Autor Subiect: Totul despre rotile de iarna: pachete complete (jante otel + anvelope), modele de anvelope...  (Citit de 273958 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Portjartiere... :-j

În iarna lui 2002 ni s-au rupt 2 perechi de lanțuri puse pe două Dacii 1310 pe panta de la Cabana Schiorilor din Sinaia.

De atunci n-am mai pus lanțuri, dar le țin în portbagaj pe timpul iernii, din precauție.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cristidav

Parerea mea e ca, pe offroad iarna, in panta mare si indeosebi la coborare, fara lanturi mergi ca sania. La urcre o mai scoti cu 4x4 sua, in cel mai rau cazi, nu urci. Dar in jos... tot trebuie sa mergi cumva :)

Vorbesc in cunostinta de cauza. La coborarea de pe Vladeasa acu 2 ani am alunecat cu lanturi cu tot pe zapada inghetata (chiar gheata as zice), abs-ul intrand la cea mai fina piscare de pedala.

E usor sa zici ca nu ai nevoie de lanturi cand bani doar drumuri asfaltate deszapezite cu intarziere in cel mai rau caz.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14889
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
N-am zis ca nu am nevoie de lanturi, din moment ce le port în portbagaj iarna de iarna impreuna cu lopata.
Ma refeream la tipul constructiv postat de @ntire2000.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

The following users thanked this post: cristidav

Offline ASZ

Pentru cine e tentat de Hankook, am avut 4-5 seturi, le-am pierdut sirul. Sunt spectaculoase in primul sezon, aderenta, confort, control, culminand cu submediocritate cam dintr-al 2-lea, iar al 3-lea, 4-lea, de-a dreptul periculoase.
Eram gata gata sa cumpar Hankook ... acum chiar nu stiu ce marca/model de anvelope de iarna sa caut :(

Si daca tot schimb anvelopele, probabil ca ar trebui si senzorii de presiune, pt. ca au deja 10 ani de utilizare.
(e drept ca doar cate 4-5 luni/an)
Voi care varianta ati comandat-o de pe Aliexpress ? (asta sau asta ? sau .. alta varianta ?)

Offline sfichiu

Eu am cumparat de la AUTODOC,is multumit de ei insa tre sa ma pregatesc sa iau altii deoarece au trecut ceva ani si s-ar putea sa ma lase in orce moment......deci eu o sa merg tot pe vaianta AUTODOC.
  • VITARA S ,Matiz

Offline wolfin

@ASZ

vezi bf goodrige.

am fost  placut impresionat de comportament pe ud..zapada...uscat. la 140/150 fara vibratii.

in marja medie de pret. ps folosesc anvelope de iarna din 2006...am rulat ceva anvelope.
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

The following users thanked this post: ASZ

Offline Hoinar

• Suzuki SX4 S-Cross 1.4 Hybrid 2021 Passion, Suzuki Grand Vitara 3, 2L benzina
Libertatea ta se termina acolo unde incep drepturile altora!

Offline wolfin

A la umed...bun...

cam galagioase in schimb
  • vitara 2016 1.6 4wd pasion + pegas 3120 din 80 si ceva reconditionat. Urmeaza si un 2020
Vitara pasion 1.6 allgrip benzina 2016
Dacia logan 2005
Dacia 1100 1970

Online enicky

Eram gata gata sa cumpar Hankook ... acum chiar nu stiu ce marca/model de anvelope de iarna sa caut :(
  Cred ca n-ai citit cu atentie : colegul spunea ca de vreo 25 de ani numai Hankook a folosit("le-am pierdut sirul"), deci sunt periculoase dar imi plac:-))
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip