0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Nu știu de unde ești dar eu am auzit la AutoNet , in Bucuresti ,cum ca acel lot a fost pt. Ucraina nicidecum Germania, asadar cred ca poți sta liniștit zic eu . Daca scrie ca are jante pe 17, asa va fi.
Certificatul de conformitate cu care vine masina va lamuri problema. Nu stiu daca a vazut cineva un asemenea document al vreunei masini din acel lotIar apropo de diferente, versiunea Spirit in Rep. Moldova e 16800€ fata de 19400€ la noi
interesanta faza cu preturile in republica moldovadiferente extraordinar de maridaca as dori sa iau de acolo, cam cum se procedeaza cu inmatriculare...tva?! are careva idee?si lista lor de preturi:mi se pare o diferenta extrem de mare intre ce e la noi si la ei (oare preturile din acest pdf au tva-ul lor?) 16800 euro pentru un spirit (GLX) automat?!?!?http://www.suzuki-auto.md/userfiles/file/Vitara%20AT.pdf
In Rep Moldova se vand fara TVA, mai exact autovehiculele sunt scutite de TVA, iar cand o înmatriculezi in Romania adaugi 24%. Cred ca ar fi o variata, daca ai prieteni basarabeni, sa o înmatriculezi acolo pe numele unui basarabean, si apoi dupa cca un an si ceva kilometraj, sa ti-o vândă ca pers fizica si tu sa o înmatriculezi in Romania ca masina second hand. De-abia atunci scapi de TVA.