Autor Subiect: Indreptare janta Suzuki Swift Sport  (Citit de 2780 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 461
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
Indreptare janta Suzuki Swift Sport
« : 13.Ian.2015, 09:48:54 a.m. »
Salut,
Imi puteti recomanda in Bucuresti sau in Pitesti o vulcanizare care sa indrepte o janta de aliaj de 17 de la un Swift sport din 2007?
Am avut o mica neintelegere cu o groapa in Bucuresti.

Daca v-ati mai lovit de acesta problema vreau sa stiu daca ati reusit sa indreptati janta sau s-a rup, la mine este o indoitura de 4 cm latime sa stiu daca merita.

Mersi

Offline BXXENL

Re: Indreptare janta Suzuki Swift Sport
« Răspuns #1 : 13.Ian.2015, 10:37:00 a.m. »
Se poate indrepta la cald sau la rece, vad ei la vulcanizare. Vopseaua va fi afectata in ambele cazuri. Indreptat+operatiuni conexe(dejantat, echilibrat, cric) +vopsit=bani ingropati intr-o janta ce are acum un punct slab.

Eu am indreptat 2 jante aftermarket, aez tacana pe 16" avea pana aproape intre spite...era plata, arata ca un triunghi de branza hochland, si s-a indreptat. Cealalta oz ultralegera pe 17 a crapat si s-a sudat la indreptare,
mult mai multe spite, distanta mai mica, indoitura mai mica, dar si janta mai subtire... ambele au iesit dar nici una nu mai era 100%...plus ca o stii tu ca e cu probleme, chiar daca nu simti nici o vibratie sau bataie, iti sta pe creier sau iti slabeste increderea in masina.
  • SX4 1.5
Alex

Offline Don Napoleon

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 461
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki Swift Sport 2007 aka Red FURY
    • Bucuresti
« Răspuns #2 : 13.Ian.2015, 10:41:10 a.m. »
Mersi de raspuns BXXENL.
Janta este cea standard de SSS din aliaj pe 17" iar lovitura se afla pe marginea din interiorul asa ca nu prea ma intereseaza vopseaua.
O cunostinta mi-a recomandat o vulcanizare de la intrare de pe autostrada din Pitesti.

Din acest motiv, mi-am luat jante de tabla pe 15 " ca sa nu mai am acesta minunata problema.
« Ultima Modificare: 13.Ian.2015, 10:46:45 a.m. de Don Napoleon »

Offline bisti

« Răspuns #3 : 13.Ian.2015, 11:34:23 a.m. »
Incearca aici : http://www.topwheelsauto.ro/

Eu am avut o experienta placuta cu ei cu niste jante de aliaj pentru fostul Peugeot.