Autor Subiect: Weekend la munte Suzuki cu Secret Santa si nu numai ;-)  (Citit de 14304 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Weekend la munte Suzuki cu Secret Santa si nu numai ;-)
« : 17.Sep.2015, 10:57:18 p.m. »
Plecand de la ideea lui @vladiopa s-a nascut ideea unui uichend la munte pentru a ne cunoaste atat noi cat si masinutele noastre (acum ca familia Suzuki se mareste in fiecare an: Suzuki SX4 S-Cross, Suzuki New Vitara si in foarte scurt timp (parca primavara anului viitor) Celerio si Baleno) si sa ne distram si cu un early XMas party cu cadouri gen Secret Santa

Noi suntem primii la distractie (eu si @Anna) asadar sa inceapa distractia :D

Ca zona, ma gandesc la Jud. Brasov sau daca sunt multi colegi care vin si din vestul tarii de ce nu jud. Sibiu.

Sa inceapa dezbatarea :)  :inteligent:
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline shpeedy

Re: Weekend la munte Suzuki cu Secret Santa si nu numai ;-)
« Răspuns #1 : 17.Sep.2015, 11:06:56 p.m. »
Daca e jud. Brasov, am o propunere de locatie.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline vladiopa

Weekend la munte Suzuki cu Secret Santa si nu numai ;-)
« Răspuns #2 : 17.Sep.2015, 11:14:27 p.m. »
Din recensamantul Vitara parca am vazut ca sunt multi din Bucuresti deci BV ar fi o varianta destul de buna. Mai era un coleg din Bistrita (e putin cam departe Brasovul pt el insa nu total inaccesibil - cred ca in termeni de timp din Bicuresti vom face mai mult pe drum).
Pare ok Roua Muntelui.
Ar mai fi varianta zona Moeciu - Cheile Gradistei

Offline vladiopa

« Răspuns #3 : 17.Sep.2015, 11:16:19 p.m. »
Scuze, eu m-am gandit doar la posesorii de New Vitara dar oricum, e o discutie deschisa, putem propune orice si supunem la vot :-) ... Democratic

Offline enicky

« Răspuns #4 : 18.Sep.2015, 12:27:34 a.m. »
suntem amatori (eu si sotia)dar treb.stiut cati vor sa mearga,pt a allege locatia.prefer al 2lea weekend din motive financiare.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline Cosmin09

« Răspuns #5 : 18.Sep.2015, 08:39:37 a.m. »
Eu propusesem o intalnire in weekend-ul prelungit cu 30 nov si 1 dec. Poate e bine, ca pana la intalnirea din preajma Craciunului, se ne gandim la o intalnire duminica 29.11.2015 la Paltinis (eu voi fi la Sibiu in acea perioada). Acolo e un peisaj foarte frumos, spatiu suficient de parcare (sper sa fie valabil si pt acea mini vacanta) si e ...la munte :)
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline vladiopa

« Răspuns #6 : 18.Sep.2015, 09:30:22 a.m. »
Si eu as sustine ideea sfarsitului de noiembrie pentru ca deja in decembrie intram in "febra" sarbatorilor de iarna si mai avem de alergat in diverse locuri. Si daca nu o fi chiar la Paltinis si se ramane la varianta zona Brasov @cosontheweb ai putea da o fuga la locul de intalnire :-)

Offline Cosmin09

« Răspuns #7 : 18.Sep.2015, 09:40:38 a.m. »
Si eu as sustine ideea sfarsitului de noiembrie pentru ca deja in decembrie intram in "febra" sarbatorilor de iarna si mai avem de alergat in diverse locuri. Si daca nu o fi chiar la Paltinis si se ramane la varianta zona Brasov @cosontheweb ai putea da o fuga la locul de intalnire :-)

E ok pt mine :)
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline miaunica

« Răspuns #8 : 18.Sep.2015, 09:49:15 a.m. »
Pt ca nu se poate vota decat o singura varianta, noi sunte pro 27-29.11, 4-6.12, 11-13.12.
Daca drumul permite si pt masini joase venim cu suza, daca nu, ne reorientam cu ce mai avem prin dotare  ;)
cainii au stapan...pisicile au anturaj

Offline vladiopa

« Răspuns #9 : 18.Sep.2015, 10:38:40 a.m. »
Ideal ar fi sa venim toti cu Suzuki :-) Si eu as propune gasitea unei locatii cu acces facil a.i. sa se poata ajunge cu orice tip de autoturism