Autor Subiect: Accesorii S-Cross  (Citit de 62015 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Accesorii S-Cross
« Răspuns #210 : 07.Apr.2024, 11:49:36 p.m. »
A rămas ceva nebifat? :)

Offline VME

« Răspuns #211 : 08.Apr.2024, 08:49:09 p.m. »
A rămas ceva nebifat? :)

Da da, cum sa nu?! Doar ca le-am mutat pe jurnalul de bord aici -> https://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=12200.msg351402#msg351402
  • Suzuki S-Cross Luxus AllGrip 6MT - Martie 2024

Offline Alex76

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Gen: Bărbat
    • Campulung Arges
« Răspuns #212 : 13.Oct.2025, 08:25:45 a.m. »
Va salut.Am si eu o intrebare pentru cunoscatori in legatura cu montarea unui bullbar pe un scross din 2019.Este a patra oara cand o gasesc lovita in parcare in numar sau mai sus,urmele sunt de carlig.As vrea sa stiu daca montez bulbar pe care il voi cumpara de la o firma din Sibiu cu certificat de omologare asa cum spune producatorul ,voi avea probleme cu el la ITP?Am inteles ca orice modificare ar trebui sa fie trecuta si inncartea masinii gen Carlig sau Bullbar.Piesa este foarte scumpa si nu as vrea sa arunc banii degeaba.Multumesc anticipat.Drumuri bune!
  • Suzuki sx4 s-cross passion 1,4 2wd

Offline ntire2000

« Răspuns #213 : 13.Oct.2025, 08:49:16 a.m. »
Am eu bulbar pe Vitara 2019, luat de la aceeasi firma din Sibiu.
Cu toate ca am certificat de omologare european, de fiecare data când fac ITP îl dau jos - dar procedura de demontare/remontare dureaza maxim 10 minute, e prins în 4 suruburi.

Singura data când m-a ajutat acel certificat a fost la un control politie+RAR combinat.
Atunci le-am aratat ca seria poansonata pe bulbar e trecuta frumos pe acel certificat si m-au lasat sa plec fara alte comentarii.

In rest, bulbarul ala chiar m-a ajutat sa scap neatins de o bufnita si vreo doua gaini.
Plasticul din bara e o gluma proasta, la fel ca spatiul imens de dedesubt - fara nici o întaritura care sa protejeze radiatoarele.

PS: eu nu mi-am pus problema de mers la RAR ca sa trec modificarea în cartea masinii, dar probabil ca se poate face asta pe baza acelui certificat de omologare UE, nu ar avea niciun motiv ca sa te refuze.
Probabil de asta nici nu s-au legat de mine în trafic.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Alex76

Offline Alex76

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Gen: Bărbat
    • Campulung Arges
« Răspuns #214 : 13.Oct.2025, 09:34:33 a.m. »
https://edk.ro/bullbar-omologat-steeler-model-1-suzuki-sx4-2016-2020-negru.Asta este firma distribuitoare.As vrea sa stiu daca montajul este greoi,implica modificari,gaurire sau taiere?Banuiesc ca din moment este dedicat nu este cazul.Multumesc pentru informatie.
  • Suzuki sx4 s-cross passion 1,4 2wd

Offline ntire2000

« Răspuns #215 : 13.Oct.2025, 09:59:58 a.m. »
Nu trebuie gaurit sau taiat nimic.
Trebuie doar demontata bara fata pentru prinderea pe sasiu a unor urechi de prindere pentru partea superioara a bulbarului (vezi poza) - operatia asta dureaza maxim jumatate de ora.
Urechile alea vor iesi prin fantele grilei.
Partea inferioara se prinde în gaurile filetate de pe lonjeroane (gauri existente deja pentru ca sunt folosite si în procesul tehnologic).

PS: e o idee buna ca sa-l iei pe negru (chiar daca e mai scump), va trece mai usor neobservat, poate treci mai usor si pe la ITP.
« Ultima Modificare: 13.Oct.2025, 10:15:15 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού