Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 116807 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ...

Achizitie sx4 s-cross
« : 21.Mar.2016, 07:38:16 p.m. »
Salutare tuturor, sunt nou aici. Imi cer scuze daca postand aici gresesc.

Inainte de a cumpara un S Cross vreau sa fac un drive test...in Brasov, dealerul local a spus ca abia pe 15 aprilie voi putea face asta...Aveti idee care sa fie motivul? E circa o luna pana atunci, mi se pare foarte mult. Cum sa n-ai o masina de test, indiferent de versiune si motorizare??? Cum sa faci vanzare in modul asta?

Offline sirsefu

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #1 : 21.Mar.2016, 07:47:34 p.m. »
l-or fi vandut si asteapta sa le vina cel nou comandat :) poti incerca la tgmures - au sigur unul pentru drive test.

The following users thanked this post: ...

Offline ...

« Răspuns #2 : 21.Mar.2016, 07:57:24 p.m. »
Tot ce se poate...dar esti dealer, frate, cumperi unul si dupa ce vine il vinzi, pai asa cum sa cumpar eu masina fara sa o vad...
Pana la Tg-Mures nu merg pentru un drive-test de 15 minute, din pacate, am vazut ca e cel mai apropiat de Brasov. Multam de raspuns, oricum.

Offline Marci

« Răspuns #3 : 21.Mar.2016, 11:13:20 p.m. »
Sa sti ca nici eu nu am vazut si pipait masina pe care urma sa o cumpar, la prima mea vizita in showroom. Ulterior am vazut o bucata in curtea reprezentantei, dar a venit pe comanda si urma sa fie ridicata. Deci am luat-o ca orbu  :D. Am facut cunostinta cu masina din brosura si din filmele care circulau pe net. Nici la Cluj nu aveau S-Cross la drive test, doar o Vitara cu motor similar, pe care am inteles ca ulterior au vandut-o. Deci se practica sa-ti vinzi masina de test dupa cateva mii de km.
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip

Online enicky

« Răspuns #4 : 22.Mar.2016, 12:53:35 a.m. »
.... Deci am luat-o ca orbu  :D. Am facut cunostinta cu masina din brosura si din filmele care circulau pe net....
             Ori ai mai mers cu acest model in alta conjuctura (a unui prieten, coleg,etc)si ai omis sa ne spui, ori te-ai "indragostit" de ea, ori esti ....unicat !! Nici eu nu pot si nici n-am mai auzit pe altcineva sa cumpere o masina, fie ea si noua, fara sa o testeze in prealabil. Bine ca nu ai regrete ! :)
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Marci

« Răspuns #5 : 22.Mar.2016, 08:38:49 a.m. »
Poate pare incredibil dar chiar asa a fost, nu am condus-o nici macar un metru. Din pacate in orasul in care stau exista doar un Vitara si un S Cross, al meu. De dragoste la prima vedere nu poate fi vorba, mai degraba de aspecte rationale. M-am bazat pe faptul ca e noua.garantie 5 an, dotari suficiente si tractiune integrala, optiune de care am nevoie poate 1-2 % pe an. Nu consider ca m-am riscat mai ales ca problemele se pot rezolva pe garantie. In concluzie am mers pe incredere, sper sa nu fiu tradat de masina.  :) Apropo am mai luat in 2005 o masina fara testare, un Logan , care mi-a confirmat asteptarile raportate la vremea si la masina respectiva.
« Ultima Modificare: 22.Mar.2016, 08:43:11 a.m. de MARCI »
  • S-Cross 1.4 AllGrip, ex. S-Cross1.6 Premium AllGrip

Online enicky

« Răspuns #6 : 22.Mar.2016, 09:28:47 a.m. »
           Sincer ,eu nu m-am gandit ca s-ar defecta, fiind noua, dar asa ca si curiozitate, cum stai la volan, cum merge ea raportat la masina care o aveai, chestii de genul asta. Eu, de pilda, inainte sa iau Vitara ma mai urcasem (dar n-am mers cu ele) in sx4 si S-cross si imi placea pozitia la volan, iar la asta a fost la fel . Dar daca zici ca deja aveai experienta cu Loganul... Loganul cand a aparut m-am si prezentat la auto Marcus si am facut drive test, apoi mai tarziu si cu Duster-ul si anul trecut cu Kadjarul.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14888
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #7 : 22.Mar.2016, 11:18:51 a.m. »
Nici eu nu pot si nici n-am mai auzit pe altcineva sa cumpere o masina, fie ea si noua, fara sa o testeze in prealabil. Bine ca nu ai regrete ! :)

Si eu mi-am luat SX-ul fara sa-l conduc. E drept ca am fost la drive test dar a condus sotia. La cat ne pricepeam noi la masini pe-atunci a fost loterie curata. Dar castigatoare.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline migabi

« Răspuns #8 : 22.Mar.2016, 12:13:10 p.m. »
Nici eu nu am probat SX4-ul inainte de cumparare dar m-am informat pe forum despre cele mai comune probleme. Indiferent cat de bine probezi, tot e loterie.
SX4 SE m16a awd 2011

Online enicky

« Răspuns #9 : 22.Mar.2016, 12:53:11 p.m. »
.... Indiferent cat de bine probezi, tot e loterie.
              E perfect adevarat si ce spune @gabineg, si ce spui tu ! Poti s-o iei si veche si sa "ai noroc" de ea ! Dar eu ma refer la modul cum "ti se potriveste" masina, cum o "simti" tu, in ce masura "te cuplezi" cu ea si cum te vei adapta la gabaritul si modul ei de functionare. Nu stiu daca reusesc sa exprim in cuvinte ceea ce vreau sa spun. :)