Autor Subiect: SX4 sedan  (Citit de 11781 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: SX4 sedan
« Răspuns #30 : 11.Apr.2009, 09:48:08 p.m. »
Cruise control nu pare sa aiba sau poate nu l-am identificat eu. "chestia" aia de langa capacul rezervorului e ca sa deschizi portbagajul. Care "chestie" apropo, la crossover nu exista? :-O
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline hugbear

« Răspuns #31 : 11.Apr.2009, 09:50:35 p.m. »
Nu, nu exista, si sa fiu al paispelea daca pricep de ce!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline miocrl

« Răspuns #32 : 11.Apr.2009, 09:57:53 p.m. »
ceau vadiro, bine ai venit pe forum,

poti sa intrebi pe la voi prin polonia daca se poate pune Cruise control?

Luci

Offline LeonardSZK

« Răspuns #33 : 11.Apr.2009, 10:35:06 p.m. »
Nu, nu exista, si sa fiu al paispelea daca pricep de ce!
La sedan portbagajul se deschide cu cheia, ar presupune sa opresti motorul de cate ori vrei sa deschizi portbagajul. Asa poti deschide fara sa te dai jos de la volan...  ;)
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline hugbear

« Răspuns #34 : 11.Apr.2009, 10:42:55 p.m. »
Pai in poze vad ca are keyless-go. Sa inteleg ca la sedan nu are antena la bara din spate?

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #35 : 12.Apr.2009, 01:17:58 a.m. »
Ce intelegi prin antena la bara din spate? Am buton Keyless si la portbagaj.
In legatura cu cruise control nu are. O sa intreb cand o sa mai merg pe la dealer daca se poate monta. Dar pe lista de optionale (sau mai corect cred accesorii) nu este.
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline bogdanb

« Răspuns #36 : 12.Apr.2009, 01:33:13 a.m. »
La sedan portbagajul se deschide cu cheia, ar presupune sa opresti motorul de cate ori vrei sa deschizi portbagajul. Asa poti deschide fara sa te dai jos de la volan...  ;)

Ai dreptate, e de porc sa opresti motorul de fiecare data cand vrei sa umbli la portbagaj.  Totusi, chiar daca e incredibil, acest "feature" inca exista la unele masini (eu stiu doar de Ford si Dacia, dar sigur sunt mai multe).
Nebanuite sunt metodele producatorilor de a face economie...cat poate sa coste un cablu banal de 2~3m lungime?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline hugbear

« Răspuns #37 : 12.Apr.2009, 02:30:04 a.m. »
Ce intelegi prin antena la bara din spate? Am buton Keyless si la portbagaj.
Pt. keyless antena e plasata in bara (vezi aici, sub sticker). Inseamna ca noi, astia cu hatch, am fost "jefuiti" de un feature :)
« Ultima Modificare: 12.Apr.2009, 02:32:51 a.m. de hugbear »

Offline vadiro

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 400
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #38 : 12.Apr.2009, 02:45:25 a.m. »
Poate nu m-am exprimat eu bine (e prima oara cand folosesc sistemul asta). Am buton la mijlocul numarului sus, pot sa deschid portbagajul chiar daca masina e inchisa (daca am cheia la mine, binenteles).
O alta diferenta fata de hatch, din cate am inteles, e HU. Daca am inteles bine, la hatch GS este Panasonic, la mine este Clarion.

Apropo de antena, acum am descoperit cu surprindere, ca masina nu are antena radio externa  :-O
Suzuki SX4 Sedan GS
GPS MyGuide 3100 cu iGO Primo, iGO 8, Garmin XT, TomTom 7 si Navigon MN7
CB Midland Alan 48 Plus Multi B + Sirio ML-145 PL

Offline hugbear

« Răspuns #39 : 12.Apr.2009, 02:53:05 a.m. »
Daca prin "buton" intelegi unul identic cu cel de la usa soferului, atunci proximitatea cheii din buzunarul tau e detectata de antena aia de care vorbeam (si pe care n-ai cum s-o vezi, e sub bara; mai sunt cateva prin toata masina...). Interesanta faza cu antena pt. radio. O fi pe luneta, printre conductorii de dezaburire?