0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Votat:Nokian pe AvensisNokian (cel mai probabil - inca nu am votat) pe viitoarea Vitara S
eu asta nu o prea inteleg...sa te duci in gama superioara de pret la masina si la anvelope sa te duci la low cost. adica sa dai vreo 80.000 de ron pe masina si apoi sa nu mai pui 300-400 de ron in plus pe niste anvelope ce sa fie macar din gama medie. nu e pacat?
Sa vinzi anvelopele noi de pe masina, probabil la jumatate de pret, sa cumperi apoi all season pe care le vei reînnoi dupa un timp, uzura normala, cu un alt set , ambele seturi la pret întreg, e cea mai proasta varianta. Plus ca niciodata nu vei avea anvelopa corecta a anotimpului. E greu pentru unii sa vadă si pasul următor.
Având in vedere ca in foarte putine cazuri sunt anvelope " foarte recomandate ", cred ca întrebarea corecta trebuia sa fie " Ce marca au anvelopele voastre de iarna si pe ce tipuri de jante au fost montate, tabla sau aliaj ?
Astazi am vazut cum se montau la un Nissan niste rahaturi de NEXEN la 300 lei bucata, dar pe jante de aliaj de cca 400 lei, bineînțeles fara senzori.