0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.
Arcurile din setul MAD HV-391081 sunt pentru versiuni nehibride.Cele din setul MAD HV-391091 sunt pentru diesel sau versiunile hibride cu benzina.
Citat din: NicNic din 14.Iul.2026, 07:37:51 p.m.Arcurile din setul MAD HV-391081 sunt pentru versiuni nehibride.Cele din setul MAD HV-391091 sunt pentru diesel sau versiunile hibride cu benzina.Hybride sau nehybride se refera la acele Strong Hybrid 140V care au stat in productie 2-3 ani ?sau oare se refera si la Mild Hybrid ?Eu am adresat intrebarea celor de la MAD direct, si raspunsul lor a fost :"Based on the papers you sent (certificat de conformitate vehicul), we can confirm that fit your see below.HV-391081 is for a Petrol Suzuki, the other is for a hybrid/diesel."Pe mine ma intereseaza daca a montat careva efectiv pe Scross sau Vitara de dupa 2021-2022 (facelift) arcuri MAD, si daca da au fost sau nu probleme.
Daca producatorul a confirmat ca se potrivesc (si) pe masina ta, ce alte garantii mai vrei? Chiar nu va înteleg, vreti sa faceti modificari la masina mai mult sau mai putin omologate si dupa aia mai vreti si garantii ca masina aia se comporta ca pe standul de probe al producatorului.Daca faceti modificari ar trebui sa vi le asumati. fara discutii inutile.PS: colegii care au montat arcuri MAD pe modelele anterioare n-am auzit sa se fi plâns vreunul....PS2: apropo, mai interesant ar fi sa-l întrebi pe agentul de asigurare CASCO (ca banuiesc ca ai facut) ce se întâmpla în caz de dauna totala de exemplu, când la constatare vad aia niste arcuri colorate.
Legat de Casco, merg la RAR inainte sa le montez si daca am OK-ul de la ei trec RAR-ul sa-mi treaca modificarea in CIV.Daca nu se poate legal, nu-i problema le dau un strat de negru cauciucat in camp electrostatic, si am rezolvat.
Pierzi timpu' degeaba ducandu-te la RAR. ... pune mana si vopseste arcurile alea in negru si aia e tot ce iti trebuie.