Autor Subiect: Caut jante tabla sh  (Citit de 6594 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Tudorr

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
    • Iasi
Caut jante tabla sh
« : 22.Feb.2015, 10:34:52 a.m. »
Buna ziua!

Am incercat sa tatonez utilizand un subiect similar vechi, dar fara succes, asa ca incerc din nou aici.

Am achizitionat de curand o GV 2006/2007. Este echipata cu jante de aliaj, pe 17'. Chiar daca primavara este pe-aproape, incerc sa gasesc pentru viitoarele ierni un set de jante de tabla Suzuki (nu ma intereseaza altele compatibile), second hand, pe 16 sau pe 17' (dar se pare ca nu exista Suzuki de tabla pe 17'). In principiu ma intereseaza doar jantele, dar daca cineva le are cu tot cu cauciuri de iarna de calitate, nu excesiv uzate, la un pret rezonabl, pot achizitiona setul deja echipat.

Multumesc!

Cu bine,
Tudor

LE - in caz ca cineva a cumparat asa ceva personal, in ultimele 12 luni, va rog sa sa imi spuneti de unde si, eventual, cat ati platit pentru ele.
  • Prospective GV 2007 1,9

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14888
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Caut jante tabla sh
« Răspuns #1 : 22.Feb.2015, 10:18:37 p.m. »
Daca nu-ti raspunde nimeni, ai aici niste oferte. Presupun ca vrei second hand. Sunt si noi la cautare, dar cam scumpute...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Tudorr

• Newbie
  • *
    • Iasi
« Răspuns #2 : 23.Feb.2015, 01:36:26 p.m. »
Multumesc!

Da, asa cum indicam in post, caut sh, pentru ca cele noi imi par ridicol de scumpe. Din pacate, cu exceptia celor noi, toate cele care se gasesc sunt pentru modele de pana in 2005.

Cu bine,
Tudor

Offline luciandr

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • my gv
« Răspuns #3 : 24.Feb.2015, 11:41:47 a.m. »
eu le-am adus din germania
de fapt mi-au fost aduse dar sa stii ca nu au fost ieftine....200euro in stare inpecabila in conditiile in care cel ce mi le-a adus imi este prieten si nu mi-a luat nici 5 bani pt transport...
ca un sfat daca le gasesti pe net cere in mod obligatorii niste foto cu partea interioara a jantei cea care vine la butuc acolo vezi gradul de uzura....si fii foarte atent la pozele cosmetizate
succes
suzuki grand vitara 1.9ddis 129 CP

Offline Tudorr

• Newbie
  • *
    • Iasi
« Răspuns #4 : 26.Feb.2015, 10:24:33 a.m. »
Multumesc pentru sprijin!

Am cumparat jante. Setul de 4 a costat 800 de lei (plus pretul transportului, dar asta e altceva). Arata bine, chiar daca au si ceva rugina pe ele. Am inteles ca daca voi mai baga inca 200 de lei in vopsirea lor la unii care sa aiba cuptor, vor arata foarte bine.
Desi initial a fost mai dificil sa gasesc ce cautam, dupa ce am luat jantele am mai gasit o oferta care se pare ca este pentru acelasi produs. O indic aici, in caz ca e cineva interesat: http://www.pieseauto.ro/jante-tabla-16/mitsubishi/asx/jante-tabla-grand-vitara-2006-7j16h2-5x114-3-402403331.html?src=mail&AT=10347ag54ecc750gdKA4PbHR9drHRlqOdXhcO6HYVGqAsTjgM8I8EJJl_Ac#msg759478

Spor!

Tudor

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14888
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #5 : 26.Feb.2015, 10:41:38 a.m. »
Felicitari pentru achizitie. In ce culoare vrei sa le vopsesti ? Le pui capace de plastic dupa?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cristidav

« Răspuns #6 : 26.Feb.2015, 10:57:28 a.m. »
Eu nu cred ca le-as pune, fiindca arata binisor. Nu arata a capacele noastre clasice de tabla :)
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline Tudorr

• Newbie
  • *
    • Iasi
« Răspuns #7 : 27.Feb.2015, 08:55:03 p.m. »
Multumsc!

Nu, nu e nevoie de niciun fel de capace pentru aceste jante. De altfel unul dintre motivele pentru care am tinut neaparat sa cumpar doar asa ceva, a fost ca arata bine fara capace. Le voi pastra argintii. Au niste capacele din plastic, de culoare neagra, cu semnul Suzuki, care acopera gaura centrala. Cred ca vor arata bine. Deocamdata insa, am o singura oferta pentru reconditionare, pretul cerut fiind identic cu pretul platit pentru ele! Evident, daca nu voi gasi o varianta rezonabila, le voi utiliza asa cum sunt.

Weekend placut!

Tudor

Offline luciandr

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 30
  • my gv
« Răspuns #8 : 04.Mar.2015, 02:01:28 p.m. »
daca sunt acelea din foto.....sigur sunt destul de ruginite pe interior......sfatul meu: sableaza-le si vopsestele in culoarea lor originala.....mie personal imi plac mai mult ca si jantele de aliaj......
    in schimb eu n-am primit capacele de la butuci......asa ca daca exita cineva care sa aiba spre vanzare respectivele capace (negre, cu S-ul ) as fi dornic de o achizitie
suzuki grand vitara 1.9ddis 129 CP