Autor Subiect: Ghid de calatorie..... CIPRU  (Citit de 5581 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ASZ

Re: Ghid de calatorie..... CIPRU
« Răspuns #30 : 22.Feb.2017, 04:39:16 p.m. »
Multumesc, suna tare interesant, insa suntem legati de vacantele juniorului si ghici ce ? In perioada aceea (22-29 aprilie) biletele de avion+ 1bagaj cala, sunt la ~2400 lei pt. noi 3  ....
Mai caut .. poate reusim sa mergem din 20 in 27 apr ... cand biletele sunt 996 lei.

Offline ASZ

« Răspuns #31 : 08.Mar.2017, 08:35:44 a.m. »
Am reactivat sejurul in Cipru, cumparand biletele de Wizz (15-22 aprilie - 663 lei cu bagaje).
Cazare va fi foarte probabil la Hotel Nestor (570 EUR cu DP, 7 nopti pt. 3 persoane).
Aquaparcul e in program, insa m-ar interesa informatii legate de:
- inchirierea unei masini cu schimbator automat (din aeroportul Larnaca)
- obiective de vizitat (inclusiv plaje .. chiar daca baie in mare, foarte prrobabil ca nu vom putea face)

Offline aleksanders

« Răspuns #32 : 08.Mar.2017, 09:04:02 a.m. »
inteleg ca mergi la cipriotii greci  :D - nu stiu cum sta treaba la ei, dar poate te interesezi cum se ajunge si la ciprotii turci  ;)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #33 : 08.Mar.2017, 01:20:11 p.m. »
m-ar interesa informatii legate de:
- inchirierea unei masini cu schimbator automat (din aeroportul Larnaca)

Masinile cu cutie automata sunt mai cautate si este posibil sa nu gasesti in ziua si ora la care aterizezi. Eu mi-am cautat masina si am facut rezervare online pe rentalcars.com. Am luat masina de la Avis cu asigurare completa.

La cipriotij turci se ajunge pe jos. Nu poti merge cu masina inchiriata. Pentru pietoni este un punct de trecere in centrul Nicosiei. Cred ca iti trebuie pasaport - eu am avut si nu mai stiu daca se poate doar cu buletinul. Odata trecut in zona turceasca, mergand spre una dintre portile fostei cetati, gasesti oferte de excursii cu microbuzul, la Famagusta si la Girne.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

The following users thanked this post: ASZ

Offline ASZ

« Răspuns #34 : 27.Mar.2017, 08:39:52 a.m. »
Pt. 7 zile costa destul de mult ... peste 200 EUR cu asigurare completa.
Aveti ceva sugestii de variante mai ieftine ? Daca nu, probabil ca vom lua masina pt. 2-3 zile cat vizitam zona.