Autor Subiect: chiar am luato  (Citit de 2206 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline chicuma96

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
chiar am luato
« : 17.Oct.2014, 09:46:42 p.m. »
 Salut prieteni!   Am stat putin pana v-am raspuns pt. ca am vrut sa o testez. Masinuta face banii, cel putin in aceste cateva zile de cand o tot testez...cel mai tare ma incanta consumul...nu am reusit inca sa ies din orash dar mergand si la ore de varf dar si mai lejer am pe computer un scor de 6.0 /100km..la un moment dat am ajuns la 5.9 dar au fost de ajuns 3 semafoare si 2 intersectii cu treceri de pietoni si am trecut din nou pe 6.0.....insonorizarea e f buna gadgeturile nu ma preocupa ...insa nu vreau sa cobesc sau sa ma sperii dar parca sunt ceva probleme la cutie cu viteza a-IV-a..trebuie sa ma prezint la reprezentanta peste 1 luna si daca o sa mai simt chestia aia o sa le zic....ideea este ca i s-a intamplat prima data fetei mele si am zis ca e incepator si de acea..dupa si nevasta a zis ca a patito..nam crezut pana nu am mers si am patito si eu...mie mia facut si figura la marsharrier ...sper sa nu fie nimic....doar o intamplare sau ca e prea nou....in rest multumit....va multumesc celor ce mi-ati raspuns si sfatuit....sunt bucuros ca am obtinut culoarea metalizata bonus in pret....nu ma impac cu jantele astea de 16'' si balonul de 55 ..mie frica la borduri.... o sa caut jante de 15'' cu balon mai mare..insa imi trebuiesc senzori de presiune si banii sau cam imputinat acum ....astept sa ies din iarna ....inca odata multumiri celor ce miau raspuns.....

Offline rexkrokiDAU

Re: chiar am luato
« Răspuns #1 : 17.Oct.2014, 09:51:13 p.m. »
Felicitări pentru achizitie. :D
Deschide dacă vrei un jurnal de bord, cu poze, bineînțeles. :)
Nu am prea înțeles care e problema cu treapta a IV-a.

Offline cristidav

« Răspuns #2 : 17.Oct.2014, 10:01:37 p.m. »
Probabil agata. Asa a facut si a mea in viteza a 2 la inceput. Acum parca s-au mai forjat zimtii (sau ce-s aia acolo...) si intra mai usor. Nu m-am stresat :)
Verifica la pompa consumul. Acel 6l pe suta poate fi de fapt 7 :D
Balon de 55 inca e decent. Asa am eu pe iarna si inca e decent. Desigur, nu strica un balon mai mare.
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )

Offline chicuma96

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #3 : 17.Oct.2014, 10:20:11 p.m. »
da asa este!... agata la marsharrier iar la IV daca nu esti atent nu intra.... are parca 2 trepte in acelasi loc adica tragi intra si mai trebuie inca odata ca so pui in furca cum se zice ..parca ar fi dublu ambreiaj la saviem

Offline cristidav

« Răspuns #4 : 18.Oct.2014, 11:45:35 a.m. »
Mie doar imi agata viteza a 2. Ce spui tu, faptul ca intra doar pe jumatate, am patit doar in marsarier. Si sunt multi pe forum care au patit asta. Cat despre viteza a 4...
  • S-Cross 1.4T AllGrip Hybrid Passion 2021 ( inainte - SX4 2WD 1.6 VVT 2012 )