Autor Subiect: Senzor ABS  (Citit de 7596 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BogdanCo

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
Senzor ABS
« : 22.Ian.2015, 05:33:10 p.m. »
Va salut!

Proaspat posesor de GV an 2000, motorizare 2.0 Mazda, km aprox. 191.000.

Sunt complet pe langa partea tehnica a unei masini asa ca, va rog sa nu va suparati daca va pun urmatoarea intrebare: imi sta in permanenta senzorul ABS aprins, ce e de facut?

Multumesc anticipat de raspuns!
« Ultima Modificare: 24.Ian.2015, 04:14:18 p.m. de hugbear »

Offline coby

Re: Senzor ABS
« Răspuns #1 : 22.Ian.2015, 07:55:05 p.m. »
Mergi la service ...
auto si moto

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #2 : 24.Ian.2015, 10:54:51 p.m. »
Subscriu..Mergi la service, se pune testerul si se identifica daca e vorba de un senzor care trebuie inlocuit/lipit in caz de rupere (ai prieteni buni?) sau e vreo problema la modulul ABS.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Laurentiu

« Răspuns #3 : 25.Ian.2015, 10:41:18 a.m. »
imi sta in permanenta senzorul ABS aprins, ce e de facut?
Inainte de a baga mina in buzunar si apoi sa decartezi la service, urca masina pe o rampa si vezi daca ai vreo sirma rupta sau care-ti atirna pe linga roti.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #4 : 25.Ian.2015, 10:49:01 a.m. »
Inainte de a baga mina in buzunar si apoi sa decartezi la service, urca masina pe o rampa ....

Pai si rampa gratis de unde sa ia omu'?
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline Laurentiu

« Răspuns #5 : 25.Ian.2015, 10:55:12 a.m. »
Pai si rampa gratis de unde sa ia omu'?
Daca as locui in orasul posesorului, i-as aduce eu 4 chituci pe care sa-si suspende masina.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #6 : 25.Ian.2015, 11:02:01 a.m. »
4 chituci = rampa?  =))   De ce te-ai chinui sa faci asta sa pierzi si timp(daca nu gasesti nimic rupt si dupa aia chiar trebuie sa mergi la tester) si sa risti sa-ti indoi si pragurile daca nu pui bine butucii este peste puterea mea de intelegere.

Offline Laurentiu

« Răspuns #7 : 25.Ian.2015, 11:53:47 a.m. »
4 chituci = rampa?  =)) ... sa risti sa-ti indoi si pragurile daca nu pui bine butucii este peste puterea mea de intelegere.
Se vede ca nu le prea ai cu partea practica (inca nu mi-am dat seama daca si cu teoria stai la fel de bine). Chitucii ii pui sub roti ca sa fie masina mai inalta si sa te poti uita sub ea.
  • Suzuki SX4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14888
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #8 : 25.Ian.2015, 11:58:23 a.m. »
Va salut!

Proaspat posesor de GV an 2000, motorizare 2.0 Mazda, km aprox. 191.000.

Sunt complet pe langa partea tehnica a unei masini asa ca, va rog sa nu va suparati daca va pun urmatoarea intrebare: imi sta in permanenta senzorul ABS aprins, ce e de facut?

Multumesc anticipat de raspuns!

Chill down, prieteni. Colegul cere o parere, nu doreste sa-si rezolve el insusi problema. Chiar daca ar vedea sarma rupta, tot la sevice se va duce. Asadar, de ce sa mai se mai complice cu ridicatul pe rampa sau pe chituci ? :fluier: [size=78%] [/size]
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #9 : 25.Ian.2015, 11:59:27 a.m. »
Credeam ca te referi la ridicarea masinii pe cric si plasarea loc sub prag ca sa fie masina mai ridicata.Eu asta inteleg prin rampa. Daca ii pui sub roti nu exista riscul sa nu stea? Intr-adevar nu am facut niciodata asta si nici nu as face-o datorita faptului ca mi se pare o pierdere de timp si niste riscuri inutile fata de 5 minute pe un elevator. (plus ca multe service-uri au deseori oferte cu verificari gratuite ce includ si ridicarea masinii).

@gabineg: Adevarat graiti. Sa-l lasam deci pe colegul Bogdan sa ia decizia singur dupa ce va citi cele de mai sus.