Autor Subiect: Cutie torpedo  (Citit de 2963 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucky62

Cutie torpedo
« : 28.Oct.2015, 10:46:26 a.m. »
Ieri am schimbat la un service uleiul si filtrele. Un "DOREL", meserias, mi-a rupt de la cutia torpedo al doilea stut din plastic ( cel cu diametru mai mic, de ghidaj ) astfel ca tija de la pistonul de deschidere lenta sarea la deschiderea maxima a cutiei , apoi a bagat un holsurub in locul lui, ( fara sa imi spuna !!!) gaurind cutia, l-a strans prea tare ( acolo e o distanta de 2- 3 mm fata de cutie ) rupand astfel si stutul cel mare, cel cu holsurub in cap. Colac peste pupaza mi-a pierdut ( sau i-a trebuit ! ) si tamponul de cauciuc in forma de 8 !!! Ce sa spun am crezut ca-l strang de gat. Incerca sa ma abureasca ca asa a fost, ca alea erau rupte...d'ale Doreilor...
Pot gasi undeva o cutie completa ( cu stuturile si opritoarele ok) pe undeva ? Chiar si second sau noua. V-a plati patronul service-ului , sper, asa a promis.
Nu repeta aceeasi prostie de mai multe ori ! Sunt multe alte prostii noi de facut !

Offline lucky62

Re: Cutie torpedo
« Răspuns #1 : 28.Oct.2015, 01:16:37 p.m. »
Reparat, pus ! Super OK zic eu...de compromis deocamdata !!! 2 gauri, 3 suruburi si un furtun molae din care am taiat 3 suvitze ! In continuare caut un " original " !
Nu repeta aceeasi prostie de mai multe ori ! Sunt multe alte prostii noi de facut !