0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
... As vrea sa ii rog, pe cei care au copilasi in special, sa imi spuna cum se impaca ei cu aceasta mica bestie Va multumesc.
Se impaca minunat ! Eu fix pentru copii am luat-o, personal aveam alte optiuni, dar preferam 4×4, asa ca a iesit Vitara winner la raportul calitate-pret. Iarna asta e prima cu ea si sper ca isi va dovedi utilitatea. Ai mei au 5 ani jumate, respectiv 2 ani, deci am 2 scaune de masina si stau f bine. Inca ne deplasam in concediu cu patut si carut sport, au avut loc, dar am ocupat fiecare cm. Pentru viata de zi cu zi, gradi, scoala, serviciu, este o masina excelenta. Am trecut la Vitara de la un Mitsubishi colt 1.5 Di-D, o masina grozava de altfel, dar recunosc ca diferenta este uriasa si toata familia impacata, asa ca, Vitara ca e un 'must'
Multumesc foarte mult pentru raspuns O putem baga si pe mami acolo in spate daca am doar o scoica si un scaun ? Mami e cam la 1.70 si slabuta ( sper sa revina la forma asta dupa nastere ).Sotia si primul meu baietel adora sa stea impreuna in spate si ma intreb daca se mai poate face acest lucru si cu bebe 2 in scoica.