Bine v-am gasit!

Am schimbat de curand cea de-a doua masinuta din familie, trecand de la ceva nemtesc dar care si-a trait traiul pana la o varsta venerabila, la un Suzuki Ignis. Mereu mi-a placut designul si auzisem numai de bine, astfel incat am gasit un Ignis in stare foarte buna, benzinar de 1.5. Are si istoric de service, l-am verificat iar inainte de cumparare, totul in regula.
Am insa o nelamurire, si nu stiu inca - nefiind experimentat pe Suzuki - daca "asa fac toate" sau e ceva de care va trebui sa am grija in viitor. La trecerea din viteza 1>2 dupa ce ridic piciorul de pe ambreiaj, se aude un zgomot din zona pedalei de ambreiaj ca si cum ai scutura o lada cu scule in ea. Nu smuceste anormal, nu se intampla la celelalte rapoarte de viteza. Mentionez ca la apasarea pana in podea a pedalei de ambreiaj, se aude ca un scartait pe ultimii 2-3cm si daca masina e oprita. Din cate am testat, masina tine in sarcina, la rampa usoara. Nu am simtit miros de ambreiaj sau nimic deosebit. Ce stiu e ca a fost schimbat cablul de ambreiaj acum cateva luni...
Ce parere aveti? E ceva ce tine de reglaj sau sa ma orientez la un moment dat spre nou kit de ambreiaj? Masina are cam 10 anisori si 75k km.
Multumesc mult!