Autor Subiect: Achizitie sx4 s-cross  (Citit de 116845 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: Achizitie sx4 s-cross
« Răspuns #590 : 16.Apr.2022, 11:31:00 p.m. »
Daca o iei în septembrie sa zici mersi.
August e întotdeauna luna de concedii, deci.... daca nu se fabrica în iulie.....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabi males

« Răspuns #591 : 17.Apr.2022, 12:18:06 p.m. »
Salutare. Aveti comenzi de s cross care sunt deja intarziate? Eu am facut comanda in Ianuarie termenul ar fi in iunie insa dealerul spunea ca e posibil sa fie ceva intarzieri.
Intarzierile apar datorita politicii Suzuki. Se aloca foarte putine masini pt Romania. Un dealer mare a primit 4 bucati intr-o luna. Mai mult de atat...pentru ca are in curte masinile celor care au platit un avans dar nu au reusit sa se inscrie in programul rabla,nu li se mai aloca alte masini,se considera ca au stoc.
  • Ex-Suzuki Baleno 1,2 GLX,acum Suzuki Vitara 1,4, allgrip,AT,luxus,2019

Offline apostol123s

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti
« Răspuns #592 : 17.Apr.2022, 03:04:56 p.m. »
Salutare. Aveti comenzi de s cross care sunt deja intarziate? Eu am facut comanda in Ianuarie termenul ar fi in iunie insa dealerul spunea ca e posibil sa fie ceva intarzieri.

Eu astept tot din ianuarie. Dealerul mi-a zis acum 14 zile ca termenul de pe factura o sa fie respectat(190 zile)
  • S-CROSS

Offline ntire2000

« Răspuns #593 : 17.Apr.2022, 09:34:38 p.m. »
Dealerul zice ce vrea sa auda clientul.
Problema e ca nu poate gestiona si lanturile de aprovizionare care acum sunt varza din cauza covid + razboi + explozie preturi materii prime.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #594 : 18.Apr.2022, 12:03:37 a.m. »
Daca o iei în septembrie sa zici mersi.
   Mi se pare cel putin ...impolitete sa-i trasferi din pesimismul tau(pe care ti-l stim f. bine!) unui coleg nou care asteapta cu nerabdare sa-i vina masina.

Cred ca un mesaj de incurajare ar fi fost salutar !
Stii, ca bolnavul ce urmeaza a fi operat care spera sa se faca bine, dar doctorul ii spune ca e de datoria lui sa-l opereze, chiar daca n-are rost ! :pardon:
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #595 : 18.Apr.2022, 12:12:35 a.m. »
Daca tu confunzi realitatea înconjuratoare cu pesimismul e fix problema ta.
Colegul are dreptul sa stie cam care e situatia, nu e singurul care asteapta o masina si termenul de livrare e doar pe hârtie.

PS: daca n-a muncit de banii aia si i-a câstigat la loto atunci probabil ca nu-i pasa ca mai are de asteptat.
Dar cel mai probabil e ca si-a interzis niste mofturi ca sa se bucure de masina aia promisa la termenul indicat de dealer.
PS2: firma mea, care produce pentru automotive are probleme cu aprovizionarea cu componente, iar astea se transmit mai departe catre beneficiari.
Nu se gasesc pe stoc niste kkturi de suruburi si alte chestii din astea uzuale si voi va mirati ca masinile nu-s gata la timp.
Si pretindeti sa înflorim adevarul si sa îmbatam lumea cu apa rece, doar ca sa nu ranim sentimentele.
« Ultima Modificare: 18.Apr.2022, 12:26:36 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #596 : 18.Apr.2022, 01:52:04 a.m. »
  Chiar nu-i problema noastra sursa banilor celor care-si cumpara masini, pe de-o parte, iar pe de alta parte, tot la fel(de pesimist) te manifestai si inainte de criza, pandemie, s.a., adica drobul de sare era nimic pe langa apocalipsa care urmeaza, etc., etc. Arunca si tu un ochi peste postarile tale...
   Nu stiu cati din cei care intra pe forum sunt "incantati" sa afle si de aici(de parca n-ar fi de ajuns presa si tv.), cate rele urmeaza sa li se intample !
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Tibigt

• Newbie
  • *
    • București
« Răspuns #597 : 19.Apr.2022, 08:51:18 p.m. »
Confirm modificărea prețului inclusiv pentru cei care aveau comanda data ca mine din ianuarie. 1200 eur in plus la echipare passion automata.

• S-Cross Sx4

Offline ntire2000

« Răspuns #598 : 19.Apr.2022, 09:26:19 p.m. »
Adica va pune sa platiti în plus fata de contractul semnat?
Minunat....
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline Tibigt

• Newbie
  • *
    • București
« Răspuns #599 : 19.Apr.2022, 09:35:35 p.m. »
Da da. Nu numai pe mine. Am fost personal si am discutat si avea notificare pentru toti clienții cu comenzi active pt care nu au fost emise serii de sasiu. Asta coroborat si cu o potențială Întârziere a comenzii.
Aveam posibilitatea sa ma retrag insa scumpirea e ceva generalizat in piața.  Am verificat cateva preturi la alte marci unde m am uitat inainte de a plasa comanda pentru Suzuki si si acolo s-au scumpit (SsangYong si Kia).

In final am continuat cu comanda cu speranța ca măcar vine la timp.

• S-Cross Sx4