Autor Subiect: Multimedia si navigatie New Vitara  (Citit de 375022 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline promaa2002

Re: Multimedia si navigatie New Vitara
« Răspuns #220 : 19.Feb.2016, 08:22:03 p.m. »
pai da frate pe barba mea, asta am si spus, dar se pare ca aici majoritatea sunt diriginti la sedinta cu parintii...
  • vitara

Offline pavel_o

« Răspuns #221 : 19.Feb.2016, 08:28:27 p.m. »
pai da frate pe barba mea, asta am si spus, dar se pare ca aici majoritatea sunt diriginti la sedinta cu parintii...

pai tocmai. faci treaba asta si ne spui si noua cum e ;)

Offline promaa2002

« Răspuns #222 : 19.Feb.2016, 08:36:11 p.m. »
haha asta e tare, pai EU  asta am intrebat acum vreo 2 ore daca stie cineva cum se face !!!!
  • vitara

Offline enicky

« Răspuns #223 : 19.Feb.2016, 08:38:39 p.m. »
pai da frate pe barba mea, asta am si spus,
              Pe barba noastra NU putem folosi acest revolver numit autoturism cum vrem noi, ci numai in anumite conditii(sa nu fim bauti, sa avem permis, si sa fim atenti la drum, etc!) : am mers cu un amic cu un Audi A6 care la unitatea multimedia putea viziona multe posture Tv. dar din pacate dupa ce plecai dela semafor ecranul se facea negru si receptia postului respectiv se-ntrerupea.
             Apropos de reglementari internationale, v-ati intrebat de ce la toate masinile  cu an de fabricatie 2015 sunetul claxonului este acelasi indifferent de marca? Exista o reglemntare europeana si in acest sens. Din aceleasi motive exista blutooth pe unitatea audio a masinii, sa nu mai stea toti id... scuzati soferii cu ochii in telefon. >:D< Stii cum e vorba aia :" vrei-nu-vrei, bea grigore aghiasma".
« Ultima Modificare: 19.Feb.2016, 08:45:50 p.m. de enicky »
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline aleksanders

« Răspuns #224 : 19.Feb.2016, 08:40:28 p.m. »
aceeasi prin care orice alarma e conecatata la claxon  :)
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

The following users thanked this post: enicky

Offline magicoolje

« Răspuns #225 : 19.Feb.2016, 08:43:00 p.m. »
Mai fratilor imi e greu sa urmaresc romanii au talent...:)) jur ca e foarte grea alegerea... E foarte tare discutia de aici:))

Sent from my SM-N910F using Tapatalk
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline enicky

« Răspuns #226 : 19.Feb.2016, 08:49:52 p.m. »
Mai fratilor imi e greu sa urmaresc romanii au talent...:))
             Mai bine te uiti la "Asta seara dansam in familie" (Prima) :D
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline promaa2002

« Răspuns #227 : 19.Feb.2016, 08:56:44 p.m. »
haha draku m-a pus sa fluier in biserica !  promit ca  ma fac baiat cuminte : nu mai beau, nu mai fumez, folosesc prezervativul mereu , respect regulile de circulatie si conduc suzuki ! gata , uitati ce am intrebat, consider subiectul inchis !
  • vitara

Offline magicoolje

« Răspuns #228 : 19.Feb.2016, 08:57:25 p.m. »
O daaa....foarte tare filmul. Gata...scuze oftopicul. :) Concluzie...daca chiar se doreste bypasarea protectiei...se poate face.. La orice atelier...daca iti e frica sa te bagi. Se decupleaza firul care a zis Yeti( parca) si problema e rezolvata. E alegerea fiecaruia in cele din urma. Sau se poate pune un alt infotaiment aftermarket care merge fara probleme, si probabil suporta si mai multe formate de fisiere video. Solutia mai ieftina si mai sigura...cred ca e o tableta la copii in spate:)
Oficial nu se poate... Mercedez are masaj in scaune...dar merge doar parcat( un ex).
Nu cred ca oficial se pot baga astfel de feature-uri.  Banuiesc ca la orice marca auto trebuie facut un bypass...ca sa functioneze neconditionat partea video din mers.
Sent from my SM-N910F using Tapatalk
« Ultima Modificare: 19.Feb.2016, 09:02:31 p.m. de magicoolje »
Vitara S allgrip 1.4 Turbo 6AT, scuturi din metal, cool white pearl

Offline enicky

« Răspuns #229 : 19.Feb.2016, 09:02:47 p.m. »
haha draku m-a pus sa....  : nu mai beau, nu mai fumez, folosesc prezervativul mereu , respect regulile de circulatie si conduc suzuki !  consider subiectul inchis !
               =)), poate nu !! lasa-l acolo, nu mai pomeni de el !