Autor Subiect: Spatiu interior New Vitara  (Citit de 6606 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ecodrive

Re: Spatiu interior New Vitara
« Răspuns #10 : 13.Ian.2016, 11:09:55 p.m. »
Ba ii mai ramane loc si pentru geanta cu scutece si biberoane  =))
Vitara 1.4 Boosterjet S Allgrip AT  Galactic Grey Metalic

Offline Benuca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
    • Bucuresti
Spatiu interior New Vitara
« Răspuns #11 : 23.Aug.2016, 11:26:27 a.m. »
Salutare,

Sunt interesat sa achizitionez un Vitara S 4X4 (acum avem un jimny din 2013 cu 18.000 km la bord) deh..... familia a crescut si vrem ceva mai maricel.
M-am tot uitat si invartit pe la mai toate marcile, dar nu stiu cum se face ca acest Vitara are cam tot ce imi doresc de la o masina noua.
Credeti ca e loc suficient pentru o familie cu doi copilasi ( unul de 2 ani si un bebe care mai are putin si ni se alatura) ?
Noi locuim in Bucuresti si 90% din km ii vom face in Bucuresti.
As vrea sa ii rog, pe cei care au copilasi in special, sa imi spuna cum se impaca ei cu aceasta mica bestie :)
Va multumesc.
  • Jimny

Offline Catalln

Spatiu interior
« Răspuns #12 : 23.Aug.2016, 11:33:24 a.m. »

...
As vrea sa ii rog, pe cei care au copilasi in special, sa imi spuna cum se impaca ei cu aceasta mica bestie :)
Va multumesc.

Eu am doi (acum au 6+ si 4+ ), ambii permanent in scaunele, dar la nevoie mi-a intrat si o scoica pt.  al 3-lea.
Cu atentie si rabdare :), intra 3 scaunele fara probleme.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline crisi1

Re: Spatiu interior
« Răspuns #13 : 23.Aug.2016, 11:39:28 a.m. »
Se impaca minunat ! Eu fix pentru copii am luat-o, personal aveam alte optiuni, dar preferam 4×4, asa ca a iesit Vitara winner la raportul calitate-pret. Iarna asta e prima cu ea si sper ca isi va dovedi utilitatea. Ai mei au 5 ani jumate, respectiv 2 ani, deci am 2 scaune de masina si stau f bine. Inca ne deplasam in concediu cu patut si carut sport, au avut loc, dar am ocupat fiecare cm. Pentru viata de zi cu zi, gradi, scoala, serviciu, este o masina excelenta. Am trecut la Vitara de la un Mitsubishi colt 1.5 Di-D, o masina grozava de altfel, dar recunosc ca diferenta este uriasa si toata familia impacata, asa ca, Vitara e un 'must' . Plus ca sunteti norocosi si aveti si versiunea S ca optiune, la noi nu era  :(
« Ultima Modificare: 23.Aug.2016, 11:42:02 a.m. de crisi1 »
  • VITARA ALLGRIP 1.6VVT PASSION MT

Offline Benuca

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #14 : 23.Aug.2016, 11:40:52 a.m. »
Multumesc foarte mult pentru raspuns :) O putem baga si pe mami acolo in spate daca am doar o scoica si un scaun ? Mami e cam la 1.70 si slabuta ( sper sa revina la forma asta dupa nastere :P).
Sotia si primul meu baietel adora sa stea impreuna in spate si ma intreb daca se mai poate face acest lucru si cu bebe 2 in scoica.
  • Jimny

Offline Benuca

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #15 : 23.Aug.2016, 11:45:53 a.m. »
Se impaca minunat ! Eu fix pentru copii am luat-o, personal aveam alte optiuni, dar preferam 4×4, asa ca a iesit Vitara winner la raportul calitate-pret. Iarna asta e prima cu ea si sper ca isi va dovedi utilitatea. Ai mei au 5 ani jumate, respectiv 2 ani, deci am 2 scaune de masina si stau f bine. Inca ne deplasam in concediu cu patut si carut sport, au avut loc, dar am ocupat fiecare cm. Pentru viata de zi cu zi, gradi, scoala, serviciu, este o masina excelenta. Am trecut la Vitara de la un Mitsubishi colt 1.5 Di-D, o masina grozava de altfel, dar recunosc ca diferenta este uriasa si toata familia impacata, asa ca, Vitara ca e un 'must'

Multumesc pentru raspuns :D si noi am gasit in Vitara cea mai buna oferta (sistemul allgrip, siguranta, vizibilitatea, tehnologia) si desi stiu ca totusi e un SUV mai mic si are si el limitele lui, as vrea sa ma asigur ca cei care au copilasi se bucura de aceasta masina.
  • Jimny

Offline Catalln

« Răspuns #16 : 23.Aug.2016, 11:46:25 a.m. »
Multumesc foarte mult pentru raspuns :) O putem baga si pe mami acolo in spate daca am doar o scoica si un scaun ? Mami e cam la 1.70 si slabuta ( sper sa revina la forma asta dupa nastere :P).
Sotia si primul meu baietel adora sa stea impreuna in spate si ma intreb daca se mai poate face acest lucru si cu bebe 2 in scoica.
De intrat va intra, situatie similara si la mine,  dar nu va sta confortabil.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline crisi1

« Răspuns #17 : 23.Aug.2016, 11:47:26 a.m. »
La limita, uite aici copil1 si copil2, intra un rucsac mic de gradinita intre ei.
  • VITARA ALLGRIP 1.6VVT PASSION MT

The following users thanked this post: Augustin Beldeanu

Offline Benuca

• Newbie
  • *
    • Bucuresti
« Răspuns #18 : 23.Aug.2016, 11:52:14 a.m. »
Din ce vad, copilasii sau chiar  foarte ok. Noi tot speram sa treaca si mami in fata in sfarsit...... dar nu decide ea :)) .
E bine de stiut ca la nevoie o putem inghestui si pe ea acolo cu cei 2 baietei.
  • Jimny

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 23.Aug.2016, 11:52:28 a.m. »
Uite aici topicul unde s-a mai discutat problema si unde probabil moderatorul de arie va muta discutia inceputa azi.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: Benuca