0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
@bar, @smadalin, @sirsefu: asa cum a spus si colegul @RexkrokiDAU acesta este un topic de statistica cu privire la marcile de anvelope de iarna utilizate de membrii forumului, nu este un topic de lobby Pro anvelope all-season sau Pro Michelin CrossClimate sau de discutat deciziile de achizitie ale celorlalti...@bar: iti recomand - in cazul in care ai trecut prea repede prin Regulament - sa re-citesti Art.13&15; sunt chestii elementare de bun-simt in orice conversatie/interactiune intre oameni...
Nu cred ca am fost ironic, cu atat mai mult de prost gust, dar hai sa nu ne dam cu parerea despre ceva fara argumente, citari sursa informare, etc. si apoi sa ne deranjeze cand vin altii cu argumente.
Nu am vazut in regulament un articol care sa ne uneasca in vederea achizitionarii in grup de diverse lucruri necesare tuturor si care printr-un volum mai mare sa duca la obtinerea unor preturi mai bune : anvelope, bare transversale, suporti schiuri, suporti biciclete, poate chiar carduri alimentare combustibil, asigurari, accesorii, etc..