0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Până una-alta sistemul TPMS este considerat suficient de important în așa fel încât să nu mai treci ITP dacă el nu funcționează corespunzător.
Deci, fiind vorba (în mod deosebit) despre propria-mi siguranță în trafic, prefer să nu-mi bat capul prea mult cu costurile schimbării la 5 ani a unor amărâți de senzori.
La ce te referi când zici că TPMS-ul se referă la siguranța ta în trafic?
Asta zicea colegul din Suedia. Exista si la noi reglemantarea asta ? Unde scrie ?
Simplu - sunt avertizat din timp asupra pierderii presiunii din pneu. Ce se poate întâmpla dacă nu observi asta la timp?[...]
Pai ia o curba in viteza cu pneul jumate umflat si afli imediat la ce se refera [...] au vazut exact daca se merita si europenii de au bagat-o obligatorie (ca si eu m-am gandit la bani dar...e mai bun controlul!)
Am fost intenționat eliptic în exprimare: TPMS se referă în primul rând la siguranța mea (și a pasagerilor mei). Și apoi la siguranța celorlalți participanți la trafic. Că, de exemplu, mă pot răsturna pe un drum pustiu... sau pe un DN intens circulat (gen Valea Oltului).