0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Referitor la spatiul interior, si mai ales daca folosesti si scaune de copii, incap ok 2 adulti si 2 copii?
in fata incap 2 adulti ca au 2 scaune - in spate am testat urmatoarele 2 variante:- 2 adulti si un scaun de copil pozitionat in spatele soferului - se sta destul de inghesuit si pasagerul de la mijloc nu prea poate folosi centura;- 2 scaunele si un adult - trebuie sa fie un adult extrem de subtirel - 2 adulti in fata si doua scaune in spate este super ok
Multumesc pentru raspunsul promt. Masina imi place din multe puncte de vedere. Dar principala nelamurire (mai ales a sotiei ) este legata de spatiul interior. Avand in vedere ca ne asteptam ca barza sa ne viziteze familia a doua oara, varianta in spate cu 2 scaunele si un adult este cea la care ma gandesc in principal. Adultul cred ca va sta pe mijloc (am sa probez si centura).L-am rugat pe dealer, cand va avea ocazia sa ma cheme, sa comparam la interior New Vitara cu S-Cross (desi din specificatii au aproximativ aceeasi latime).
Depinde de marimea adultului. Peste 70 kg e ingramadeala.Sent from my SM-N910F using Tapatalk
offtopic: du si scaunele la reprezentanta. si vezi unde e locul mai incapator intre ele eu asa am facut...si mai ia in calcul si volumul portbagajului, daca tot mai apare un carucior Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
Eu sunt destul de subtirel si tot ma deranjeaza sa stau in spate cu 2 scaune. Si mai e si pozitionarea scaunelor. Daca le pun apropiate, astia 2 se iau la bataie. Daca le pun la extremitati, o sa stau si mai prost fiindca e mai putin spatiu decat in pozitia precedenta (pozitia scaunelor este detemintata de pozitia de inchidere a centurilor si de ISOFIX) si iesirea e destul de nasoala.Acum nah, sunt pretentios.
Si daca scaunele nu sunt Isofix? Sau macar unul nu este, crezi ca se mai castiga spatiu util pentru ca un adult sa incapa in spate?Ca sa imi raspund si singur la aceasta intrebare, o sa ma duc la reprezentata si o sa imi pozitionez scaunul pe care-l folosesc acuma (nu e Isofix) iar dealerul imi poate da unul Isofix (mi l-a aratat si data trecuta si am observat ca au si la capitolul Accesorii la vanzare) ca sa fac acest test in Vitara in prima faza (si intr-un S-Cross in a doua faza).