Oameni buni, nu mi-o luati in nume de rau, imi cer scuze daca v-am suparat cu postarile mele.
Eu am luat aparatorile dintr-o ambitie personala, incerc sa va explic, in noiembrie am observat ca cele ce le aveam luate de pe AliExpress dadeau semne de rupere, mi-am dat seama ca o sa trebuiasca sa le dau jos si m-am gandit sa imi strang niste bani lunar sa imi iau originale de la Suzuki sa vad daca-s mai breze.
Cele de pe AliExpress m-au costat 150 lei + 130 lei manopera, deci 280 de lei, care m-au tinut din iulie si pana in noiembrie/decembrie, ma rog cand era iarna inceputa erau gata.
Eu mi-am pus de-o parte cam cate 150 de lei iarna sa-mi iau plasticele astea in primavara, probabil ca nu merita, deja in martie cand am postat mesajul cu ele rupte aveam vreo 700 de lei stransi si stateam in dubii daca sa le iau sau nu pe cele de la Suzuki, stiam de preturile lor de cand am cumparat masina, dar nu sunt banii vostri, iar eu nu am facut-o pentru a ma lauda.
Asteptati si voi un an sa vedem daca or sa fie ceva de capul lor.
Luati-o ca un review, precum sunt altii care le fac spre exemplu la telefoane care le strica.
Inca o data imi cer scuze pentru aceste postari fata de cei ce asteapta postari utile si la obiectul topicului.