Autor Subiect: Accesorii S-Cross  (Citit de 62027 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline ciubex

Re: Accesorii S-Cross
« Răspuns #180 : 05.Apr.2019, 11:49:52 p.m. »
Oameni buni, nu mi-o luati in nume de rau, imi cer scuze daca v-am suparat cu postarile mele.
Eu am luat aparatorile dintr-o ambitie personala, incerc sa va explic, in noiembrie am observat ca cele ce le aveam luate de pe AliExpress dadeau semne de rupere, mi-am dat seama ca o sa trebuiasca sa le dau jos si m-am gandit sa imi strang niste bani lunar sa imi iau originale de la Suzuki sa vad daca-s mai breze.
Cele de pe AliExpress m-au costat 150 lei + 130 lei manopera, deci 280 de lei, care m-au tinut din iulie si pana in noiembrie/decembrie, ma rog cand era iarna inceputa erau gata.

Eu mi-am pus de-o parte cam cate 150 de lei iarna sa-mi iau plasticele astea in primavara, probabil ca nu merita, deja in martie cand am postat mesajul cu ele rupte aveam vreo 700 de lei stransi si stateam in dubii daca sa le iau sau nu pe cele de la Suzuki, stiam de preturile lor de cand am cumparat masina, dar nu sunt banii vostri, iar eu nu am facut-o pentru a ma lauda.

Asteptati si voi un an sa vedem daca or sa fie ceva de capul lor.
Luati-o ca un review, precum sunt altii care le fac spre exemplu la telefoane care le strica.

Inca o data imi cer scuze pentru aceste postari fata de cei ce asteapta postari utile si la obiectul topicului.
  • SX4 S-Cross

The following users thanked this post: ntire2000, gabineg, Utilizator_Anonim, Lucian BLK, nmoxx

Offline Utilizator_Anonim

« Răspuns #181 : 06.Apr.2019, 12:06:08 a.m. »
Nu te acuz ca ai luat ceva pt masina, am remarcat doar ca sunt scumpe
Si eu am dat la fostul sx4 mult pe bandouri la vremea lor
  • Scross 1.4 allgrip pasion, skoda yeti 2.0 tdi 4x4, saab 900 coupe 230 cp

The following users thanked this post: ciubex

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #182 : 06.Apr.2019, 12:09:47 a.m. »
@ciubex nu te supara, intotdeauna se gaseste cineva care sa spuna ca e mai bine altfel, adica asa cum a facut el sau cum recomanda el.   ;-)

Merci ca ai impartasit cu noi experienta ta. Sa le folosesti sanatos si sa ne impartasesti si noua cum sta treaba dupa ceva vreme.

Restul e...  blowing in the wind.  :)

Offline boga81

« Răspuns #183 : 06.Apr.2019, 07:24:39 a.m. »
Chiar nu trebuie sa te scuzi! Fiecare cu piticii lui, pe banii lui.
Eu mi-am luat sapuneala de la jumatate cand am pus DRL pe masina. S-au ars dupa 2 ani jumate... Sper sa te tina mult si bine

Trimis de pe al meu SM-G960F folosind Tapatalk

• Duster 1.5 Blue dCi 4x4 SL Orange, chill as f*ck / ex SX4 1.6 4x4 Navi a.k.a. Suzuka - MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm

Offline solymir

« Răspuns #184 : 06.Apr.2019, 02:21:33 p.m. »
Am apărătorile de noroi originale, fix ca tine, au trecut prin 2 ierni, singura diferență e că eu le-am primit cu mașina. Dacă le spăl, arată noi. Eu zic că aruncai 3 seturi chinezești până acum.

Sent from my iPhone using Tapatalk
  • S-Cross Luxus Mineral Grey. Pentru ca Spirit AT nu exista...

Offline adita80

« Răspuns #185 : 06.Apr.2019, 02:27:48 p.m. »
@ciubex eu am flexibile originale Suzuki dupa 1 an si 4 luni sunt încă întregi si urc bordura zilnic cu masina .
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline Meltdown

« Răspuns #186 : 07.Apr.2019, 10:38:03 p.m. »
Am comandat așa ceva.
Vine de Paște.
Pun poze când montez.

Car Front Hood Engine Cover Supporting Hydraulic rod Lift Strut Spring Shock Bars Bracket For Suzuki Vitara 2015 2016 2017 2018
https://s.click.aliexpress.com/e/bXmmA3sM
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

Offline adita80

« Răspuns #187 : 08.Apr.2019, 12:20:22 a.m. »
Cu bani aia le ei si de la noi amortizoarele  , pe mine ma costat 70 RON cu tot cu colțare ,
Sx4 S-cross Luxus 2017

Offline Meltdown

« Răspuns #188 : 08.Apr.2019, 10:38:19 a.m. »
Am incercat, nu am gasit toate piesele.

Am zis ca nu ma supar sa astept. Nu mai stau sa alerg.
  • 2017 SX4 S-Cross 1.4 TURBO 140CP 6MT AllGrip Passion Energetic Red Pearl

The following users thanked this post: dthem

Offline ManuP

« Răspuns #189 : 12.Apr.2019, 09:13:03 a.m. »
@ciubex nu pune la suflet

Si eu am tot aparatorile originale flexibile. Impreuna cu bandourile originale si aparatoarea de portbagaj (mai degraba de bara spate decat de portbagaj, dar meh!) tot originala - cea de plastic tare.
Au trecut cu bine cu bine prin 2 ierni si prin multe mizerii.

Le-am preferat pe cele flexibile tocmai pentru ca urc borduri destul de des, iar cele rigide nu-mi inspira incredere nici la borduri nici la sloiurile de gheata care se strang iarna pe acolo.
  • SX4 S-Cross Passion 1.0 5MT AllGrip