Autor Subiect: Cotiera Ignis  (Citit de 13525 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline M_TM

Re: Cotiera Ignis
« Răspuns #60 : 18.Mai.2009, 12:12:50 p.m. »
...ei ,acu si voi.Vorba cintecului" le plastique c'est fantastique "  :D  si oricum nu cred ca se fac din alte materiale la masinile sub 30.000 $ (nu am semnul pt. euro)  >:D<

Offline Laurentiu

« Răspuns #61 : 18.Mai.2009, 02:39:23 p.m. »
- Pai mai ziceti si ceva de cotiera ...
Imi place dar as vrea sa vad cum se aseaza si-ntr-un SX4. Daca va fi OK, voi apela la tine (numai daca se poate) pt o achizitie.

cred ca o catifea ...
Catifeaua in timp scurt se va uza si va ramine doar tifonul (suportul tesaturii).
Nu credeti ca e mai bine sa fie cotiera imbracata in piele sintetica ?
« Ultima Modificare: 18.Mai.2009, 02:45:11 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline danker

« Răspuns #62 : 18.Mai.2009, 02:50:41 p.m. »
- Bineinteles daca se va potrivi  la sx4 cu placere, treaba cu imbracatu' picioarelor e buna si trebuie studiata, oricum operatiunea asta face ca soclul de plastic al masini sa nu se zgarie.  ;)
  • Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline danker

« Răspuns #63 : 23.Mai.2009, 09:25:21 a.m. »
- Cam asa ma gandesc sa arate cotiera,  din pacate picioarele chiar si prelungite de mine sunt prea scurte, ar putea fi rezolvata problema cu 2 gauri date in soclu si folosirea celor 2 gauri existente deja pentru fixarea soclului, dar nu vreau, trebuie sa fac alte picioare mai lungu cu fro' 5cm  :-/, astept impresiile si sfaturile voastre (ma gandesc cu groaza, la ce o sa-mi faca Razacu ) ;-)

P.S.
Sorry, am postat de 2 ori succesiv pt ca nu mi-a permis modificarea postului anterior :(
« Ultima Modificare: 23.Mai.2009, 02:46:09 p.m. de danker »
  • Vitara 1,6 benzinara

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #64 : 23.Mai.2009, 10:56:31 a.m. »
nu e cam in fata??? cred ca trebuie sa o lasi mai pe spate! ai putea sa o prelungesti cu 2 picioare de lemn care sa aibe un santulet adanc de 2 cm in care sa intre picioarele de fier. Acele picioruse de lemn cred ca o sa ii ofere o stabilitate mai mare  daca sunt mai late... ce zici?
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline danker

« Răspuns #65 : 23.Mai.2009, 12:54:53 p.m. »
- Da, asa este, trebuie asezata mai in spate , dar acum sunt picioarele prea scurte si am vrut sa se vada gaura de prindere a soclului,  o idee este si asta cu piciorusele ;)
« Ultima Modificare: 23.Mai.2009, 02:47:35 p.m. de danker »
  • Vitara 1,6 benzinara

Offline cobra20

« Răspuns #66 : 26.Iun.2010, 07:10:57 p.m. »
Am intrat si eu in familia cu cotiere  :D Am prins o cotiera la Sellgros din Arad cu 60 lei, care arata ca originalul, in afara de picioarele de prindere. Urmeaza sa montez dar ca sa am acces usor, o sa scot scaunele afara si plasticul de la frana de mana. Oricum despre montare o sa fac un tutorial la topicul tips & tricks.

Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline danker

« Răspuns #67 : 27.Iun.2010, 09:46:00 a.m. »
- E misto, ...vezi postarile mele anterioare referitoare la modificarea  "picioarelor" , daca nu vrei sa gauresti soclul ala de plastic. oricum asteptam rezolvarea ta.  ;)
  • Vitara 1,6 benzinara

Offline cobra20

« Răspuns #68 : 28.Iun.2010, 09:25:03 a.m. »
Inca nu am montat definitiv, doar am facut o simulare cam unde sa montez, cum ar fi mai bine.

Sper ca saptamana asta va fi si montat
Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline sanduraveica

« Răspuns #69 : 28.Iun.2010, 10:13:46 a.m. »
       Frumos, felicitari,  :good: da' ce-ai facut ai gaurit pina la urma plasticul ca asa pare. Si eu la cotiera mea Armster am gaurit plasticul si am pierdut si cele doua locuri de pahare.
  • Ignis