Autor Subiect: Conducerea preventiva  (Citit de 128028 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Conducerea preventiva
« Răspuns #960 : 09.Sep.2022, 10:39:24 p.m. »
De cand trebuie sa dam prioritate pe trecere de pietoni la trotinetisti?!
Doar daca trece ca pieton, stiu eu!
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline bisti

« Răspuns #961 : 09.Sep.2022, 11:44:50 p.m. »
Lipsa de educație rutieră se numeste fenomenul.
Pe langa asta si pasivitatea politiei, care se rezuma doar la soferi.
Astazi, un biciclist pe cursiera (imbracat ca la concurs, mai lipsea doar numărul), croseta masinile de pe 3 benzi + linia de tramvai. Ei vor respect dar ofera ZERO!
Ei cred ca au doar drepturi, nu si obligații!
O sa incerc sa scot filmarea zilele astea sa vedeti stil de mers.

Offline bisti

« Răspuns #962 : 13.Sep.2022, 11:54:20 a.m. »
V-am promis un video cu un biciclist. Nu a venit din pasajul Muncii, a venit din laterala, a crosetat masinile din spatele meu, a trecut pe linia de tramvai si ... restul se vede pe filmare.

Si inca una, din ziua anterioara, cu o doamna pierduta printre benzi.

« Ultima Modificare: 13.Sep.2022, 12:19:39 p.m. de bisti »

The following users thanked this post: Calin sb

Offline enicky

« Răspuns #963 : 13.Sep.2022, 12:41:37 p.m. »
   Am vazut si eu jmecheri d-astia pe doua roti, care zic ca au experienta in trafic, de fapt au un tupeu maxim. Asta pana cand si-o fura !(nu stiu de ce nu l-ai depasit!)
Cat despre orientarea dupa benzi/indicatoare, de fapt se merge in turma, ce mai conteaza marcajul?!
Si sunt personaje, sa fii atent, de care nu "scapi", fie in trafic, fie cand esti in supermarket, il intanesti de 2-3ori. E ghinion !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #964 : 13.Sep.2022, 12:48:52 p.m. »
Si inca una, din ziua anterioara, cu o doamna pierduta printre benzi.
Mi-a placut "urarea" de la final, banuiesc ca nu erai cu sotia în masina....  =))

PS: recunosc, când ajung prin capitala cam asa ma duc si eu printre benzi, oricum la ce haos e pe acolo nu ma simt deloc vinovat ...
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #965 : 13.Sep.2022, 12:59:16 p.m. »
PS: recunosc, când ajung prin capitala cam asa ma duc si eu printre benzi, oricum la ce haos e pe acolo nu ma simt deloc vinovat ...
    Norocul e ca urarile n-ajung la urechile tale!  :)
D-na respectiva a facut economie, n-a mai trecut pe la macelarie... :-))

Offline bisti

« Răspuns #966 : 13.Sep.2022, 01:54:03 p.m. »
Eram singur in masina. Incerc sa ma abtin cat pot de mult. Daca era o masina din tara, intelegeam ca era pierduta in trafic. Dar doamna, dupa ce s-a bagat pe banda 3, a ramas acolo pana la pasajul Obor, unde a si intrat.
Cat despre biciclisti, ii evit pe cat pot. Ii las sa se duca (mai ales unde e cate o banda pe sens), decat sa dau de vreun prost care pica in fata mea si ma baga la declaratii aiurea.

Toata vara am incercat sa fiu zen. Insa, la maxim 10 minute dupa ce plecam de acasa, dadeam de cate un specimen care reusea sa ma enerveze.

Offline enicky

« Răspuns #967 : 13.Sep.2022, 02:02:18 p.m. »
Toata vara am incercat sa fiu zen. Insa, la maxim 10 minute dupa ce plecam de acasa, dadeam de cate un specimen care reusea sa ma enerveze.
   Eu am inteles(probabil si tu!) ca balamucul din Bucuresti nu este cauzat de multitudinea masinilor, ci de modul prost in care sunt conduse si lipsa de orientare a "soferilor"!

Offline bisti

« Răspuns #968 : 13.Sep.2022, 02:43:49 p.m. »
Cauzele pot fi extinse la "eu sunt mai smecher decat restul", "nu incurc pe nimeni daca o las pe avarii pe banda 2, sa imi iau un covrig", "gresesc banda intentionat si plec primul de la semafor" ...

Offline badmania98

« Răspuns #969 : 15.Sep.2022, 08:31:05 a.m. »
Și eu mai greșesc prin București. E adevărat că mă bucur de o oarecare clemență având numere de AB. Niciodată nu mă bazez pe chestia asta și nu fac ”ghidușii” prin trafic.

Referitor la faza cu Raluca, aceasta s-a speriat probabil văzând că pe banda 3 trecuse înainte destul de tare pe lângă ea un Opel (parcă) argintiu, venit de pe banda de pe care trebuia virat la stânga.

L.E.
 E chiar Opelul de la începutul filmării.  Îl văzuse în oglindă cum vine.
  • Suzuki VITARA ALLGRIP 1.4 BOOSTERJET HYBRID LUXUS 6MT, 2020