Autor Subiect: Nivele de echipare S-Cross in oferta Suzuki Romania  (Citit de 9162 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline NicNic

Re: Nivele de echipare S-Cross in oferta Suzuki Romania
« Răspuns #10 : 13.Mai.2015, 11:04:30 a.m. »
Atasez o arhiva cu tabelul in format excel.
Poate este cineva interesat sa il prelucreze, sa faca niste ecomparatii, etc...
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #11 : 13.Mai.2015, 11:09:55 a.m. »
Păcat că nu există pe site-ul Suzuki România o comparație de genul următor

Offline reb

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 06.Iun.2015, 07:58:34 p.m. »
Buna seara stimati forumeri (sau forumisti :) ) !

Ca viitor posesor de S-Cross am studiat in detaliu echiparea in special in zona entry level.
Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand am citit "sistem audio cu 2 incinte" am crezut ca asta inseamna radio si 2 boxe.
De fapt, este vorba de "pre-echipare audio" sau kit instalare audio. Varianta Start nu vine cu radio/cd ci doar cu cele 2 boxe si cu firele trase. Stiu asta de la dealer.
Eu in final am optat pentru Confort si singurul lucru care-mi lipseste sunt oglinizile incalzite.

Despre varianta de radio/CD cu suport USB (dar fara bluetooth) oferita cu echiparea "Confort" stie cineva ceva? Un cod al sistemului, sa pot cauta detalii (la opel daca ai codul radio-cd-ului pot gasi si manualul online)? De vazut, l-am vazut cum arata dar eram curios daca... suporta FLAC (probabil nu, dar omul poate spera, nu?).
De asemenea, peste tot scrie USB in consola centrala. Nu este de fapt in cotiera?
  • in curând... SX4 S-Cross

Offline TudorT

« Răspuns #13 : 26.Aug.2015, 01:01:15 p.m. »
Comparand dotarile Start cu cele Comfort constati o diferenta de 2000 EUR.
Pentru banii astia primesti vre-o 16 dotari in plus dintre cere cele mai importante sunt urmatoarele
- putina vopsea pe manerele exteriaore ale usilor si pe oglinzi
- cotiere pe usi si o cotiera centrala
- sistem audio cu 4 incinte
- radio CD cu MP3
- criuse control
- comenzi audio si criuse control pe volan
- priza 12v in portbagaj
- ornamente guri de ventilatie argintii
- manare interioare cromate
- buzunar pe spatele scaunului pasager
- polita compartimet portbagaj
Dincolo de dotarile mai fitoase, probabil cruise control-ul este cel mai util. Desi probabil ca si asta s-ar putea cumpara ulterior. Pt ca am vazut intr-un Rewiev S-Cross facut in Romania ca la varianta Elegance Top CVT All Grip (adica cea mai tare) au pus un sistem multimedia / de nevigatie care nu este original (de unde am dedus ca s-ar putea cumpara aftermarket la un pret ceva mai bunicel)
vezi   - la minutul 22 se prezinta sistemul multimedia / navigare

• S-Cross

Offline miocrl

« Răspuns #14 : 26.Aug.2015, 02:08:22 p.m. »
cruise controlul te costa vre-o 4-500 de euro ca sa il pui aftermarket cu butoanele originale pe volan

eu la sx4 GLX deci varianta mai ieftina am primit
- putina vopsea pe manerele exteriaore ale usilor si pe oglinzi
- sistem audio cu 8 incinte
- (priza 12v in portbagaj asta am pus-o eu cu 8 euro cred)
- buzunar pe spatele scaunului pasager

mi se pare ca masinile noi sunt din ce in ce mai scumpe si de geaba ca nu ofera lucruri in plus sau calitate mai buna

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14820
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #15 : 26.Aug.2015, 02:54:10 p.m. »

mi se pare ca masinile noi sunt din ce in ce mai scumpe...

+1

Parerea mea este ca ofera prea multa mecatronica  in defavoarea placerii de a conduce...
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline shpeedy

« Răspuns #16 : 26.Aug.2015, 04:46:26 p.m. »
Inclin sa cred ca alea 4 incinte ori sunt in plus pe langa cele 4 (tweetere si mid) din fata, ori prin incinta se intelege ansamblul tweeter+mid...
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline saureign

« Răspuns #17 : 26.Aug.2015, 05:32:46 p.m. »

+1

Parerea mea este ca ofera prea multa mecatronica  in defavoarea placerii de a conduce...

d-aia am si cumparat cea mai "cheala" versiune - achizitia a fost facuta rational, eu tare as fi luat un Jimny...
  • S-cross 1.4 6MT allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline shpeedy

« Răspuns #18 : 11.Oct.2016, 08:39:49 a.m. »
Tinand cont ca S-Cross-ul pre-facelift s-a lansat cu alte dimensiuni de anvelope (205/60R16, respectiv 205/50R17) fata de facelift (215/60R16, respectiv 215/55R17), sunt curios daca cei de la Suzuki Romania ar fi dispusi sa faca demersurile pe langa RAR pentru a trece noile dimensiuni si in CIV-urile versiunilor pre-facelift...  :-/
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4, 2007 Forester 2.0X
Current: 2015 Nissan Pulsar 1.5dci

Offline traian.rosoiu

« Răspuns #19 : 18.Mai.2017, 05:07:58 p.m. »
Salutare.
Referitor la ultimul mesaj al lui shpeedy, si fiind interesat sa pot monta legal si alte anvelope decat cele inscrise in cartea masinii, am intrebat iar acesta este raspunsul oficial al RAR: "Buna ziua,
  Anvelopele/jantele admise sunt cele care se regasesc in documentatia de la omologarea de tip (se verifica de RAR cu ocazia identificării vehiculului) sau pe etichetele constructorului existente pe vehicul. Acestea va pot fi comunicate si de catre constructor sau reprezentanta constructorului din Romania, care are acces la documentatia de la omologarea tipului respectiv de vehicul. Daca obtineţi de la producator un document in acest sens, este bine sa il prezentati la RAR, pentru a se inscrie si alte anvelope optionale in cartea de identitate a vehiculului.
  Se pot înscrie in CIV (daca spatiul aferent mai permite) alte tipuri de anvelope la rubrica : «Modifcari ce nu afecteaza….. » din cartea de identitate a vehiculului. Este necesara identificarea vehiculului la RAR, cu programare prealabila. Nu este necesar ca vehiculul sa fie echipat cu anv.optionale la prezentarea la RAR.
  Vehiculul se va reomologa de catre RAR, numai daca anv. optionale nu sunt mentionate in documentele de omologare ale vehiculului, fiind necesara efectuarea de incercari si verificari specifice de catre Laboratorul de Incercari Vehicule si Componente al RAR, destul de costisitoare ca pret
".
In consecinta, am scris la Reprezentanta Suzuki Romania in speranta ca voi primi acea hartie oficiala (pe care RAR-ul o accepta si scanat pe mail), insa au trecut doua zile si nu am primit inca niciun raspuns. Va anunt daca rezolv ceva.
Spor.
  • Suzuki S-Cross Premium 1.6 benzina Allgrip