Autor Subiect: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara  (Citit de 69870 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline wolfin

Re: Relatia cu dealerii in vederea achizitiei/la achizitia New Vitara
« Răspuns #400 : 08.Nov.2016, 01:17:02 p.m. »
Eu nici nu am stiut ca exista :dknw:
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Offline aleksanders

« Răspuns #401 : 08.Nov.2016, 01:17:17 p.m. »
Dageco este in primul rand dealer citroen si masini suzuki clar a vandut... cred ca nu a fost prins in calcul (eu am avut de la ei o oferta mai buna decat a celor de la radacini)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline kellogs

« Răspuns #402 : 08.Nov.2016, 02:07:29 p.m. »
Dageco e singurul dealer din Bucuresti care a avut intentia de a imi vinde o masina. Atata doar ca ar fi venit mai greu la ei si am decis sa o iau dintr'alt oras. Ceilalti dealeri nu s'au obosit sa imi raspunda la email.
  • 1.6 ddis MT
simulatoare TPMS, monitoare TPMS, pentru Suzuki si nu numai - https://spooftpms.com
adaptoare lumini frane/semnalizare SUA (rosu/rosu) -> EU (rosu/portocaliu) - https://rearlightsbox.eu/

Offline Cosmin09

« Răspuns #403 : 08.Nov.2016, 02:34:29 p.m. »
Eu, cand m-am decis sa achizitionez masina, nu am trimis mail catre mai multi dealer-i pentru a le solicita vreo oferta. Am fost mai intai la Radacini Iuliu Maniu, unde eu am prezentat masina consultantului de vanzari (la momentul respectiv eu stiam mai multe despre masina, de pe site-ul suzuki.ro si de aici de pe forum, decat a stiut vanzatorul sa-mi vorbeasca despre noua Vitara) dar nu aveau disponibila masina de test. Asa ca, mi-am facut programare la Autonet unde, de cum am intrat in showroom, am fost invitat sa ma plimb cu masina. Si de la ei am cumparat-o..

Dar pentru prima revizie pe care trebuie sa o fac pana la sfarsitul sapt viitoare, am trimis cate un mail la fiecare reparator Suzuki din Bucuresti (5 e-mail-uri) si pana acum am primit raspuns doar de la 2 dintre ei. Din pacate, acestia nu sunt singurii comercianti care desi afiseaza cel putin o adresa de e-mail la contact, nu se folosesc pentru a comunica cu (posibilii viitori) clienti. Eu un lucru pe care eu nu-l inteleg.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline aleksanders

« Răspuns #404 : 08.Nov.2016, 02:58:46 p.m. »
cosmin - am scris eu preturile date de dealerii din buc - doar telefonic am reusit sa obtin preturile -iar de la dab inca astept de un an telefonul inapoi  =)) - cei din pitesti mi-au dat pe mail si a fost si cel mai mic pret
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline Danciu Paul

« Răspuns #405 : 23.Nov.2016, 06:32:27 p.m. »
Astazi am avut o confruntare cu deler-ul care i-mi va vinde masina,totul a plecat de la pretul voucher rabla care acum doua luni dumnealui a cerut 2000 ron,cand sau alocat in octombrie 2500 tichete nu am apucat,acum la sarja aceasta m-a contactat si a spus ca dosarul este acceptat dar deodata a crescut pretul voucher-lui mi-a cerut 2400,eu am zis ca nu ai dau decat cat mi-a spus prima data la care a raspuns ok,dar pentru service sau orice legat de masina veti comunica cu departamentul service sau cu departamentu piese etc etc .Intrebarea mea, este normal ca delerul tsa planifice sau sa ma cheme la update sau service?Cine i-mi poate spune cum il domolesc pe domnul care i-mi va vinde masina.Multumesc
  • Suzuki Vitara 1.6 passion 4*4

Offline aleksanders

« Răspuns #406 : 23.Nov.2016, 06:36:36 p.m. »
simplu - il schimbi

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #407 : 23.Nov.2016, 06:39:30 p.m. »
Exact! Nu e nicio legătură între vânzător și reparator.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Danciu Paul

« Răspuns #408 : 23.Nov.2016, 06:59:15 p.m. »
Masina va sosi acum pe 25 nov,dar eu voi fi in tara pe 12 decembrie sa achit totul....cer sa stiu ce am de facut,pentru ca atitudinea domnului a lasat de dorit,pe piata pretul unui voucher este 1300-1600 ron,eu acceptasem 2000 cat mi-a cerut,dar daca acum cerea 4000 eu trebuia sa accept :)).Deci vreau sa stiu ce anune sa ai spun domnuluu,sa cer sa vorbesc cu seful lui?Va dati seama ca orice am nevoie ma va lasa in pom....ca nu ai convine sa nu ai dau cat a cerut pe acel voucher (2400)....Eu i-am spus ca renunt la program si achit suma care am stabilit pentru ca nu i-mi place ca cineva sa se joace cu mine..Si a zis ca nu mai poate ca a facturat pt tichet etc :))) nu mai inteleg nimic,cert este ca ma deranjat atitudinea lui

Offline Danciu Paul

« Răspuns #409 : 23.Nov.2016, 07:01:42 p.m. »
Ce sa schimb delerul ?Masina am comandat-o in august...ajunge acum in noembrie pe 25.E l s-a ocupat de tot...