Autor Subiect: cutie automata  (Citit de 3412 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline manesz

cutie automata
« : 15.Iun.2015, 06:12:16 p.m. »
Buna tuturor. Azi s-a platit avansul pt un Vitara 1.6 Benzina Spirit Automatic. Tata e faptasul, o sa aiba si el VitARA.El nu le are cu forumurile, vocea lui o sa fiu eu, intrebarea mea este ca mai este cineva cu trasm.automata /.:)

Offline mivec

Re: cutie automata
« Răspuns #1 : 21.Iun.2015, 11:37:08 a.m. »
Posibil sa iau si eu 2 bucati, problema e ca vin in septembrie...
Vreau sa vand sx4 meu...
Suzuki Vitara Luxus 1.6 AT 4WD
Mitsubishi Outlander 2.4 mivec cvt 2008
Mercedes-Benz V-Class V250 Exclusive 4matic 2017

Offline newah

« Răspuns #2 : 22.Iul.2015, 07:34:29 a.m. »
cand iti vin automatele te asteptam cu primele impresii!

Offline Hyp

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
    • Iasi
« Răspuns #3 : 22.Iul.2015, 04:12:24 p.m. »
eu pe site la suzuky nu vad detalii nicaieri ca ar exista in oferta si automata, cel putin in descrieri sau lista de preturi
m-ar tenta si pe mine sa imi schimb civicul in viitor cu ceva ridicat si pentru drumurile noastre, ma batea gandul duster-ul pana am dat ochi in faruri cu un vitara..si mi s-a cam pus pata
acum ca exista si autimat suna si mai bine, dar ce diferenta de pret e la unul AT?
Tot spirit sau Luxus [pentru acel plafon panoramic :))], benzina
  • Honda Civic

Offline manesz

« Răspuns #4 : 22.Iul.2015, 05:07:21 p.m. »
man...1 vitara spirit  benz e 19400 si automata e 21000

Offline newah

« Răspuns #5 : 22.Iul.2015, 05:20:34 p.m. »
eu pe site la suzuky nu vad detalii nicaieri ca ar exista in oferta si automata, cel putin in descrieri sau lista de preturi
m-ar tenta si pe mine sa imi schimb civicul in viitor cu ceva ridicat si pentru drumurile noastre, ma batea gandul duster-ul pana am dat ochi in faruri cu un vitara..si mi s-a cam pus pata
acum ca exista si autimat suna si mai bine, dar ce diferenta de pret e la unul AT?
Tot spirit sau Luxus [pentru acel plafon panoramic :))], benzina

Oe suzuki.ro la preturi sunt versiunile cu AT in denumire

Offline bluegucci

« Răspuns #6 : 02.Nov.2015, 08:47:54 p.m. »
 proaspata aici. in moxul sport schimba demential. pe auto imi schimba f rapid, pe la 2000. depinde de ce vrei sa faci. azi m-am trezit in a 5-a pe la 50 la ora.

in rest nu am ce comenta, e prima automata propritate personala si cred ca face toti banii. m-am bagat decent si pe niste neasfaltate, pante mai mari, padure, etc si mi se pare destul de controlabila.

Offline manesz

« Răspuns #7 : 05.Nov.2015, 11:31:37 a.m. »
sa ai parte numai de placeri si aventuri de neuitat naparata frumoase cu masina.asteptam si poze

The following users thanked this post: bluegucci