salutari......vad ca nu s-a mai scris de ceva timp pe subiectul asta....
vin eu cu ceva completari: acum aprox 2 luni am patit aceeasi treaba...speriat sa nu fie ceva grav..ma duc cu masina in service..masina avea 7000km...deci ceva de ordin tehnic sarea din discutie..cel putin din perspectiva mea. Ajung la service, se uita aia la roata (dreapta era cea cu probleme) si se pronunta: 'praf domle...praf'...adevarul e ca au curatat rotile din fata si au iesit nori de praf:)). Odata curatata, roata nu a mai scartait, pana azi:(. Operatiunea de curatire m-a costat 50ron....pt aprox 20min...timp in care am stat langa masina.
Nu stiu care poate fi iarasi cauza, mi-e greu sa cred ca e in 2 luni am strans iarasi o cantitate de praf pe placute asa de mare incat sa scartaie iarasi. E f enervant. Unde mai adaug ca masina e noua, are 8 luni si 9000km. Mai am putin si intoarce lunea capu pe strada nu pt ca masina e cool, ci pt ca scartaitul le atrage atentia

Cat despre haraitul acela usor la roti (cel asemanator cureluselor de plastic cu care se prind capacele) este prezent la viteze mici...20-40km/h. Nu-mi pot da seama daca e de la o roata anume sau toate fac asa. Probabil problemele se completeaza reciproc:((.
Cine a mai avut probleme poate imi da o idee cum pot reduce sau anula la aceste zgomote. Cel de la service...cand am fost prima data cu problema a spus ca totul e ok...placute, disc...tot.
Astept detalii.Numai bine