Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 110560 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #70 : 04.Apr.2016, 05:04:02 p.m. »
     Ma bucur ca in sfarsit ai facut pasul, dupa cate am discutat, te-ai hotarat ! Bravo, felicitari ! Mai avem un coleg @traian, sa vedem ce face.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

The following users thanked this post: ...

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #71 : 04.Apr.2016, 05:16:16 p.m. »
Salutare.
Pai ce sa fac? Dupa ce am condus (inclusiv alte marci) si am analizat, am deciz ca S-Cross e alegerea potrivita pt. mine. In concluzie, tot azi am dat si eu avansul pt. un Premium benzina 4x4, culoare alb nemetalizat. Va multumesc tuturor pt. sfaturi (in special lui Bar), in cazul meu intr-adevar de la Pitesti a venit oferta cea mai avantajoasa.
De acum astept cu interes programul rabla, pt. a mai salva si de acolo niste bani.
Tinem legatura.
  • Suzuki S-Cross Premium 1.6 benzina Allgrip

Offline Bar

« Răspuns #72 : 04.Apr.2016, 08:01:08 p.m. »
Inteleapta decizie  :good:
Pana iti vine masina, cauta pe net reclame la S-cross si vei vedea un lucru extraordinar.
Toti pasagerii, indiferent de varsta, sunt extrem de fericiti cu masina lor. Au un zambet sincer.
Acelasi zambet sincer, instant, vei avea si tu. Daca sotia ta conduce, sa o urmaresti discret si vei vedea acelasi fenomen.
De obicei reclamele arata cat de serioase, sportive, luxoase sunt masinile si mai putin senzatia resimtita de pasageri.
Sfaturile au fost oferite cu placere.
  • X

Offline enicky

« Răspuns #73 : 04.Apr.2016, 09:02:18 p.m. »
Salutare.
 Dupa ce am condus (inclusiv alte marci) si am analizat, am deciz ca S-Cross e alegerea potrivita pt. mine. In concluzie, tot azi am dat si eu avansul pt. un Premium benzina 4x4, culoare alb nemetalizat.
             Ei, ce pot sa-ti spun, decat FELICITARI ! Sunt convins ca ai facut ce-a mai buna alegere, dupa cerintele tale. Iar varianta Premium e ok si mai ales ca e si 4x4. Iar albul e super(fata de negru), chiar daca e usor pretentios. Cu ce ti-a mai sugerat @Bar si ceilalti colegi ai rezolvat-o. Daca mai intra si rabla e numai bine. Poti sa te mai uiti pe la ceva accesorii si sa te mai tocmesti cu ei sa ti le ofere ca discount.(eventual chiar roata de rezerva sau macar janta-Vitara de ex.nu are). Succes !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #74 : 05.Apr.2016, 10:21:50 a.m. »
am dat avansul pentru S-Cross Start, varianta "Stendhal" rosu nemetalizat cu protectii inferioare negre. 

Felicitari si asteptare usoara.  :good:  Daca nu ma insel e primul S-Cross rosu de pe forum. In unele tari nici acum nu se ofera acesta culoare in configurator.  :(

Offline ...

« Răspuns #75 : 05.Apr.2016, 12:56:58 p.m. »
Multumesc frumos. Abia astept sa vina. Am fost norocos cu sfaturile de aici, pacat ca trebuie sa merg la Ploiesti. Ce sa-i faci, daca reprezentantul de vanzari de aici nu se multumeste cu un comision mai mic? Firma sa ar fi avut de castigat, dar se pare ca nu gandeste asa...

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #76 : 17.Mai.2016, 01:51:39 p.m. »
Salutare tuturor.
Isi aminteste cineva care si-a luat S-Cross (probabil e valabil si pentru celelalte modele), cati km. avea rulati (in teste si/sau pregatire transport) la momentul livrarii?
Multumesc.
  • Suzuki S-Cross Premium 1.6 benzina Allgrip

Offline enicky

« Răspuns #77 : 17.Mai.2016, 02:02:30 p.m. »
    A mea a avut parca 4,5 km si benzina pe "rosu".

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14820
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #78 : 17.Mai.2016, 02:11:48 p.m. »
3 km.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Cosmin09

« Răspuns #79 : 17.Mai.2016, 02:16:27 p.m. »
A mea, 12 km. Dar eu am cerut ca masina sa fie testata la drum inainte de a fi chemat sa o ridic, pentru a nu ma trezi ca ma lasa la primul semafor (vezi istoricul colegului @newah). Nu stiu daca mi-a si fost respectata solicitarea si daca din acest motiv au fost mai multi km la livrare.

La Nissan-ul avut anterior, in 2008 cand am preluat masina, de noua, avea pe tablou 1 km (masina fabricata in Mexic).

« Ultima Modificare: 17.Mai.2016, 02:27:52 p.m. de Cosmin09 »
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022