Autor Subiect: Achizitie S-Cross start  (Citit de 3621 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Danicko

Achizitie S-Cross start
« : 19.Iul.2016, 10:19:44 p.m. »
Va salut
Merita achizitionat acum un s-cross 1.6 benzina echiparea start..cea mai cheala? Noua din magazin.
Pret strigare 12400.
Nu are radio. Cat costa un radio care sa se potriveasca elegant in spatiul acela? Oglinzile sunt electrice dar sunt si incalzite?
Multumesc.
As merge pe vitara dar parca e cam mic portbagajul.
« Ultima Modificare: 20.Iul.2016, 11:27:25 a.m. de Leutz »
  • Kia ceed

Offline sirsefu

Re: Achizitoe S-Cross start
« Răspuns #1 : 20.Iul.2016, 12:49:54 a.m. »
Salut, eu am s-cross start și pentru mine a meritat. La fel am ales s-cross în dauna vitarei pentru portbagaj dar și pentru spațiul în spate.
Oglinzile nu sunt încălzite, dar nu am simțit neapărat nevoia iarna si nici pe ploaie.
Radio... sunt variante ieftine, dar unitățile 1 Din nu arată foarte bine. Eu mi-am pus o navigație dedicată after market s-cross și arată ca si cum ar fi a ei. Se integrează chiar mai bine decât cea originala, pioneer. Eu am modelul prezentat de Robert Adam în recenzia de pe youtube. Acum există și variante cu android. Poti găsi aduse din China prin firme din tara, deci primești garanție, undeva până în 2500 ron, fie îți poți comanda direct din China mult mai ieftin. Dacă îți iei un astfel de sistem merita sa pui si camera de dat cu spatele, e destul de ieftina. Becul si priza de portbagaj se pot cumpăra si instala direct în reprezentanta, ca nu sunt scumpe.
La ce trebuie avut grijă în schimb, e poziția la volan și confortul condusului. Pentru că la start volanul se reglează doar pe înălțime, nu si in adâncime, si nici sezutul nu poate fi înălțat sau lăsat mai jos. Eu sunt ok pentru că am dimensiuni medii, probabil în standard si sunt foarte confortabil. Dar dacă nu mă simțeam ok ar fi fost un subiect de gândit.
În rest... Ce mașina de dimensiunea asta si la dotările totuși ok în versiunea de baza ai mai putea să îți iei nouă la banii ăștia?

Sent from my ONE E1003 using Tapatalk
« Ultima Modificare: 20.Iul.2016, 11:27:37 a.m. de Leutz »

Offline ...

Re: Achizitie s-cross start
« Răspuns #2 : 20.Iul.2016, 09:44:06 a.m. »
@danicko: dupa cele 2 saptamani de posesie a S-Cross-ului Start, si eu pot spune ca merita achizitionat. Dar nu la 12400 EUR. Pretul corect ar fi cel platit de mine in urma negocierii si cu scaderea primei de casare prin programul Rabla, adica cca. 10200 EUR, ce include ca accesorii principale bonus radio-CD BT 1 DIN, scut motor, roata rezerva de uz temporar. Eventual cu negocierea culorii metalizate in locul vreunui accesoriu din cele de mai sus.
La Royal Motors am obtinut in primavara un pret de 11.400 minus Rabla, fara niciun accesoriu inclus, si regret ca nu am luat prin ei.
@sirsefu: unitatea radio 1 DIN nu arata chiar atat de bine, asa e, dar sunetul este chiar satisfacator pentru mine. Eu mai astept vreo 3-5 ani probabil si poate scad intre timp preturile la multimedia si navigatie dedicata din China pentru acest model. In rest, sunt chiar multumit de ce dotari are, la banii astia. Si de spatiu, pt. mine si familia mea chiar confortabil.

Offline Danicko

Re: Achizitie S-Cross start
« Răspuns #3 : 20.Iul.2016, 09:58:38 a.m. »
La Royal Motors iesea la 10000 cu tot cu rabla inteleg dar fara alte accesorii bonus. De ce regreti achizitia cu 10200 tinand cont ca ai primit destule in plus?
Oricum nu vreau sa platesc peste 10000 cu rabla.
« Ultima Modificare: 20.Iul.2016, 11:28:28 a.m. de Leutz »
  • Kia ceed

Offline ...

« Răspuns #4 : 20.Iul.2016, 10:29:43 a.m. »
Regret doar ca am luat de la Ploiesti, nu si achizitia masinii la banii astia. Nu fa greseala mea, ia de la d-nul Dobrescu de la Royal Motors!
« Ultima Modificare: 20.Iul.2016, 11:28:17 a.m. de Leutz »

Offline Danicko

« Răspuns #5 : 20.Iul.2016, 04:17:19 p.m. »
Multumesc de informatii. Incerc si eu sa-l scot la 10000 cu rabla sau 11400 fara daca nu mai prind.
Radio 1 DIN e de tip subtire de 1U?
In ce perioada ati achizitionat-o?
  • Kia ceed

Offline ...

« Răspuns #6 : 20.Iul.2016, 08:50:22 p.m. »
Radio 1 DIN e clasic, ingust si dreptunghiular. Deocamdata mi-e suficient cu 2 boxe. Am ridicat masina pe 5 iulie, am 700 km cu ea. Media externa e 5.3, in oras 6.9-8.0, depinde de modul de sofat.

Offline sirsefu

« Răspuns #7 : 20.Iul.2016, 09:10:23 p.m. »
Uite, eu asta am pus.

Offline sirsefu

« Răspuns #8 : 20.Iul.2016, 09:13:56 p.m. »

Offline ...

« Răspuns #9 : 20.Iul.2016, 09:17:19 p.m. »
Fain, n-am ce zice. Dar si pretul e pe masura.