Autor Subiect: Capacitate rezervor  (Citit de 5600 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline lucky62

Capacitate rezervor
« : 03.Iul.2015, 02:57:02 p.m. »
Am inteles din datele tehnice ca rezervorul de pe GV 1.9 DDiS are 66 de litri. Aveti idee cat mai ramane in rezervor ( litri ) cand se aprinde becul galben de avertizre ? Am alimentat de 2x imediat ce s-a aprins becul si au intrat fix 50 de litri + - 1 l. Asta inseamna ca mai am 15/ 16 l de combustibil ? M-i se pare cam mult totusi...si sa merg pana ramane fara motorina parca n-as incerca...
Nu repeta aceeasi prostie de mai multe ori ! Sunt multe alte prostii noi de facut !

Offline andrei_next

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
    • Galati
Re: Capacitate rezervor
« Răspuns #1 : 09.Iun.2016, 09:51:36 p.m. »
Cu aceeasi dilema ma confrunt si eu. Mai mult de 46l nu am reusit niciodata sa bag. Nu stiu daca e o problema tehnica sau chiar este rezervorul mai mic.
Am gasit ceva documentatie dar era pt varianta pe benzina si problema s-ar datora formei rezervorului care seamana cu un 8 rasturnat avand ca o gatuire deasupra cardanului si atunci cand scade nivelul nu mai comunica cele doua parti. La benzinar, unde pompa este in rezervor, au facut un sistem cu un furtun care trage si din cealalta parte. La la diesel nu am gasit documentatie dar banuiesc ca nu are pompa in rezervor.
  • Grand Vitara 1.9ddis

Offline piciul

Re: Capacitate rezervor
« Răspuns #2 : 03.Dec.2017, 05:07:48 p.m. »
Eu am descoperit ca ar exista doua modele de rezervor ,unul de 55 l si un altul de 66 l,sunt curios daca putem inlocui rezervorul mic cu cel mare fara a face prea multe modificari pentru  prinderea lui.
  • Grand Vitara