Autor Subiect: Subwoofer aftermarket ?  (Citit de 13394 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline BXXENL

Re: Subwoofer aftermarket ?
« Răspuns #40 : 30.Iul.2009, 10:09:38 p.m. »
Pai au toate sub scaun guri de aerisire pt spate. Asa ajunge aerul conditionat si la pasageri mai repede.  Mie mi se pare ca au arhisuficient bas boxele standard (am mp3-ul ala cu 4+4 difuri). Daca dau peste 3 deja e deranjant de puternic, si mai si tremura toate alea prin masina. Sa fie boxele puse pe MP3 player diferite de celelalte?
  • SX4 1.5
Alex

Offline marius_rg

« Răspuns #41 : 03.Aug.2009, 12:32:01 p.m. »
Mda, tine si de gusturi si prefente in materie de auditie. Poate ti se pare deranjant de puternic bas-ul peste 3 tocmai pt ca vibreaza usile si, basul nu e tocmai de "calitate", sa zic asa.

body ai uitat de noi? Poze, poze........  :pardon:
« Ultima Modificare: 03.Aug.2009, 12:33:34 p.m. de marius_rg »
SX4 1.6GS 4x4 White 2009, aka Grumpi

Offline sx4alex

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #42 : 03.Aug.2009, 12:36:14 p.m. »
 Nici eu nu tin bass-ul mai mult de +2 , dar in general il am la 0 ca sa nu fortez boxele  (volumul il tin la 30-40 in general). E recomandat un subwoofer pentru sistemul de pe Sx4.

SX4 4wd GLX Sunlightcooper primul din Targoviste :D

Offline body

« Răspuns #43 : 09.Aug.2009, 07:24:37 p.m. »
Sorry , am fost in concediu si de abia am venit . Nu am facut inca poze pt ca nu am montat si noile boxe , poze dupa aia .Pentru cei care zic ca au sonor bun , sa ma ierte Dumnezeu , da' nu stiti totusi ce e aia sunet , si nu ma refer la cine stie ce scule . SX4 are cel mai prost sistem de sonorizare dintre toate masinile avute de mine ( exceptie Dacia 1310 ) . Boxele sunt niste pocnitori ordinare ( le-am vazut cand am desfacut fata de la usa ) .
Astept niste folie insonorizanta pt a monta si boxele si revin cu impresii si poze .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline body

« Răspuns #44 : 13.Aug.2009, 09:08:08 p.m. »
Am terminat "lucrarea" . Poze nu am cum sa fac decat in cel mai rau caz la cum vine wooferul sub scaun pt ca boxele se potrivesc perfect la locas si lucrarea am facut-o la service . Pe usile din spate am pus si o folie de burete relativ dur cu o fata de aluminiu ( am cumparat-o de la Brico) - grosime circa 4-5 mm . Am lipit-o cu montage kit .
Impresii : Se aude mult mai bine , si masina e un pic mai silentioasa .
Am uitat sa zic dar toate fetele de usi , prostiile alea negre mici de la geamuri si plasticul de la clapanaua portbagajului le-am izolat pe margine cu chestie din aia gen cheder care se foloseste la geamuri (autoadeziva )( am luat-o de la Brico )  .
A , si inca ceva am izolat cu tub din ala pt izolat tevile ( cu folie de aluminiu la exterior ) conducta care baga AC-ul de la compresor la bord . Chestia asta o facusem si la Mitsu si s-a observat o imbunatatire la " timpul de raspuns cald/rece la AC".

Offline miocrl

« Răspuns #45 : 14.Aug.2009, 10:42:34 a.m. »
"baga AC-ul de la compresor la bord"

la asta chiar cred ca poti sa ii faci o poza sa vedem.

si cred ca si la:

"prostiile alea negre mici de la geamuri si plasticul de la clapanaua portbagajului "

ai putea.

Offline marius_rg

« Răspuns #46 : 14.Aug.2009, 11:02:35 a.m. »
Astept niste folie insonorizanta pt a monta si boxele si revin cu impresii si poze .
Poti da mai multe detalii, ce folie ai folosit si unde mai exact?
Dupa ce ai montat noile difuzoare, ce diferenta ai simtit? (basi mai precisi, medii mai definite....)

Daca o sa faci ceva poze la ce a zis miocrl, poate faci 1-2 si la subwoofer :P (l-am achizitionat si eu, dar inca nu l-am montat :( )
SX4 1.6GS 4x4 White 2009, aka Grumpi

Offline body

« Răspuns #47 : 14.Aug.2009, 11:50:33 a.m. »
O sa fac poze si le voi posta . Te sfatuiesc sa te duci la un service undeva pt montarea wooferului . Sa ai mare grija la bumbii de plastic de la fetele de usa .

Offline Iahim

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 345
  • Gen: Bărbat
  • Suzeta Splash 1,2
« Răspuns #48 : 14.Aug.2009, 01:37:31 p.m. »
 .
A , si inca ceva am izolat cu tub din ala pt izolat tevile ( cu folie de aluminiu la exterior ) conducta care baga AC-ul de la compresor la bord . Chestia asta o facusem si la Mitsu si s-a observat o imbunatatire la " timpul de raspuns cald/rece la AC".
[/quote]

Multumesc pentru tip, am izolat dimineata teava de tur a A/C, dar cu izolant fara aluminiu pe exterior. Isi face treaba cu brio!
Pe fetele din plastic de pe usi am pus pasla sapatamana trecuta si ai dreptate masina este mult mai silentioasa.
Toate bune,
Mihai

Offline body

« Răspuns #49 : 14.Aug.2009, 02:27:46 p.m. »
Vezi ca la calduri mari tubul ala fara aluminiu se poate topi !!!!