Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 254301 ori)

Dani25 şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Pe de alta parte, ne bucurăm că mașinile noastre au cinci stele EuroNCAP dar uitam că prezența acestor senzori e o condiție necesară pentru atingerea punctajului maxim. :)

Offline saureign

am mai scris asta... am renuntat la ideea cauciucuri vara / iarna separat, am montat anvelope M+S cu fulg de nea (+azot), si senzorii s-au calibrat in 100m parcursi.
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline marcone

Pai europeanul e mai "prost" si el plateste tot ce-i baga pe gat mai marii conducatori. Vestul hai ca suporta mai usor cheltuielile astea dar estul trebuie sa cam stranga cureaua....

In USA e obligatorie dotarea masinlor noi cu sistem al monitorizarii presiunii in pneuri din 2008, deci nu e numai Europa.

Offline shpeedy

Pe langa asta, sunt State din USA care au norme de poluare mai  drastice decat cele europene, cu toate V8-urile de pe strazi...

Sent from my X8 using Tapatalk

« Ultima Modificare: 10.Sep.2015, 01:47:59 p.m. de shpeedy »
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline vladiopa

E posibil, nu te contrazic. Pe de alta parte SUA si China nu au aderat la protocolul de la Kyoto privind reducerea GES asa ca isi pot impune sau nu anumite limite privind poluarea.
Dar deja suntem off-topic asa ca ma opresc aici :-)

Offline bogdanus

@bogdanus
Se referă la situația în care rulezi cu anvelopa complet dezumflată. Atunci da, există riscul de a avaria senzorul de presiune.

Azi am facut verificarea de 1000km ,ocazie cu care am lamurit cu baietii din service problema senzorilor de presiune in momentul in care introduci spuma in roata.Din pacate vestile nu sunt bune,nu are nici o treaba cu rularea anvelopei dezumflata,in momentul in care ai introdus spuma in roata,aceasta se pune din spusele lor direct pe senzor,fapt ce duce la stricarea acestuia fara doar si poate.In concluzie,ai facut pana si folosesti spuma,trebuie sa sti ca ai de cumparat senzor nou.

Offline Ty

Sper sa nu fiu offtopic... Tocmai citeam ca "omuletul din cauciucuri" (nu dau nume ca sa nu se considere reclama  :P) a lansat o anvelopa all season extrem de performanta. Adica...in loc de clasicele all season "nici - nici" au realizat o anvelopa all season "si - si"   :)
Daca sunt chiar atat de performante pe cat se lauda, ar putea reprezenta o solutie excelenta. Si asta normal, daca pretul ar fi unul decent.

Offline danyepz

Sper sa nu fiu offtopic... Tocmai citeam ca "omuletul din cauciucuri" (nu dau nume ca sa nu se considere reclama  :P) a lansat o anvelopa all season extrem de performanta. Adica...in loc de clasicele all season "nici - nici" au realizat o anvelopa all season "si - si"   :)
Daca sunt chiar atat de performante pe cat se lauda, ar putea reprezenta o solutie excelenta. Si asta normal, daca pretul ar fi unul decent.

@yeti are acest model de cauciucuri de la micheln.
  • Swift 1.2 2019

Offline georgeek

Yeti, te rugam, mai povestește ceva despre cum se comporta anvelopele Cross Climate, ma cam bate gândul de-o rocada, chiar de la început, ca îmi vine mașina în noiembrie (da Doamne!).
Ceva impresii pe ploaie? Ca zăpadă încă nu e.
Cineva comenta pe alt forum ca raman multe pietricele între lamelele cauciucului. Asa e?
Mulțumim
  • Vitara Passion 1.6 ALLGRIP 5MT Savana Yvory / Black

Offline danyepz

Sa vezi in continental-uri ce pietricele raman si ce zgomote face  :D
  • Swift 1.2 2019