Tinand cont de semnalizarea fata, puțin cam centrala, m-am gândit la o varianta pe LED... Si-a pus careva => asa ceva ? 
Sau s-ar putea pune, fara a avea probleme din punct de vedere legal ? 
Cred că ești primul care duce la alt nivel customizarea mașinii dpdv al luminilor.

Legal cred că nici nu se pune problema - când te opreste politia te executa ... nici nu e nevoie de reprezentant RAR deoarece ai adus o modificare care se vede din satelit că nu e din constructia masinii .
Eu, de exemplu, am inlocuit pe bara spate stopurile alea false
cu unele led luate de pe aliexpress, dar nimeni nu poate baga mâna în foc că nu-s puse din fabrică - până și ăla de la ITP a zis că "uite ce îmbunătățiri au făcut ăștia"

.
Am inlocuit tot ce se putea pe partea frontală cu led .... inclusiv proiectoarele .... dar când mă duc la ITP fac downgrade la alea de fabrică ... după care le montez la loc...
Să pui însă niște chestii auxiliare atârnate peste faruri cred că e totusi prea mult pentru ăia de la ITP .... o să te pună să le dai jos .... ce faci după le lipești iar ?!?
PS: nici măcar luminile de poziție nu sunt acceptate a fi modificate cu leduri.... nu treci cu ele la ITP .... pentru că sunt cu lumină albă....