Autor Subiect: Cotiera Ignis  (Citit de 13523 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: Cotiera Ignis
« Răspuns #30 : 17.Mai.2009, 06:58:17 p.m. »
- Astazi mi-am luat cotiera, este ieftina, este simpla, aduce un pic cu Armster si mai ales nu imi acopera spatiul acela de depozitat cutia cu suc din spatele franei de mana ;)  motivul principal pentru care am ezitat sa-mi cumpar Armster si nici nu mai trebuie gaurit soclul de plastic ;-), picioarele originale sunt din plastic si mi-au parut fragile, pentru ca m-a vazut  "chitibusar" , vanzatorul mi-a oferit bonus si o pereche de picioare metalice asa ca .......  :good: mai am un pic de modificat la prindere, ca sa tina la o rezemare de peste 85kg ale subsemnatului dar.... :P

• Vitara 1,6 benzinara
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline hugbear

« Răspuns #31 : 17.Mai.2009, 07:10:32 p.m. »
Din post-ul tau lipsesc niste date esentiale :D : pret, origine si (mai ales) compatibilitatea cu alte modele (de ex. SX4...  ;) )
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #32 : 17.Mai.2009, 09:04:20 p.m. »
Nu arata rau deloc! Si chiar seamana cu cea Amster ... daca poti sa tragi frana de mana si daca iti vine bine pe inaltime este excelent! asteptam detaliile de mai sus mentionate de hugbear
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

Offline danker

« Răspuns #33 : 17.Mai.2009, 10:36:02 p.m. »
- Off... asa este, dar am facut-o "espre", am vrut sa vad mai intai parerile voastre, ;) pretul este 50roni, achizitionata din targul Vitan, fabricata in China,( stiu, unii o sa strambe din nas :-S) este modelul asa zis universal, in ciuda pretului arata decent, este simpla si functionala, dupa ce am sa fac modificarile pe care le consider necesare ( cand o sa am un pic de timp) la una din intalniri o sa o incercam pe un SX4 si am sa-ti dau un raspuns hugbear  ;)
- Momentan, abia am dat jos soclul de plastic din zona franei de mana ( de mult vroiam sa-l curat, ce am gasit sub el....) pt niste masuratori :fluier:

« Ultima Modificare: 17.Mai.2009, 10:43:37 p.m. de danker62 »
  • Vitara 1,6 benzinara

Offline DjLuciano

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 250
« Răspuns #34 : 17.Mai.2009, 10:44:12 p.m. »
danker am si eu identica...numai ca nu am amplasat-o asa cum trebuie....
enjoy clubbing!!!

Offline hugbear

« Răspuns #35 : 17.Mai.2009, 10:49:22 p.m. »
Ok, asteptam feed-back de la "esicspatristii" din Bucuresti...
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline danker

« Răspuns #36 : 17.Mai.2009, 10:51:44 p.m. »
danker am si eu identica...numai ca nu am amplasat-o asa cum trebuie....

- Adica, poti sa dai mai multe detalii?
- Ok, hugbear  ;)
  • Vitara 1,6 benzinara

Offline DjLuciano

• Sr. Member
« Răspuns #37 : 17.Mai.2009, 10:53:59 p.m. »
am lipit-o pe vechiul suport...am mai avut o cotiera....sta cam aiurea...cred ca o sa dau si eu acel soclu de plastic jos si o sa o prind serios...se da greu jos?
enjoy clubbing!!!

Offline danker

« Răspuns #38 : 17.Mai.2009, 11:01:04 p.m. »
Soclul se da foarte usor,  2 suruburi, dupa care o ridici usor de la mijloc si iese din 4 clestisori, ca la consola centrala din bord. Atentie! este vorba de soclul din zona franei de mana, adica jumatate din soclu. ;)
  • Vitara 1,6 benzinara

Offline DjLuciano

• Sr. Member
« Răspuns #39 : 17.Mai.2009, 11:05:52 p.m. »
a deci nu tot.....doar partea din spate cum ar veni..suruburile se desfac usor?...mutand scaunu presupun....am sa incerc maine..poate il fac praf :D
enjoy clubbing!!!