Autor Subiect: Lampa iluminat si priza 12V portbagaj - Vitara Cool  (Citit de 6486 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Lucas

Lampa iluminat si priza 12V portbagaj - Vitara Cool
« : 27.Sep.2016, 01:23:47 p.m. »
Unul dintre foarte putinele lucruri carora le simt lipsa la Vitara Cool este lampa de iluminat din portbagaj, exista locul "marcat" in plastic dar echiparea Cool nu vine cu acea lampa. Are cineva idee daca pe sub plastice exista firele necesare pentru montarea unei lampi si a unei prize de 12V? Ma gandesc in ideea ca poate cablarea este ca si la modelele mai echipate si ca doar lampa si priza lipsesc. Astfel as putea sa montez eu unele.
  • Suzuki Vitara

Offline bogdanzarnescu

Re: Lampa iluminat si priza 12V portbagaj - Vitara Cool
« Răspuns #1 : 27.Sep.2016, 02:03:37 p.m. »
Salut

Cauta in jurnal de bord jurnalele colegilor yeti si enicky, ambii au rezolvat aceasta problema plus multe altele

http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/#gsc.tab=0
« Ultima Modificare: 27.Sep.2016, 02:06:14 p.m. de bogdanzarnescu »
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: gabineg, Lucas

Online enicky

« Răspuns #2 : 27.Sep.2016, 03:02:21 p.m. »
http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/vitara-my-dream/48/#gsc.tab=0
http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jurnalul-yetimobilului/#gsc.tab=0
http://www.suzuki-club.ro/forum/diverse-new-vitara/iluminat-semnalizare-becuri/152/#gsc.tab=0
   In opinia mea, de un an de cand a aparut Vitara s-au  scos  topicuri pt. tot ce era posibil a fi "problema", trebuie doar cautat mai profund. Sper ca te ajuta ce ti-am dat.(m.@bogdanzarnescu).
« Ultima Modificare: 27.Sep.2016, 03:24:20 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: Lucas

Offline Lucas

« Răspuns #3 : 27.Sep.2016, 03:33:43 p.m. »
Multumesc mult. Am gasit raspuns in link-urile date. Din pacate nefiind cablata zona pana ma lamuresc cum sa trag curent o sa pun o lanterna cu senzor de miscare care zace in sertar http://www.philips.com.au/c-p/691413166/convenience-spot-light-with-motion-detector
  • Suzuki Vitara

Offline Lucas

« Răspuns #4 : 28.Sep.2016, 09:56:20 a.m. »
Am montat asa cum am spus in portbagaj o lampa led cu baterii si cu senzor de miscare si pot sa va spun ca e absolut ok. E o varianta complet neinvaziva pentru masina, usor de aplicat de catre oricine si relativ ieftina. Eu am pus una singura pe mijloc sub capac dar cine doreste poate sa puna una pe stanga si una pe dreapta asa cum a montat Yeti placile led. Lampi de acest gen le gasiti pe la raioanele cu lampi de veghe pe la supermarket-uri sau magazine de bricolaj.
  • Suzuki Vitara

Offline Cosmin09

« Răspuns #5 : 28.Sep.2016, 10:16:47 a.m. »
M-am uitat si eu la link-ul pus de tine mai sus si e foarte interesanta acea lampa. Nu stiam ca exista asemenea lampi pe baterii.

Poti pune aici si link-ul magazinului de unde ai cumparat-o sau numele magazinului si pretul acestei lampi?

Multumesc
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Online enicky

« Răspuns #6 : 28.Sep.2016, 10:21:05 a.m. »
  Te-ai descurcat ! Doar sa n-ai vreo sticla prin portbagaj care sa se "plimbe". Iar in portbagaj nici nu citesti ziarul, nici nu bagi ata-n ac sa cosi ! :) Placute de care a pus @Yeti eu am pus in lampa centrala din cabina(in locul becului ea are un disp. care intra intre lamele) si cand deschid usile se vede si afara unde pui piciorul.(ca idee). Iar lampa e-nfipta in plafon, c-o surubelnita lata iese imediat.
« Ultima Modificare: 28.Sep.2016, 10:32:57 a.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Lucas

« Răspuns #7 : 28.Sep.2016, 10:25:38 a.m. »
M-am uitat si eu la link-ul pus de tine mai sus si e foarte interesanta acea lampa. Nu stiam ca exista asemenea lampi pe baterii.

Poti pune aici si link-ul magazinului de unde ai cumparat-o sau numele magazinului si pretul acestei lampi?

Sincer nu mai stiu de unde e luata ca o am de multa vreme si zacea intr-un sertar dar e ceva comun. Nu vreau sa fac reclama vreunui magazin asa ca o sa pun un link general de google search https://www.google.ro/search?espv=2&tbm=isch&sa=1&q=led+senzor+miscare+baterie+site%3A.ro&oq=led+senzor+miscare+baterie+site%3A.ro&gs_l=img.3...2642963.2644848.0.2645128.9.9.0.0.0.0.67.551.9.9.0....0...1c.1.64.img..0.0.0.-Q1czEJjNZY
« Ultima Modificare: 28.Sep.2016, 10:31:44 a.m. de Lucas »
  • Suzuki Vitara

The following users thanked this post: Cosmin09

Offline Cosmin09

« Răspuns #8 : 28.Sep.2016, 10:33:53 a.m. »
Excelent. Multumesc. Am gasit la Dedeman cu 47 de lei  :)
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Lucas

« Răspuns #9 : 28.Sep.2016, 10:39:56 a.m. »
  Te-ai descurcat ! Doar sa n-ai vreo sticla prin portbagaj care sa se "plimbe". Iar in portbagaj nici nu citesti ziarul, nici nu bagi ata-n ac sa cosi ! :) Placute de care a pus @Yeti eu am pus in lampa centrala din cabina(in locul becului ea are un disp. care intra intre lamele) si cand deschid usile se vede si afara unde pui piciorul.(ca idee). Iar lampa e-nfipta in plafon, c-o surubelnita lata iese imediat.

Ca sa se activeze la miscare trebuie sa fie un corp cald, poate o sticla cu ceai, altfel nu cred sa se aprinda.

Trebuie avut grija cu LED-urile luminoase pentru ca se incing foarte tare si daca raman cumva aprinse si nu sunt racite/ventilate pot sa topeasca in jur sau mai rau.
  • Suzuki Vitara