.
La Tulcea se trece cu bacul catre Tudor Vladimirescu si se continua catre Ceatalchioi.
Drumul evidentiat este un DC accesibil, acum, pentru aproape orice masina (cu rabdare si grija, la garda joasa). A fost reparat in urma cu doi ani si este intretinut, inca...
Piatra folosita la drum nu este cea mai fericita alegere. Are margini taioase iar anvelopele de Vitara, din dotarea de serie, au cedat de la primul drum. Dovada stau cele doua pene facute. Sunt anvelope de asfalt, cam moi si cam subtiri. Nu comentez... In fotografia postata, cea cu scutul indoit, se poate vedea drumul si trage concluziile necesare.
Cine stie zona poate scurta si proteja masina mergand pe drumuri de pamant prin plantatie, pe unele indiguiri de pamant sau chiar pe langa drumul pietruit.
Pentru cei care merg numai pe piatra recomand dezumflarea anvelopelor pana la 2,0-2,1. O anvelopa mai moale se deformeaza mai usor la actiunea diferitelor obiecte de pe drum.
« Ultima Modificare: 05.Oct.2016, 09:30:45 a.m. de Dan T »

The following users thanked this post: saureign

Offline enicky

« Răspuns #3 : 05.Oct.2016, 10:31:44 a.m. »
Sunt necesare cateva completari.
..... poate scurta si proteja masina mergand pe drumuri de pamant prin plantatie, pe unele indiguiri de pamant sau chiar pe langa drumul pietruit.
              Oricum ce-a fost greu ai "rezolvat" tu, acum, probabil se trece mai usor :-)) !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Dan T

« Răspuns #4 : 05.Oct.2016, 10:54:30 a.m. »

O mica corectie... am NIVELAT eu  :-))

Offline shpeedy

« Răspuns #5 : 05.Oct.2016, 11:07:46 a.m. »

Esti de o compasiune 'crunta'...  :-))
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline Dan T

« Răspuns #6 : 05.Oct.2016, 11:54:52 a.m. »
Esti de o compasiune 'crunta'...  :-))

Keep calm and drive a Suzuki   :good:

Offline aleksanders

« Răspuns #7 : 05.Oct.2016, 01:08:22 p.m. »
poate lasi si seria masinii pe forum ca sa evitam cumpararea ei cu putini km  :D
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Dan T

« Răspuns #8 : 05.Oct.2016, 01:13:56 p.m. »
poate lasi si seria masinii pe forum ca sa evitam cumpararea ei cu putini km  :D

Atata timp cat Suzuki organizeaza concurs off road pentru Suzuki Vitara, de serie, ar fi bine sa va linistiti. Am participat la eveniment si va spun cu mana pe inima ca a fost excelent organizat.
Cine isi cumpara SUV sa se plimbe prin oras si nitel pana la mare... a dat degeaba banii pe masina  ;)
https://www.happyme.suzuki.ro/suzukifest2016/ro/detalii-eveniment

Offline shpeedy

« Răspuns #9 : 05.Oct.2016, 01:22:52 p.m. »
Am participat la eveniment si va spun cu mana pe inima ca a fost excelent organizat.

Sa le vezi p'ale noastre;)
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci