Salut, eu am s-cross start și pentru mine a meritat. La fel am ales s-cross în dauna vitarei pentru portbagaj dar și pentru spațiul în spate.
Oglinzile nu sunt încălzite, dar nu am simțit neapărat nevoia iarna si nici pe ploaie.
Radio... sunt variante ieftine, dar unitățile 1 Din nu arată foarte bine. Eu mi-am pus o navigație dedicată after market s-cross și arată ca si cum ar fi a ei. Se integrează chiar mai bine decât cea originala, pioneer. Eu am modelul prezentat de Robert Adam în recenzia de pe youtube. Acum există și variante cu android. Poti găsi aduse din China prin firme din tara, deci primești garanție, undeva până în 2500 ron, fie îți poți comanda direct din China mult mai ieftin. Dacă îți iei un astfel de sistem merita sa pui si camera de dat cu spatele, e destul de ieftina. Becul si priza de portbagaj se pot cumpăra si instala direct în reprezentanta, ca nu sunt scumpe.
La ce trebuie avut grijă în schimb, e poziția la volan și confortul condusului. Pentru că la start volanul se reglează doar pe înălțime, nu si in adâncime, si nici sezutul nu poate fi înălțat sau lăsat mai jos. Eu sunt ok pentru că am dimensiuni medii, probabil în standard si sunt foarte confortabil. Dar dacă nu mă simțeam ok ar fi fost un subiect de gândit.
În rest... Ce mașina de dimensiunea asta si la dotările totuși ok în versiunea de baza ai mai putea să îți iei nouă la banii ăștia?
Sent from my ONE E1003 using Tapatalk