Autor Subiect: Scut metalic motor-diferential  (Citit de 134744 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline goshu

Re: Scut metalic motor-diferential
« Răspuns #330 : 11.Nov.2016, 03:39:47 p.m. »
Buna ziua tuturor,

Vitara 1.6 manuala 4x4 ar trebui sa o primesc la inceput de decembrie.
Eu stiu un provider de la care am cumparat cirlig de tractare pt 2 yarisuri si am obtinut si o oferta de scut. Aduc am inteles lucruri de calitate, scut usor din aluminiu... caut site ....sint din Bucuresti.
gasit este autocamp.ro

Ma intereseaza sa stiu daca
1.  pachetul rugged are vreun rost? protejeaza in vreun fel sau e doar estetic.

2. stiam ca vitara are integrat scuturi, asa e in oferta cel putin? Sau e vorba de un platic mizerabil care nu tine deloc la vreun impact minor?

Multumesc
  • Vitara

Offline fireburn

« Răspuns #331 : 11.Nov.2016, 03:44:19 p.m. »
Din cate stiu sunt niste plastice, sper sa nu ma insel.
Nu au nici o treaba cu scuturile metalice.

Sper sa confirme cineva care are pachetul.

The following users thanked this post: goshu

Offline Catalln

« Răspuns #332 : 11.Nov.2016, 04:28:21 p.m. »
Asa este,  doar estetic, la suprafata,  dedesupt este la fel de neprotejat.
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline goshu

« Răspuns #333 : 24.Nov.2016, 11:47:49 a.m. »
eu am comandat scut de aluminiu motor plus cutiede la autocamp.ro. ii stiu pt ca am cumparat de la ei 2 cirlige pt 2 yarisuri 2008 si 2013 si o cutie de transport pe cirlig. evident ca la yarisul mai vechi a fost mai simplu si mai ieftin fara modul electronic...
revenind au pret si pe pachet cu inca un scut de rezervor. nu au pentru diferential, voi comanda dupa linkul de pe aceasta discutie. masina ar trebui sa mi-o predea dealerul in decembrie. e un 1.6, 4x4.
  • Vitara

Offline goshu

« Răspuns #334 : 24.Nov.2016, 11:49:47 a.m. »
vad ca postasem deja...dar la momentul ala nu ma hotarasem, nu comandasem. voi primi scutul inainte sa am masina :dknw:
  • Vitara

Offline Lerua07

« Răspuns #335 : 24.Nov.2016, 12:13:14 p.m. »
Cat costa scutul de al ptr vitara 2015, de la autocamp, ca pe site-ul lor nu apare ?
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline AnCh

« Răspuns #336 : 12.Dec.2016, 04:08:41 p.m. »
Salutari,

sunt nou pe forum si nou posesor de Suzi Vitara si primul pas pe care vreau sa il fac este de a pune scuturi metalice sub motor si diferential. Din ce am reusit sa citesc pe acest forum, parerile sunt oarecum impartite.
Eu am gasit doar pe un singur site (acceptabil si ca pret) scuturi pentru ambele parti componente (scutauto.ro) insa as dori sa va intreb daca merita sa dau comanda pentru acestea.
Daca cineva si-a pus scuturi de acolo, imi poate spune daca sunt bune ca material, aparare si forma aerodinamica/estetica versus acel pret?

Multumesc pentru raspunsuri si imi cer scuze daca deja s-a raspuns la aceste intrebari. Nu le-am vazut sau poate nu am fost lamurit clar.  :fluier:
  • Suzuki Vitara, Passion 1.6 benzina, Allgrip, BUC, Silky Silver

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #337 : 12.Dec.2016, 04:15:03 p.m. »
Salut și bine ai venit.
În mare parte, toți cei care le-am luat prin dealeri le avem de acolo. Evident plătind mai mult, dar comoditatea de a lua mașina gata echipată și-a spus cuvântul. În rest, dacă ai citit, nu e mare lucru de spus
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: AnCh

Offline Laurentiu

« Răspuns #338 : 12.Dec.2016, 05:52:26 p.m. »
toți cei care le-am luat prin dealeri le avem de acolo (scutauto.ro).
Daca nu cer prea mult, imi poti spune ce grosime efectiva are tabla?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #339 : 13.Dec.2016, 06:48:21 a.m. »
Îți spun sincer, nu știu. Am întrebat la dealer dacă sunt de Odorhei, a spus da și asta a fost. Am încercat să iau mașina gata echipată cu maxim de lucruri (esențiale) pe care mi le-am permis în momentul acela, au mai rămas câteva pentru o dată ulterioară. Nu am din păcate aptitudini tehnice să montez singur chestii, încă îl aștept pe Alex cu foliile alea pentru praguri. Să nu-i zici, poate se sperie și nu vine.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

The following users thanked this post: Laurentiu